Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - تفاهم نامه همکاری طرح ایجاد صندوق های خرد محلی برای افراد دارای معلولیت و توان یاب از سوی بهزیستی استان البرز با صندوق کارآفرینی امید استان امضا شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز، پرویز ایلدرمی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان البرز در جلسه ای که به منظور انعقاد تفاهم نامه مذکور در دفتر مدیرکل بهزیستی استان البر برگزار شد با امضای تفاهم نامه همکاری طرح ایجاد صندوق های خرد محلی برای افراد دارای معلولیت، امید افراد توان یاب را برای استقلال و توانمند سازی افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: امضای تفاهم نامه فقط امضای یک کاغذ و تعهد کاری نیست بلکه با جان و دل باید وارد میدان شد و از این اتفاق مبارک حمایت کرد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان البرز افزود : این صندوق همیشه بر تسهیل و روان سازی حمایت از اشتغال کشور مصمم است و این بار با توجه به اهمیت اشتغال این قشر از مردم عزیز استان تسهیلات ارزان را با شرایط آسان تر از قبل در اختیار کارآفرینان قرار خواهد داد تا بار سنگین حمایت از معشیت این عزیزان در دولت سبک تر شود.
وی ادامه داد: بهترین مدل همکاری صندوق و بهزیستی، حمایت از تعاونی هاست، به طوری که افراد دارای معلولیت هر کدام دارای توانایی خاص و ویژه ای هستند که در غالب تعاونی و اشتغال گروهی نتایج بهتری خواهد داشت.
در ادامه اسداله حیدری مدیرکل اداره کل بهزیستی استان البرز نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور ایلدرمی در محل اداره کل بهزیستی استان گفت: اتصال دائم جامعه هدف ما به سازمان بهزیستی به تنهایی موجب توانمند سازی نخواهد شد و اتفاق امروز آینده روشنی را برای افراد توان یاب رقم خواهد زد.
وی ادامه داد: جامعه هدف سازمان بهزیستی متشکل از زنان سرپرست خانوار و معلولین و بهبود یافته های اعتیاد است این افراد از اقشار فرودست جامعه هستند و در توانمندسازی این قشر باید تسهیل گری و همکاری در تمامی لایه های جامعه‌ و دستگاه های اجرایی انجام شود.
حیدری به مسئولیت سنگین بهزیستی در حفظ سلامت روانی جامعه اشاره کرد و افزود : در امر کمک به توانمند سازی باید همه افراد پای کار باشند در حال حاضر 7637 نفر تحت پوشش بهزیستی استان البرز در 214 مرکز نگهداری می‌شوند که تعداد بالایی از این افراد بیماران اعصاب و روان هستند که باید تحت مراقبت و درمان قرار گیرند و اگر سازمان بهزیستی نبود چه بسا افرادی که دچار بیماری های اعصاب و روان هستند به خود و افراد جامعه صدماتی را وارد و بار روانی منفی بر جامعه متحمل می‌ کردند.
مدیر کل بهزیستی استان البرز تصریح کرد : مبالغی که به عنوان تسهیلات بانکی برای ایجاد مشاغل پرداخت می‌شود شاید در نگاه اول ناچیز به نظر برسد اما برای شروع مشاغل خرد در برخی از مناطق شهری و در مناطق روستایی مناسب بوده و برای افراد تحت پوشش کارساز و گره گشا می باشد .
حیدری اضافه کرد: تسهیلات صندوق کارآفرینی امید با شاخص هایی از قبیل؛ قرض الحسنه، اخذ تضامین ساده و قانونی و پرداخت در بازه زمانی مناسب شاخصهای مهمی برای مخاطبان است.
در پایان تفاهم نامه همکاری طرح ایجاد صندوق های خرد محلی برای افراد دارای معلولیت، فی ما بین بهزیستی و صندوق کارافرینی امید استان البرز به امضای دو طرف رسید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق کارآفرینی امید بهزیستی استان البرز افراد دارای معلولیت تفاهم نامه همکاری کل بهزیستی استان امید استان برای افراد توان یاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۷۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی