Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@18:45:42 GMT

انتخابات پارلمانی سوریه آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۷۳۹۶

انتخابات پارلمانی سوریه آغاز شد

مردم سوریه برای انتخاب نمایندگان پارلمانی خود امروز به پای صندوق های رای می روند. ۱۶۵۶ نامزد از جمله ۲۰۰ زن برای به دست آوردن ۲۵۰ کرسی مجلس سوریه با یکدیگر رقابت می‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، درهای مراکز اخذ رای صبح امروز به روی رای دهندگان سوری برای شرکت در انتخابات پارلمانی باز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتخابات از ساعت 7 صبح به وقت محلی آغاز و تا ساعت 19 عصر به وقت محلی ادامه خواهد داشت.

 هر شهروند سوری که 18 سال خود را تمام کرده باشد می‌تواند در انتخابات مجلس ملی شرکت کند و همچنین نیروهای ارتش عربی سوریه و نیروهای امنیتی نیز به موجب قانون حق مشارکت در این انتخابات را داشته و می توانند در این دستاورد ملی سهیم باشند.

بر اساس اعلام کمیته عالی قضایی انتخابات سوریه روز شنبه یعنی یک روز قبل از برگزاری انتخابات مرحله سکوت انتخاباتی در این کشور بود و هیچ یک از نامزدها حق هیچگونه تبلیغات انتخاباتی نداشته و کمپین‌های آنها در همه رسانه‌ها طبق قانون انتخابات متوقف شد.

طبق ماده 58 قانون انتخابات 24 ساعت قبل از تاریخ مشخص شده برای برگزاری انتخابات٬ تبیلغات متوقف شده و هیچ کس نمی‌تواند از هیچ راهی تبلیغات انتخاباتی خود را ادامه دهد.

طبق اطلاعات کمیته عالی قضایی انتخابات سوریه در این دوره از انتخابات که در 7 هزار و 277 مرکز رای گیری برگزار می شود، 1656 نامزد از جمله 200 زن برای به دست آوردن 250 کرسی مجلس سوریه با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

بر این اساس در طرطوس 58 نفر، سویداء 20 نفر، حسکه207 نفر، ادلب 47 نفر،حمص 102 نفر، لاذقیه 217 نفر،دیر الزور 58 نفر،حماه 122 نفر،حلب 159 نفر، حومه حلب 153 نفر،دمشق 253 نفر، حومه دمشق 619 نفر، قنیطره 34 نفر، رقه 37 نفر و در درعا 32 نفر برای سومین دوره مجلس قانونگذاری سوریه نامزد شده‌اند.

استان های حلب، دمشق و حمص به ترتیب با 52، 29 و23 نماینده بیشترین کرسی را در پارلمان 250 نفری سوریه داشته و اهمیت آنها در این است که حلب به عنوان پایتخت اقتصادی سوریه، دمشق پایتخت سیاسی و حمص به عنوان بزرگ ترین استان سوریه از شرق تا غرب آن در مرکز این کشور امتداد دارد.

در حلب بارزترین لیست انتخاباتی، لیست‌های «الاصاله» و «الشهباء» هستند و بیشتر از 90 درصد نمایندگان مستقل حلب از این دو لیست انتخاب خواهند شد.

همچنین استان الحسکه با وجود حضور اشغالگران آمریکا و نیروهای همپیمان آنها خود را برای برگزاری انتخابات آماده می‌کند. پیش از این ساکنان استان الحسکه اعلام کرده بودند که انتخابات پارلمانی باید در موعد مقرر خود برگزار شود و این انتخابات یک پیروزی برای اراده مردم سوریه به شمار می رود.

قانون اساسی سوریه به دنبال آغاز بحران این کشور در 2011 و طرح برخی درخواست‌ها از سوی معترضان همراه با برخی قوانین دیگر مانند قانون مطبوعات و رسانه‌ها در سال 2012 اصلاح شد و اکنون سومین انتخابات پارلمانی در سوریه بر اساس قانون اساسی جدید این کشور برگزار می شود و نامزدهای منتخب 4 سال به عنوان نماینده مردم فعالیت می‌کنند.

انتخابات سوریه پس از دوبار تعویق به دلیل شیوع  ویروس کرونا برگزار می‌شود. پیش از این نیز دولت سوریه با تدابیری همچون بستن گذرگاه‌های مرزی و امکان منع کامل تردد، بستن مراکز گردشگری، پارک‌ها، رستوران‌ها، قهوه‌خانه‌ها و تجهیز بیمارستان‌ها برای مراقبت از بیماران کرونایی، برای کنترل این ویروس در کشور اقدام کرده و خواستار لغو تحریم‌های ظالمانه آمریکا در این زمینه شده بود.

سوریه|انتخابات پارلمانی در سایه پیروزی بر تروریسم و پیام‌های جهانی آنسوریه| آغاز مرحله «سکوت انتخاباتی»گزارش| انتخابات سوریه؛ گام مهم تثبیت حاکمیت ملی در دوران پساتروریسممصاحبه| مقام سوری: برگزاری انتخابات در سوریه بخشی از مقاومت در برابر متجاوزان است

انتهای پیام/

R36442/P/S8,90/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات پارلمانی برگزاری انتخابات انتخابات سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۷۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • انتخابات در حزب بعث؛ گام نخست سوریه برای ورود به دوره پساجنگ
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • پخش مناظره انتخاباتی دو کاندیدای دور دوم انتخابات در صدا و سیمای اردبیل
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است