Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عملیات پالایشگاه ستاره خلیج فارس، این پالایشگاه را دانشگاهی واقعی و نمونه‌ای موفق در اجرای اقتصاد مقاومتی و دستیابی به جهش تولید خواند و افزود: جوان‌گرایی، تربیت مدیران و مهندسان کارآزموده و آموزش کارگران ماهر به بهترین شکل در این پالایشگاه محقق شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، سروش ذیگلری از تلاش‌های مهندسان و کارگران این پالایشگاه در راستای تامین امنیت سبد سوخت کشور با وجود مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا تشکر کرد و گفت: این روزها چشم امید ایران اسلامی به فرزندان خود در پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که همگی با اتکا به دانش فنی، نیروی انسانی و توان بومی به صورت شبانه‌روزی با هدف حفظ استمرار ایمن عملیات تولید در تلاش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نام‌گذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با محوریت ایجاد جهش تولید را شعاری راهبردی خواند و از افزایش ظرفیت تولید، ایجاد زیرساخت‌های جدید و تلاش‌ها برای بهبود وضعیت فروش این شرکت خبر داد و گفت: در بازدید اخیر استاندار هرمزگان از انبارهای نفت شهید باهنر و شهید رجایی، گزارش پیشرفت‌های چشمگیر پالایشگاه در حوزه تولید، توسعه‌ و اعتلای همه‌جانبه‌ی زیرساخت‌ها با استفاده از فناوری‌های به‌روز و بهره‌گیری از دستاوردهای علمی داخلی در سطح بین المللی را ارائه کردیم.

ذیگلری با اشاره به حضور مدیر HSE، مدیر منابع انسانی، رئیس تعمیرات، مدیر پروژه‌ها و رئیس پشتیبانی شرکت نفت ستاره خلیج فارس در این بازدید، بیان داشت: تحسین استاندار هرمزگان از اقدامات صورت گرفته سبب دل‌گرمی بیشتر خانواده بزرگ ستاره خلیج فارس شد.

وی در ادامه از اجرای موفقیت آمیز گام اول طرح افزایش ظرفیت در پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد و تاکید کرد: به همت پرسنل و مهندسان جوان و نخبه این ابرپالایشگاه ظرفیت پالایشی ستاره خلیج فارس از 360 به 450 هزار بشکه میعانات گازی در روز ‌رسید و مرحله دوم این طرح نیز تا پایان سال اجرا خواهد شد که این موضوع نمونه‌ای موفق در اجرای اقتصاد مقاومتی و دستیابی به جهش تولید است.

مدیر عملیات پالایشگاه ستاره خلیج فارس اظهار داشت: جوان‌گرایی و تربیت مدیران و مهندسان کارآزموده و کارگران ماهر به بهترین شکل در این دانشگاه بزرگ به وقوع پیوسته و ظرفیت‌های بزرگ و کم‌نظیری از منابع انسانی متخصص را در این بخش عظیم از صنعت نفت به وجود آورده است.

وی اضافه کرد: موضوعی که پالایشگاه ستاره خلیج فارس را برجسته می‌کند، پیاده‌سازی تفکر سیستمی و توسعه و ترویج فرهنگ سازمانی است تا هر یک از پرسنل به عنوان عضوی از خانواده بزرگ ستاره خلیج فارس، فارغ از جایگاه شغلی با رویکرد حفظ و صیانت از منافع ملی در قامت مدافعان گمنام امنیت انرژی کشور تلاش کنند.

ذیگلری در پایان بیان داشت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس علاوه بر تامین بخش عمده‌ی سبد سوخت کشور، تلاش دارد تا با کمک به ایجاد توسعه‌ی پایدار در استان عزیزمان هرمزگان، سرآمد در عمل به مسئولیت های اجتماعی باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنعت نفت منابع انسانی پالایشگاه ستاره خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • خلع ید بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • پایداری نظام به تقویت و در صحنه‌ بودن نیروی انسانی است
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی وزارت دفاع (فیلم)
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین