Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدفرید سپری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: پیش بینی برداشت محصول ما برای امسال از سطح ۵۰ هزار هکتار باغات استان ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی اعم از دانه دارها، هسته دارها، انگور، انار و غیره است.

وی افزود: بیشترین سطح زیر کشت ما در محصولات باغی تاکستان‌های انگور است که تقریباً یک سوم محصولات باغی را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی کردستان در ادامه به رتبه هشتم استان در تولید گردو در کشور خبر داد و گفت: بیش از هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع باغی ما به درختان گردو اختصاص داده شده است.

وی افزود: در استان ۵۹۰ هکتار باغات انار و ۱۵۰ هکتار باغات انجیر داریم که اولویت توسعه این محصولات در دو شهرستان کامیاران و سروآباد به دلیل شرایط خاص دمایی و آب و هوایی است.

سپری به محصول عمده و شاخص استان اشاره کرد و بیان کرد: توت فرنگی از شاخص‌ترین محصولات تولید استان است که پیش بینی تولید ۵۱ هزار تن را در سه هزار و۴۰۰ هکتار باغات توت فرنگی داریم.

وی افزود: در کشور رتبه اول تولید توت فرنگی را داریم که نتیجه فعالیت ۱۳ هزار خانوار و ۱۷ هزار بهره بردار در زمینه تولید توت فرنگی است.

رئیس جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه به طور متوسط سالانه چیزی قریب به یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین به سطح باغات استان افزوده می‌شود، ادامه داد: در سال ۹۸ یک هزار و ۵۳۴ هکتار توسعه باغات استان را داشته‌ایم که از این رقم ۷۲۳ هکتار باغات آبی و ۸۱۱ هکتار باغات دیم در سطح استان بوده است.

سپری در ادامه سخنان خود افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر تنها ۸۸ واحد گلخانه‌ای در ۲۲.۵ هکتار در استان فعال هستند یکی از سیاست‌های کلان ما توسعه گلخانه‌ها برای بهره‌وری بالا و افزایش تولید محصولات گلخانه‌ای و چهار فصل است که نسبت به تولید محصول در فضای باز افزایش عملکرد ده برابری را شامل می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی کردستان گفت: یکی دیگر از دلایل توجه ما به تولید محصولات گلخانه‌ای و افزایش واحدهای تولید گلخانه ایجاد اشتغال است زیرا تولید محصولات گلخانه‌ای برای هر یک هکتار می‌تواند ۱۲ نفر اشتغال‌زایی به همراه داشته باشد.

وی افزود: یکی دیگر از سیاست‌های ما که به نحوی به شرایط اقلیمی استان نیز بستگی دارد توسعه و تولید گیاهان دارویی است که در حال حاضر گیاهانی نظیر زعفران، سیر موسیر، سماق و غیره در استان تولید می‌شوند.

سپری با اشاره به اینکه یکی از دستورات کاری ما سرشاخه کاری درختان گردو در باغاتی است که پایه بذری دارند برای افزایش عملکرد و بهره‌وری است، ادامه داد: سالانه سرشاخه کاری باغات گردو در ۱۵۰ تا ۲۰۰ هکتار از باغات گردوی استان انجام می‌شود.

رئیس با بیان اینکه رقم گردوی چند لر که در برابر سرماهای بهاره مقاوم است را وارد استان کرده‌ایم، افزود: برای اولین بار امسال سرشاخه کاری باغات انگور را به صورت پایلوت در یک هکتار از مزارع انگور استان انجام دادیم.

سپری در پایان سخنان خود اظهار کرد: دو رقم انگور رشه مریوان و خوشناو بانه غالب باغات دیم انگور استان را تشکیل می‌دهند.

کد خبر 4976421

منبع: مهر

کلیدواژه: باغات ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند ایلام سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی محصولات باغی هکتار باغات گلخانه ای توت فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۹۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد

غفوریان  با اشاره به اینکه در مجموع ۱۴ هکتار از اراضی سرخه زیر کشت گوجه سبز است، گفت: برداشت این محصول از اواخر فروردین آغاز شد و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد و میانگین عملکرد این محصول در شهرستان بیش از ۱۰ تن در هکتار است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد باغ‌های گوجه سبز در این شهرستان مجهز به سامانه آبیاری نوین است، افزود: هفت هکتار از باغ‌های گوجه سبز غیربارور و بقیه بارور است که بیشترین ارقام آن اصلاح شده شامل برغانی و شهریار است.

رییس جهاد کشاورزی سرخه با تأکید بر اینکه این محصول شرایط و ویژگی منحصر به فردی در زمینه زودرس بودن محصول، زمان مناسب جهت برداشت و عرضه به بازار، نوبرانه بودن و طعم و مزه خاص با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه دارد، گفت: بر این اساس بیشترین سطح زیر کشت این محصول در روستای لاسجرد است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان سبزوار
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • برداشت گل محمدی از گلستان‌های کاشان + تصاویر
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان