Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه از روز گذشته در شرایط بحران قرار گرفته، اگر مشترکان همکاری نکنند احتمال خاموشی است.

امیدعلی مرآتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه در مورد خاموشی‌های اتفاق افتاده در محلات مختلف کرمانشاه، اظهار داشت: طی هفته گذشته در شهر کرمانشاه هیچگونه خاموشی با برنامه‌ای نداشته‌ایم، مقدار زیادی از خاموشی‌ها ناشی از سرقت شبکه و حوادث و اتفاقاتی است که در شبکه به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قطعی‌های اول صبح (ساعت چهار و پنج) تا ظهر همان روز معمولا به دلیل سرقت تجهیزات شرکت برق بوده که برای ترمیم این دسته از شبکه‌ها یک دستورالعمل بین شرکت توزیع برق، نیروی انتظامی و دفتر امنیتی استانداری صورتجلسه می‌شود، انجام این کارها روال خاص خود را دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه تصریح کرد: قطعی برق در ساعاتی غیر از این، احتمالا به دلیل اتفاقاتی است که در شبکه رخ داده است.

وی تصریح کرد: استان کرمانشاه از روز گذشته در شرایط بحران قرار گرفته است امروز جلسه گذاشتیم و تصمیماتی براساس دستورالعمل‌هایی که از طریق شرکت توانیر از دیروز و امروز صبح ارسال شده، اتخاذ شد.

به گفته مرآتی، استاندار کرمانشاه به صورت جدی پیگیر است تا به سهمیه برق استان اضافه شود تا در این روزهای بحرانی خاموشی با برنامه‌ای نداشته باشیم.

وی تصریح کرد: ما از امروز به بعد در شرایط بحران قرار داریم تمامی مشترکان در تمامی تعرفه‌ها برنامه مدیریت مصرف را به صورت جدی انجام دهند تا خاموشی با برنامه‌ای در استان نداشته باشیم.

مرآتی تصریح کرد: براساس اعلام‌های که از طریق شرکت برق ایران به کل شرکت های توزیع برق در سطح کشور می‌شود، اگر برنامه ای در رابطه با خاموشی با برنامه به دلیل کمبود بار به شبکه ما اطلاع داده شود، حتما به استحضار هم استانی‌ها می‌رسانیم.

وی با بیان اینکه بار مصرفی روزانه متغییر است، ادامه داد: تا امروز  بنا بر تفاهم‌نامه‌هایی با مشترکان بخش کشاورزی، صنعتی و... اخذ کردیم، مدیریت بار انجام دادیم یعنی در ساعت پیک روز از ساعت ۱۳ تا ۱۷ مصرف خود را قطع می‌کنند تا خاموشی با برنامه نداشته باشیم، خاموشی‌ها اتفاق افتاده مدیریت بار بوده است.

این مسؤول خطاب به کرمانشاهی‌ها، گفت: از امروز برق استان در شرایط بحرانی است اگر همکاری نکنید احتمال خاموشی است و اگر مشترکان مدیریت مصرف را رعایت کنند نیازی به خاموشی نیست، لطفا کولرهای آبی را در دور کند و کولرهای گازی در دمای آسایش ۲۴ یا ۲۵ درجه قرار دهید.

مرآتی اضافه کرد: هم استانی‌ها سیستم سرمایشی را در ساعات خنک روز خاموش کنند و با باز کردن پنجره‌ها، صرفه جویی کنند تا مشکل این یکی دو هفته آینده را با مدیریت مصرف پشت سر بگذاریم و مشابه سال گذشته سالی بدون خاموشی را طی کنیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه برق خاموشی بحران مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه مدیریت مصرف خاموشی با برنامه استان کرمانشاه برنامه ای توزیع برق برق استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۰۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال گذشته در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات