Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@02:07:54 GMT

توصیه های کلیدی برای مبتلایان به کرونا

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۸۱۳۲۸

توصیه های کلیدی برای مبتلایان به کرونا

خبرگزاری میزان- یک متخصص عفونی به بیان توصیه هایی برای بیماران مبتلا به کرونا پرداخت. تاریخ انتشار: 13:08 - 29 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۸۶۰۶

مسعود مردانی در گفت‌وگو با میزان به بیان توصیه‌هایی برای بیماران مبتلا به کرونا پرداخت و گفت: در برخورد اولیه با بیماران مشکوک به کرونا ابتدا باید به آن‌ها ماسک بدهیم تا در صورت ابتلا این بیماری را به سایر افراد منتقل نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: نکته دوم این است که باید به مبتلایان به کرونا توضیح دهیم که راه عمده انتقال این بیماری ازطریق دست آلوده و زدن دست به چشم، بینی و دهان اتفاق می‌افتد، به همین دلیل باید دست‌ها به طور مرتب با آب و صابون بشوییم.

بیشتر بخوانید: آیا ابتلا به کرونا منجر به نابینایی و ناشنوایی می‌شود؟

عضو کمیته ملی مقابله با کرونا افزود: نکته سوم در برخورد بیماران مبتلا به کرونا این است، که به آن‌ها بگوییم حتما فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند، چرا که ثابت شده است اگر فردی فاصله یک و ۵۰ تا یک و ۸۰ سانتی متری خود را با بیمار مبتلا به کرونا را ر‌عایت کند احتمال مبتلا شدنش به این ویروس بسیار کم است.

این متخصص عفونی تاکید کرد: نکته مهم دیگر در مورد این بیماران این است، که آن‌ها حتما باید از سفر‌های غیر ضروری و عواملی که موجب تشدید زنجیره انتقال ویروس می‌شود، جدا خودداری کنند.

تغذیه مبتلایان به کرونا در حین بیماری باید چگونه باشد؟

مردانی در خصوص تغذیه مبتلایان به کرونا بیان کرد: مصرف هیچ غذایی سبب بهبود کرونا نمی‌شود و همچنین خوردن هیچ ماده غذایی هم موجب ابتلا به این بیماری نمی‌شود.

وی اضافه کرد: مثل همه بیماری‌های عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی توصیه می‌شود که مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ از مواد غذایی، میوه و سبزیجات تازه که حاوی آنتی اکسیدان هستند، استفاده کنند.

این متخصص عفونی با بیان اینکه این افراد احتیاج به رژیم غذایی خاصی ندارند، عنوان کرد: بهتر است بیماران مبتلا به کرونا به اندازه کافی استراحت کنند.

عضو کمیته ملی مقابله با کرونا ضمن تاکید به اینکه بیماران مبتلا به کرونا باید استرس را از خود دور کنند، متذکر شد: نباید این تصور را داشته باشیم خوردن زنجبیل به تنهایی مانع از ابتلا به کرونا می‌شود، چرا که اگر مقدار زیادی زنجبیل مصرف کنیم در و در معرض این بیماری قرار گیریم، مبتلا می‌شویم.  

مبتلایانی که در خانه قرنطینه هستند، در چه شرایطی به پزشک مراجعه کنند؟

مردانی  در پاسخ به این سوال که مبتلایان باید در چه شرایطی به پزشک مراجعه کنند، توضیح داد: اگر این افراد بیش از دو تا سه روز تب بالای ۳۸ درجه داشتند و دچار تنگی نفس، درد قفسه سینه، عدم هوشیاری و ضعف عمومی پیش رونده شدند، حتما باید به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص عفونی در این باره تاکید کرد: نکته حائز اهمیت این است که درد قفسه سینه و تنگی نفس فعالیتی از مواردی است که نشان می‌دهد، بیماری درگیری ریوی ایجاد کرده است و فرد باید سریعا به پزشک مراجعه کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کووید 19 بیماران مبتلا به کرونا مبتلایان به کرونا پزشک مراجعه متخصص عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو