Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر نقش خانه‌های هلال در ارتقای سطح تاب آوری جامعه، خواستار راه اندازی خانه هلال در استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی استان شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی در دیدار با مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به ضرورت بالارفتن آگاهی‌های عمومی و آمادگی مردم در مواجهه با مخاطرات اظهار کرد: تشکیل خانه هلال در نهادها و نیز راه اندازی آن در شهرها و روستاها می‌تواند زمینه ساز استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای ارتقای تاب آوری در حوادث باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی همچنین خطاب به معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گفت: طرح ایجاد خانه هلال به شورای اداری استان ابلاغ شود و ادارات و نهادهای دولتی نیز موظفند در راستای توانمندسازی عمومی گام بردارند.

غربالگری و پایش یک میلیون و ٩۶ هزار و ٥٨١ نفر در ماجرای کرونا

مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی نیز در این دیدار طی ارائه گزارشی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان در مقابله و مدیریت بیماری کرونا از بهمن ماه سال گذشته تاکنون اظهار کرد: در مرحله نخست موضوع آموزش عمومی برای آشنایی عمومی با ویروس کووید ١٩ مدنظر بود و سپس یک میلیون و ٩۶ هزار و ٥٨١ نفر مورد غربالگری و پایش قرار گرفتند.

سید مجتبی احمدی درباره اولویت ایجاد خانه‌های هلال در دوره جدید هلال احمر افزود: برنامه ریزی برای راه اندازی خانه‌های هلال برای ارائه آموزش‌های همگانی به مردم در اقصی نقاط استان با هدف ارتقای سطح آمادگی جامعه برای پاسخگویی به هنگام و مدیریت بهینه در بحران‌ها را در دستور کار داریم.

وی درباره برگزاری پنجمین دوره انتخابات سراسری مجامع هلال احمر در استان افزود: در مرحله نخست تعداد ٣هزار و۶١٢ نفر از اعضای جوان، داوطلب و امدادگر جمعیت هلال احمر در این انتخابات شرکت کردند و اعضای شورای اجرایی و بازرسان هلال احمر در شعب را انتخاب کردند و در مرحله دوم نیز ٣٢ نفر از ٣۶ نفر اعضای منتخب در مجمع استانی اعضای هیئت مدیره و بازرسان استان را انتخاب کردند.

مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی همچنین در قسمتی از این دیدار به موضوع بازپسگیری شیرخوارگاه سابق هلال احمر پس از ١٢ سال با همکاری سازمان بازرسی و بهزیستی استان و دادستان مشهد اشاره کرد.

احمدی درباره وضعیت انبارهای امدادی هلال احمر استان نیز گفت: با توجه به استفاده از اقلام امدادی موجودی انبارها در حوادث اخیر نیاز به تامین مجدد موارد اضطراری مورد نیاز در حوادث بود که با اهتمام رئیس و دبیرکل هلال احمر کشور و حمایت سازمان امداد و نجات، تجهیز انبارها در حال انجام است.

انتهای پیام/ 70061

منبع: فارس

کلیدواژه: علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی خانه هلال هلال احمر خراسان رضوی راه اندازی خانه هلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۲۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر استقرار پایگاه‌های امداد و نجات دریایی در نقاط مختلف ساحلی استان را یک ضرورت دانست و گفت: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است. - اخبار استانها -

احسان ایزدپناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به فعالیت 20 پایگاه امداد هلال احمر در بخش‌های مختلف در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جستجو و نجات آنست، امداد دریایی فعال است.

وی خانه‌های هلال در استان بوشهر را 134 مورد بیان و خاطرنشان کرد: از 134 خانه هلال استان 52 مورد در نقاط شهری و 82 خانه هلال در روستاها مستقر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نقش خانه‌های هلال در عرصه آموزش و رسیدگی به حوادث را بسیار مهم دانست و بیان کرد: اکنون 2 هزار و 581 نفر در استان بوشهر عضو خانه‌های هلال هستند بر اساس برنامه باید یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند که آمادگی لازم برای این مهم وجود دارد.

ایزدپناه راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات در خانه‌های هلال را مورد اشاره قرار داد و گفت: 4 خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم هستند و اکنون مناطق انارستان، سعدآباد، بندر ریگ و خیارزار از این مرکز بهره‌مند هستند.

وی وضعیت پایگاه امداد ساحلی در استان بوشهر را نامطلوب دانست و تأکید کرد: نوار ساحلی شهرستان گناوه که همیشه پذیرای حجم بالایی از مسافرین و گردشگران در فصول مختلف سال است ولی از پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به وجود قایق، تجهیزات غواصی، نیروی انسانی امدادی مجرب و امکانات لازم برای خدمات‌رسانی در امداد دریایی در گناوه ولی پایگاه امدادی هلال احمر در گناوه وجود ندارد. با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه ولی نجات‌گران در سال گذشته در 31 عملیات 39 نفر از غرق‌شدگی نجات دادند.

وی زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه را در بستر دریا دانست و بیان کرد: در شهر ساحلی بوشهر هم با وجود استقرار تجهیزات لازم امدادی ولی پایگاه امدادی وجود ندارد که انتظار می‌رود به این مطالبه مهم توجه ویژه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر امداد پایگاه دریایی در شهر ساحلی دیر را هم نامساعد دانست و گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته ولی بودجه لازم برای ساخت پایگاه امداد دریایی تخصیص نیافته است.

ایزدپناه با بیان اینکه پایگاه امداد دریایی در ساحل دلوار وضعیت نامناسبی ندارد، اضافه کرد: ساخت 5 پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است.

وی یکی از دیگر مشکلات مهم استان بوشهر امداد هوایی دانست و تصریح کرد: با وجود مجوز برای راه‌اندازی امداد هوایی هلال احمر، ولی اکنون بیش از 4 سال ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر متوقف شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر اعتبار مصوب برای ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر را 4 میلیارد تومان دانست و گفت: تاکنون 130 میلیون تومان آن تخصیص یافته که جوابگوی طرح مورد نظر نیست.

ایزدپناه از نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: ساخت نخستین پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه بنود عسلویه امسال اجرایی می‌شود.

وی از آمادگی ایجاد مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به وجود امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی مجرب زمینه لازم برای راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر فراهم است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • تعداد خانه های هلال زنجان به ۲۴۸ باب رسید
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • ماده واحده بودجه ۱۴۰۳ هلال‌احمر تصویب شد