Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس دفتر بازرسی و نظارت انتخابات استان قزوین گفت: به دنبال شناسایی افرادی هستیم که مدعی نفوذ در فرآیند تایید صلاحیت هستند و در صورت شناسایی با آنها به‌شدت برخورد قضائی خواهد شد. - اخبار استانها -

محمدتقی صفری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین برگزاری پاک و بدون شائبه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال آینده را مهمترین وظیفه پیش‌روی دفتر بازرسی و نظارت انتخابات استان دانست و اظهار داشت:‌ به همراه بخش حفاظت اطلاعات شورای نگهبان به دنبال شناسایی افرادی هستیم که مدعی نفوذ در فرآیند تایید صلاحیت هستند و در صورت شناسایی با آنها به‌شدت برخورد قضائی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: متاسفانه بعد از شروع ثبت نام نامزدها در هر انتخاباتی برخی افراد کارچاق‌کن ادعا می‌کنند که در فرآیند تایید صلاحیت ایفای نقش کرده و می‌توانند برای نامزدها تایید صلاحیت بگیرند. این افراد در ازای دعای خود از نامزدها پول زیادی طلب می‌کنند که البته تاکنون تعدادی از این افراد در استان قزوین شناسایی شده‌اند.

صفری با بیان اینکه در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی حدود 60 تا 70 پرونده ‌علیه همین آدم‌ها در استان قزوین تشکیل شد، ادامه داد: تعدادی از این افراد در دادگاه محکوم شده‌اند و پرونده عده‌ای دیگر در مراحل بازرسی و دادرسی قرار دارد.

قانون انتخابات ضعیف و نارساست / عدم بازدارندگی مجازات‌های انتخاباتی‌خطیب جمعه قزوین: امیدآفرینی مجلس یازدهم منوط به رفع مشکلات اقتصادی مردم استفقط 25 تا 30 درصد آموزش‌دیده‌های فنی‌ و حرفه‌ای قزوین صاحب شغل می‌شوند

رئیس دفتر بازرسی و نظارت انتخابات استان با تاکید بر لزوم همکاری اصحاب و اهالی رسانه برای معرفی کلاه‌برداران انتخاباتی گفت: اگر مردم با اتکا به مستندات شخصی به ما معرفی کنند که ادعای ذی‌نفوذی در موضوعات تایید صلاحیت دارد، حتماً علیه او اعلام جرم می‌شود و در این زمینه با هر کس در هر کسوت و جایگاهی برخورد می‌کنیم.

وی اضافه کرد: در دوره آینده انتخابات که سال بعد برگزار می‌شود، به دنبال شناسایی این دست از کلاه‌برداران انتخاباتی هستیم و از رسانه‌ها می‌خواهیم که در این زمینه گزارش‌های مستند خود را به ما ارائه کنند.

انتهای پیام/ش

R7541/P/S6,63/CT1 واژه های کاربردی مرتبط انتخابات در جمهوری اسلامی ایران تخلفات انتخاباتی بیشتر بخوانید... فقط ۲۵ تا ۳۰ درصد آموزش‌دیده‌های فنی‌ و حرفه‌ای قزوین صاحب شغل می‌شوند خطیب جمعه قزوین: امیدآفرینی مجلس یازدهم منوط به رفع مشکلات اقتصادی مردم است قانون انتخابات ضعیف و نارساست / عدم بازدارندگی مجازات‌های انتخاباتی‌

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات در جمهوری اسلامی ایران تخلفات انتخاباتی انتخابات تخلفات انتخاباتی فرآیند تایید صلاحیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۲۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کارآگاه علی حسینی شامگاه جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی «درج یا نشر محتواهایی علیه نامزدهای انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزدها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزارهای چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع شده و جرم انگاری شده است».

رئیس پلیس فتای خوزستان با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن را انتشار دهند، تصریح کرد: انتشار محتوای مجرمانه برابر قانون جرم است.

وی از کاربران خواست تا قبل از انتشار یا باز نشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.

سرهنگ حسینی افزود: پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده برای برخورد قانونی به مراجع قضائی ارسال خواهد کرد.

وی از کاندیداهای انتخاباتی خواست که به حامیان و ستادهای انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر کاندیداها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.

رئیس پلیس فتای خوزستان با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند، گفت: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 6096009

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • اعلام فهرست انتخاباتی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی برای تهران + اسامی
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • اخبار انتخاباتی در هفته‌ای که گذشت چه بود؟
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در ملایر