Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدرس خیابانی با تاکید بر ضرورت استقلال ارزی بخش صنعت،گفت: سازمان ایدرو باید گام‌های بلندی در توسعه داخلی‌سازی بردارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شاتا، «حسین مدرس خیابانی» در بازدید از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به اولویت‌های کنونی کشور و نقش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در این وضعیت، گفت: امروز کشور در شرایط جدیدی قرار دارد که اقتصاد ایران از نفت و درآمد‌های نفتی جدا شده و به سمت تامین مالی ارزی از محل صادرات غیرنفتی حرکت کرده؛ به نحوی که باید برخی از روش‌های مدیریتی و واگذاری‌هایی که در دولت رخ می‌دهد نسبت به گذشته تغییر کرده و با روش‌های کارآمد مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه نقش‌آفرینی ایدرو در اقتصاد ایران نیز باید به تناسب همین وضعیت باشد افزود: اتمام پروژه‎‌های نیمه‌تمام و واگذاری آن‌ها به بخش‌خصوصی یکی از راهکار‌هایی است که در اختیار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برای تامین منابع مالی و ورود آن به حوزه سرمایه‌گذاری‌های جدید قرار دارد؛ چراکه محدودیت‎‌های منابع مالی دولت، اجازه سرمایه‌گذاری در اجرای پروژه‌های نو را به دستگاه‌های دولتی نخواهد داد.

وی با تاکید بر ضرورت استقلال ارزی بخش‎‌های مختلف صنعتی و معدنی کشور، تصریح کرد: اولویت تامین ارزی از محل منابع ارز دولتی با کالا‌های اساسی، نهاده‌های دامی و دارو و تجهیزات پزشکی است؛ به همین دلیل قطع وابستگی ارزی تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید در دستور کار قرار گرفته و تلاش داریم تا با پیشبرد اهداف مرتبط با ساخت داخل، زمینه را برای رونق تولید با اتکای به منابع و مواد اولیه و تجهیزات داخلی فراهم نماییم.

به گفته مدرس خیابانی، یکی از برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت آن است که با تغییر در یکی از معاونت‌های خود، ساختاری برای توسعه ساخت داخلی فراهم کرده و به موازات آن، یکی از سازمان‌های توسعه‌ای این وزارتخانه نیز بر روی ساخت داخلی متمرکز خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه ایدرو باید ساختار‌های متناسب با ساخت داخل را ایجاد نماید، خاطرنشان کرد: این سازمان باید به عنوان یکی از معاونت‌های ستادی وزارت صنعت، معدن و تجارت پشتیبان ساخت داخلی و تعمیق آن باشد.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به پروژه‌های اولویت‌دار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در سال ۹۹ خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که پیش روی اقتصاد ایران به لحاظ تحریم‌های بین‌المللی قرار گرفته، تولید نباید صرفا با تکیه بر وجود یا عدم وجود مزیت‎‌های نسبی برنامه‌ریزی شود؛ بلکه باید سراغ کار‌های نشدنی رفت و در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی با دنیا قرار دارد، سازمان‎‌هایی همچون سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران باید با برند ارزشمند خود وارد عرصه شده و یک کار جهادی را در جهش تولید و افزایش عمق ساخت داخل رقم زند.

وی اظهار داشت: امسال بعد از دو سال رشد منفی در عرصه تولید خودرو، ۲۴۶ هزار دستگاه خودرو در سه ماهه ابتدای سال جاری تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، با ۱۸ درصد رشد مواجه بوده است.

مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه امروز کشور به مدیر نیاز ندارد، بلکه فرمانده می‌خواهد، خاطرنشان کرد: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران باید در نقش یک فرمانده در عرصه صنعت کشور وارد شده و اتمام پروژه‌های نیمه تمام را در دستورکار قرار دهد؛ ضمن اینکه به موازات آن بر روی پروژه توسعه محور شرق و غرب متمرکز شده و پروژه‌ها را در این حوزه با تمرکز بر همکاری با بخش خصوصی پیش برد.

وی اظهار داشت: نوسازی ناوگان تجاری، چادرمشکی، تولید تایر سنگین و موتورسیکلت برقی از جمله اولویت‌های تعیین شده برای سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است؛ ضمن اینکه در مناطق ویژه سرمایه‌گذاری که در حوزه ایدرو تعریف شده نیز باید از محل جذب سرمایه‌گذار، توسعه صورت گیرد و زیرساخت‌ها تکمیل گردند.

مدرس خیابانی تاکید کرد: امروز باید پروژه بازآفرینی نقش ایدرو در صنعت کشور را کلید زد و ماموریت‌های مهم این حوزه را با تمرکز بر داخلی سازی پیش برد؛ چرا که دیگر کشور نمی‌تواند منتظر حضور خارجی‌ها بماند و باید خود به فناوری دست یابد؛ این در حالی است که سند راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین که دارای مزیت‌های بسیار مهمی است در بخش‌های مختلفی از جمله نوسازی ناوگان تجاری، کشنده‌هاف موتور برقی، گیربکس اتوماتیک، تایر سنگین و کشتی سازی می‌تواند اهداف توسعه صنعتی کشور را محقق نماید.

وی افزود: نگاه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان یک سازمان توسعه‌ای باید یک نگاه رو به آینده باشد که هم اکنون این اتفاق رخ داده و ساختمانی نیز در محل این سازمان به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داده شده تا این نگاه در بخش‌های مختلف ایدرو ساری و جاری شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدرس خیابانی حسین مدرس خیابانی وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مدرس خیابانی معدن و تجارت وزارت صنعت ساخت داخل پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، اکبری افزود: محور خاش- سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.
وی ادامه داد: طول کلی محور خاش- سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب شش قطعه اجرایی می‌شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.
اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

دیگر خبرها

  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم