Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علوم پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی گفت: دستگاه محلول ضد عفونی هیپوکلرواسید (HOCL) برای مصارف صنعتی و خانگی از سوی محققان و استادان این دانشگاه برای مقابله با کووید ـ 19تولید شد.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا ـ حسین بوذری؛ شیوع ویروس کرونا دنیا و ایران را دچار تغییر و تحولات کرده و اقتصاد بسیاری از کشورها نیز تحت‌الشعاع قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله ناجوانمردانه کووید ـ 19 به جان و مال انسان‌ها در حالی ادامه‌ دارد که مراکز آموزشی و در رأس آنها نخبگان دانشگاهی برای مقابله با این ویروس شرور دست به کار شده‌ و به‌طور شبانه‌روزی با تحقیقات علمی سعی کرده‌اند راهکاری برای مقابله مؤثر با آن پیدا کنند.

بیشتر بخوانید:

 آغاز تولید محلول ضدعفونی سطوح

ورود محققان به ۲ پروژه ملی مه‌زدایی فرودگاه‌ها و مطالعات آب‌های ژرف

تولید ۲ هزار لیتر محلول ضدعفونی

در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی از همان روزهای آغازین شیوع کرونا دست به کار شد و با تولید محصولات ضدعفونی‌کننده سعی کرد همگام با سایر ارگان‌ها به جنگ کووید ـ 19 برود.

برگزاری کلاس‌های مجازی از دیگر اقداماتی بود که دانشگاه آزاد اسلامی برای حفظ سلامتی دانشجویان انجام داد و از قضا این راهبرد مورد توجه بسیاری از استادان و دانشجویان قرار گرفت.

دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی نیز از جمله دانشگاه‌‌هایی بود که در این زمینه با ابتکار و خلّاقیت به سمت و سوی پیشرفت حرکت کرد و به مقابله با ویروس کرونا برخاست.

خبرنگار آنا برای اطلاع از آخرین اقدامات این دانشگاه در زمینه مقابله با ویروس کرونا گفتگویی را با محمد حداد معاون علوم پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی ترتیب داده است که مشروح این گفتگو در پی می‌آید:

آنا: ابتدا از فعالیت‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی برای مقابله با ویروس کووید ـ 19 بگویید.

حداد: معاونت علوم پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی با توجه به اهمیت، ضرورت موضوع و پیش‌بینی ورود كرونا به كشور از چند هفته قبل از ورود این ویروس فعالیت‌های آموزشی خود را برای شناخت و روش‌های پیشگیری از این بیماری آغاز کرد.

همچنین مطابق بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صادر شده نشست‌هایی از سوی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی برگزار و ستاد مقابله با ویروس کرونا تشکیل شد.

تجربیاتی برای مقابله با کووید ـ 19

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شناخت ویروس كرونا و راه‌های پیشگیری از آن برای دانشجویان، کارکنان و نیروهای خدماتی دانشگاه به صورت مجازی (آنلاین)، تهیه بنرهای آموزشی برای مقابله با کرونا در ایام امتحانات برای دانشجویان و نصب در ورودی‌های سالن امتحانات دانشگاه، تهیه بنرهای آموزشی مقابله با ویروس کرونا برای دانشجویان و نصب در ورودی‌ خوابگاه‌های دانشگاه از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه و كنترلی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی برای مقابله با کووید ـ 19 بوده است.

گندزدایی و ضدعفونی محیط‌های اداری و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در خوابگاه‌ها، چاپ و توزیع پوسترهای استفاده اجباری از ماسک، تأكید بر استفاده از چادر نماز شخصی و مُهر شخصی در نمازخانه و مساجد دانشگاه، الزام استادان، کارکنان و دانشجویان به استفاده از ماسک در ورود به دانشگاه، تكمیل فرم خوداظهاری توسط كاركنان و ثبت اطلاعات در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزاری جلسات شوراهای اداری، آموزشی، پژوهشی و ... به‌صورت ویدئوكنفرانس از دیگر اقدامات پیشگیرانه و كنترلی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی برای مقابله با ویروس کرونا است.

آنا: تجربیاتی که با برگزاری کلاس‌های تئوری، عملی و امتحانات اندوختید، چگونه بود؟

حداد: با شیوع ویروس کرونا آموزش برخط در تمام رشته‌ها بر بستر نرم‌افزار ادوب كانكت برگزار و تا تاریخ 17 خرداد در تمام واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی به پایان رسید. امتحانات دانشجویان غیرپزشکی از 24 خرداد تا 19 تیر انجام و برگزاری آزمون دانشجویان علوم پزشکی از اول تا 15 مرداد برنامه‌ریزی شده است.

تمام پروتکل‌های بهداشتی در ایام برگزاری امتحانات پزشکی مراعات می‌شود. سالن‌های آزمون تجهیز و با رعایت فواصل صندلی‌ها 2 متر و... لحاظ شد.

آنا: ظاهراً مقرر شده بود ابتدا آزمون واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی به صورت حضوری برگزار شود، درست است؟

حداد: بله. ابتدا مقرر بود مطابق بخشنامه‌های سازمان مرکزی آزمون به صورت حضوری و با مشارکت طرح تعاون انجام شود؛ اما با توجه به وضعیت قرمز شهرستان‌های بیرجند و نهبندان امتحانات 24 تا 30 خرداد لغو شد.

آزمون واحدهای بیرجند، نهبندان، فردوس، قاین و طبس نیز مطابق برنامه از 24 خرداد آغاز و با توجه به مصوبه ستاد کرونای استان خراسان‌جنوبی (25 خرداد 99) و ارائه مجوز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد براساس همان برنامه حضوری و در همان ساعات و روزها از تاریخ 31 خرداد به صورت غیرحضوری برگزار شود.

رضایت استادان و دانشجویان از آزمون‌های مجازی

کلاس‌های کارآموزی دانشجویان گروه‌های علوم پزشکی نیز مطابق بخشنامه‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و با اخذ موافقت نهایی از دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان‌جنوبی از هفته نخست  تیر با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و كلاس‌های عملی نیز از اول مرداد آغاز می‌شود.

آنا: جلسات دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد و پیش دفاع از پروپوزال دکتری تخصصی به‌صورت آنلاین برگزار شد؟

بله همینطور است. حوزه معاونت پژوهشی واحد بیرجند با توجه به بخشنامه 1207/10/ص/99 مورخ 31 فروردین برای مقابله با شیوع ویروس کرونا جلسات دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد، جلسات دفاع و پیش دفاع از پروپوزال دکتری تخصصی و جلسات دفاع نهایی از رساله دکتری دانشجویان را در بستر فضای مجازی برگزار کرده است.

آنا: برگزاری این جلسات راضی‌کننده بود؟

حداد: بله. استادان و دانشجویان از برگزاری جلسات دفاع به‌صورت آنلاین استقبال کردند و این می‌تواند پلی برای موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در برگزاری کلاس‌ها، آزمون‌ها و جلسات دفاع به‌صورت مجازی باشد.

آنا: برای مقابله با ویروس کرونا در سطح ملی چه فعالیت‌هایی داشته‌اید؟

حداد: همكاری و تعامل ما با مراجع و ستادهای استانی مقابله با ویروس كرونا افزایش داشته است و این روند تداوم دارد؛ مشارکت در جلسات كمیته پیشگیری و كارگاه‌های تخصصی با هدف توانمندسازی درباره آموزش روش‌های مقابله از ویروس كرونا در استان خراسان‌جنوبی از اقدامات معاونت علوم پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در این راستا بوده است.

اعضای هیئت علمی علوم پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند را نیز ترغیب کردیم که به‌عنوان مدرس به آموزش روش‌های پیشگیری از ویروس كرونا برای کارکنان بیمارستان‌های بیرجند بپردازند که بسیار تأثیرگذار بود و آزمون‌های عملی ایستگاهی (آسكی) را برای آنان برگزار کردیم.

با دانشگاه علوم پزشكی استان خراسان‌جنوبی نیز مرتباً در تماس هستیم که اطلاعات لازم را برای مقابله با کرونا دریافت کنیم.

آنا: محصولات تولیدی دانشگاه متبوع شما برای مقابله با ویروس کرونا چه بوده است؟

حداد: بیش از 75 هزار لیتر آب ژاول توسط شركت دهر آروین ناب مستقر در مركز رشد و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند تولید شد که مجوز لازم را از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی بیرجند داشت. این محلول‌های تولیدشده نیز در اختیار مراكز درمانی، شهرداری و ... قرار داده شده است.

بیش از 6 هزار بطری محلول و ژل ضدعفونی‌ دست با کیفیت بالا هم در مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی تولید و در اختیار کارکنان قرار گرفته است.

معرفی دانشجویان مشکوک به کرونا به پزشک معتمد

بیش از 5 هزار و 500 عدد ماسک سه لایه نیز با كیفیت بالا در كارگاه طراحی و دوخت آموزشكده سمای بیرجند كه مورد تأیید معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی است، تولید و در اختیار كاركنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند، آموزشكده سما و کادر درمان قرار گرفت.

از سوی دیگر روزانه 300 عدد گان در كارگاه طراحی دوخت سمای واحد قاینات با مشاركت بخش خصوصی تولید و به مدیركل تجهیزات و ملزومات پزشكی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال می‌‌شود.

ساخت دستگاه محلول ضد عفونی هیپوکلرواسید (HOCL) برای مصارف صنعتی و خانگی از دیگر اقداماتی بود که برای مقابله با کووید ـ 19 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاینات انجام شد و در این راستا برنامه‌های خوبی در آینده داریم.

آنا: چه برنامه‌هایی برای تداوم مسیر و کاهش آسیب‌های ناشی از بحران کرونا دارید؟

حداد: در وهله نخست استفاده از ماسک را برای کارکنان، استادان و دانشجویان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی الزامی و بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرده‌ایم.

دانشجویانی که واحدهای ترم تابستانی دارند به صورت مجازی در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و آزمون نیز به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

افرادی هم که دارای علائم کووید ـ 19 هستند به پزشک معتمد دانشگاه معرفی می‌شوند و تحت درمان قرار می‌گیرند و معاینات پزشکی نیز برای دانشجویان قبل از شروع کارآموزی‌ها و ورود به خوابگاه صورت می‌گیرد تا از شیوع ویروس کرونا جلوگیری شود.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان خراسان جنوبی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی کلاس های مجازی دانشگاه آزاد علیه کرونا کووید ـ 19 دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد برای مقابله با کووید ـ 19 مقابله با ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با ویروس استادان و دانشجویان شیوع ویروس کرونا واحدهای دانشگاه برای دانشجویان دانشگاه علوم واحد بیرجند ویروس کرونا جلسات دفاع کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: همدلی و همراهی شوراها در کنار اختلاف نظرها، موجب امیدواری مردم و رفع مشکلات آن‌ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی امروز _نهم اردیبهشت_در مراسم روز شوراها در شهرستان خوسف با بیان اینکه موضوع مشورت و شورا از جایگاه بسیار ارزنده‌ای در اسلام برخوردار است، اظهار کرد: از آیات و روایات، قانون اساسی و فرمان امام راحل و نقشی که شوراها به خوبی در سطوح مختلف روستا، بخش، شهر و استان ایفا می‌کنند می‌توان به جایگاه این نهاد پی برد.

وی با بیان اینکه در قرآن سوره‌ای تحت عنوان شوری داریم، افزود: در آیه ۳۸ سوره شوری، مشورت و شورا را هم‌زمان در کنار دعوت بندگان به اسلام داریم و در ادامه آیه مشورت و شورا در کنار اقامه نماز و انفاق آمده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با ذکر این نکته که قانون اساسی ما برگرفته از آیات و روایات و شرع مقدس است، یادآور شد: اصل ۱۰۰ قانون اساسی بر این موضوع تأکید دارد که شوراها به منظور پیشبرد امورات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در روستا، بخش، شهر و استان شکل بگیرد تا مددکار مردم در پیگیری مشکلات باشند.

طالبی با اشاره به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ مبنی بر تشکیل شوراها گفت: رهبر معظم انقلاب هم در راستای زنجیره دولت‌سازی، از شوراها نام می‌برند و شوراها را مکملی برای ساختن دولت اسلامی برای رفع مشکلات مردم و حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان معرفی می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما انتخابات‌های زیادی از جمله ریاست جمهوری، خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا را داریم، افزود: برخلاف تبلیغات مسموم دشمن که می‌خواهند نظام ما را در دنیا استبدادی قلمداد کنند، ما به‌طور میانگین هر سال یک انتخابات مهم داریم که نشان از مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به روحیه جهادی مسئولان در پاسخگویی به مردم اشاره کرد و گفت: مسئولان باید به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگوی مردم باشند و محور عمل ما هم قانون باشد.

طالبی با بیان اینکه برخی قانون شکنان قانون را زیر پا می‌گذارند، افزود: قانون باید به نفع مردم تفسیر شود نه اینکه آن را زیر پا بگذاریم، بارها بر این موضوع در شورای اداری تأکید شده لذا مسئولان باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

معاون استاندار خراسان جنوبی بر همراهی اعضای شوراهای اسلامی تأکید کرد و گفت: شوراها برای اینکه عملکرد بهتری داشته باشند و موجب امیدواری مردم شود باید همدل و همراه باشند، اختلاف نظرها طبیعی است اما نباید به بطن جامعه کشیده شود.

وی با بیان اینکه مسائل سیاسی و جناحی و یا حزبی نباید در امورات کاری شوراها و رفع مشکلات مردم تأثیر بگذارد، افزود: اعتبارات دولتی شوراها بسیار محدود است اما تهیه درآمد از هر طریقی درست نیست.

طالبی گریزی به انتخابات پیش رو در خراسان جنوبی زد و گفت: در مرحله اول انتخابات مجلس، اعضا به خوبی عمل کردند و ما تخلف خاصی را مشاهده نکردیم، در مرحله دوم هم همین انتظار است.

وی به چهار اصل مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت انتخابات اشاره کرد و گفت: اظهار نظر بر له یا علیه هر کاندیدایی درست نیست و طبق ماده قانونی انتخابات، شوراهای اسلامی هم همانند سایر مسئولان نباید از کاندیدی طرفداری و یا دست به تخریب کاندیدی بزنند.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در ۲ سال گذشته گفت: اقدامات بزرگی در منطقه، استان و کشور انجام شده و وظیفه ما بررسی و حل مشکلات مردم است، در حوزه تصمیم‌گیری اجرایی در استان همیشه بر توزیع عدالت و نظارت بر آن تأکید شده است.

طالبی گفت: به شهرستان خوسف توجه خوبی شده اما در جاهایی که نارسایی و کمبود بیشتر است باید ویژه توجه کرد و با اولویت بندی، مسائل و مشکلات را رفع کرد.

کد خبر 748882

دیگر خبرها

  • توقیف ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند
  • کشف ۸۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد