Web Analytics Made Easy - Statcounter

کبری جعفربگلو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به سطح پراکندگی جمعیت و به تناسب آن وجود افراد بی‌سواد و کم‌سواد در یک منطقه امکان افزایش مراکز یادگیری محلی وجود دارد.

وی اظهار داشت: مراکز یادگیری محلی سوادآموزی، با هدف آموزش سواد پایه، حقوق شهروندی، حقوق اجتماعی، حرفه آموزی و مهارت‌های زندگی به سوادآموزان، براساس طرح ملی در حوزه توانمندسازی شهروندان ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفربگلو با اشاره به اهمیت ایجاد مراکز یادگیری محلی سوادآموزی، تصریح کرد: تجربه نشان داده که آموزش ترکیبی خواندن و نوشتن به دلیل برقراری پیوند بین زندگی و سواد افراد در جهت ایجاد انگیزه، توانمندسازی و نیز افزایش قابلیت‌ها در زندگی فردی و اجتماعی سوادآموزان نقش به سزایی دارد.

این مسوول با بیان اینکه در این مراکز علاوه بر سوادآموزی، مهارت‌های مختلف از جمله مهارت زندگی به سوادآموزان آموزش داده می‌شود، افزود: این مراکز به عنوان پایگاهی برای آموزش‌های مادام‌العمر بزرگسالان و کانون مهارت آموزی‌های موثر در جامعه می‌تواند با آموزش مشاغل و حرف در اقتصاد و معیشت خانواده‌ها و کیفیت زندگی افراد آسیب‌پذیر تأثیرگذار باشد.

به گفته جعفربگلو، هم اکنون یک مرکز یادگیری محلی در ندامتگاه چوبیندر ویژه آقایان و چهار مرکز یادگیری در شهرستان‌های استان، ویژه بانوان فعال بوده و در برنامه امسال سه مرکز یادگیری نیز البرز، اقبالیه و ندامتگاه بویین زهرا در دستور کار قرار گرفته است.

معاون نهضت سوادآموزی استان قزوین گفت: براساس بانک اطلاعات، هم اکنون  بیش از ۲۰ هزار بی‌سواد در سطح استان قزوین وجود دارد که سالانه بخشی از این افراد تحت آموزش قرار می‌گیرند.

وی، جامعه هدف برای سوادآموزی را در گروه‌های سنی ۱۰ تا ۴۹ سال برشمرد و افزود: طرح‌های مختلفی برای شناسایی بی‌سوادان و کم‌سوادان استان قزوین در حال اجرا است تا گروه‌های هدف شناسایی شوند.

جعفربگلو اظهار داشت: امسال چهار هزار و ۵۰۰ سواد آموز در سطح استان داریم که بیش از ۹۰ درصد این افراد را بانوان تشکیل می‌دهند و هم اکنون نیز امتحانات پایان دوره سوادآموزان به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه حدود ۲ درصد از جمعیت استان بی‌سواد هستند، گفت: قزوین جزو ۱۰ استان برتر کشور در زمینه سوادآموزی است.

برچسب‌ها مدارس سواد آموزی مراکز یادگیری محلی استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سواد آموزی مراکز یادگیری محلی استان قزوین مدارس سواد آموزی مراکز یادگیری محلی استان قزوین مراکز یادگیری محلی استان قزوین بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم