Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرامی گفت: امروز خبرگزاری شبستان درکنار رسالت خبری خود به يك مدرسه سيّار و بنگاه هدایت مبدل شده است تا مردم را از همه مسائل به خصوص مسائل روز دین آگاه کند.

«محمدرضا بهرامی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت:  در عصر حاضر، رسانه ها بستری برای اطلاع رسانی، آموزش، تبلیغ، نشر و اشاعه مفاهیم و ارزش های دینی و هدایت اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان در پهنه ای به وسعت تمام جغرافیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فعال  فرهنگی و اجتماعی گلستان در خصوص رسالت رسانه های دینی ابراز داشت: مناسب ترین پاسخ به این مسئله را می توانیم از دیدگاه رهبر معظم انقلاب بیان کنیم که معظم له در سخنرانی ها می فرمایند «اصلی ‌ترین ویژگی رسانه‌ دینی آن است که با تولید و پخش برنامه ‌ها، به دنبال تربیت انسان‌ ها برای رسیدن به رشد و کمال است؛ بر خلاف رسانه‌ غیردینی که بیشترین هدف آن ایجاد سرگرمی و تفریح است. هدف اصلی، سازندگی مردم است که اسلام می‌خواهد».

 

بهرامی با بیان اینکه تحقق ارزش ‌ها و اصول الهی در زندگی اجتماعی دیگر موضوعی است که مقام معظم رهبری در 23 فروردین سال 63 به آن اهتمام داشته و فرمودند: «یکی دیگر از ویژگی ‌های رسانه‌  ‌دینی، تبیین و ترویج و نهادینه کردن ارزش ‌های الهی در بین مخاطبان است، از این رو، سالم‌ سازی برنامه‌ ها و تقویت هر چه بیشتر جهت ‌گیری‌ های اسلامی و تربیتی، در اولویت قرار دارند».

 

وی به رهبری، راهنمایی و اصلاح جامعه توسط رسانه های دینی تاکید کرد و بیان داشت: وجه تمایز رسانه‌ دینی با سایر رسانه ‌ها در خدمتگزاری برای اصلاح جامعه است. و مقام معظم رهبری تاکید داشتند که رسانه‌ دینی وظیفه دارد فعالیت ‌های خود را با اهداف و نیازهای جامعه منطبق سازد.

 

فعال  فرهنگی و اجتماعی گلستان به نقش رسانه های دینی در مقابله با تهاجم های فرهنگی و تبلیغات بیگانگان در دین گریزی اشاره کرد و افزود:  رسانه های دینی، سپری در مقابل اهداف دشمن در مقابله با ناکارآمد نشان دادن دین هستند تا در پاسخ به شبهات و شایعات در جامعه یک گام جلوتر باشند.

 

بهرامی بیان کرد: با بکارگیری استراتژی مناسب و محاسن ظرفیت عظیم رسانه های دینی در قالب های مختلف هنری، ارتباطات گرافیکی و ادبیات متناسب و به روز می توانند تهدیدهای موجود در زمینه تهاجمات فرهنگی را به فرصتی برای برنامه ریزی برای ترویج فرهنگ اسلامی، ایرانی تبدیل کنند و برای رسیدن به اهداف والای سفیران هدایت و اولیای الهی در نیل به اهداف بلند تمدن ساز نهضت اسلامی و اشاعه اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه وآله وسلم) بیش از پیش مثمرثمر باشند.

 

وی افزود: رسانه های حوزه دینی باید با تفکیک رفتار غلط از مبانی دینی تلاش کنند و به عنوان مثال اختلاس گری را که جایی دیده شده نماز خوانده است را رفتارش را زیر سوال ببرند تا به عنوان یک فرد مذهبی در جامعه مقصر شناخته نشود بلکه به عنوان اختلاس گر محکوم باشد.

 

فعال  فرهنگی و اجتماعی گلستان با بیان اینکه باید به جوانان در رسانه های دینی توجه شود، افزود: امروز بر کسی پوشیده نیست هدف استعمار دوری نسل جوان از تربیت صحیح و فرهنگ سالم اسلامی و انحراف و فساد جوانان و در نهایت نابودی اسلام است.

 

بهرامی بیان کرد: اختصاص اعتبارهای هنگفت توسط قدرت های استعماری در عرصه رسانه برای انحراف و ابتذال جوانان و نوجوانان کشورهای اسلامی به ویژه جمهوری اسلامی ایران، شاهد عینی این مسئله است که دشمنان با برنامه های گوناگون به دنبال سست کردن اعتقادات، ایجاد شبهه و انحراف در حوزه مسائل دینی و ترویج بی و بند و باری از طریق شبکه های ماهواره ای، فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی هستند.

 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در این رابطه فرموده اند: «باید با استفاده از توانایی ها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصۀ فضای مجازی، و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم، فضای مجازی به عنوان یک قدرت نرم فوق العاده در عرصه های مختلف از جمله فرهنگ، سیاست، اقتصاد، سبک زندگی، ایمان ، اعتقادات دینی و اخلاقیات مورد استفاده قرار گیرد».

 

فعال  فرهنگی و اجتماعی گلستان بیان کرد: از سویی انتشار نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپایی در فضای مجازی، اهمیت جریان سازی روشنفکری دینی و بصیرت دهی به جوانان در فضای سایبر و شبکه های اجتماعی را بیش از پیش مشخص می کند.

 

بهرامی به تاثیر معرفی اماکن مذهبی و فرهنگی در رسانه های دینی اشاره کرد و گفت: اماکن مذهبی به عنوان بخشی از هویت ملی به شمار می آید و لازمه آن این است که شگفتی های این اماکن به جامعه معرفی شود، رسانه های مذهبی در این حوزه نیز نقش ارزنده ای دارند و می توانند با انعکاس گزارش های توصیفی و همراه با تصویر در معرفی هر چه بیشتر این اماکن به مردم فعال تر عمل کنند.

 

وی افزود: وقتی چنین دانشی به مردم ارائه شود در زمان رفتن به این اماکن، آگاهانه تر با عناصر دینی، معماری، فرهنگی به کار رفته در این اماکن مواجه خواهند شد و این اقدام در افزایش هویت سازی و هویت طلبی نیز موثر است.

 

فعال فرهنگی و اجتماعی گلستان در خصوص فعالیت خبرگزاری شبستان به عنوان یک رسانه دینی در مسجد اظهار کرد: به جرات می توان گفت امروز خبرگزاری شبستان درکنار رسالت خبری خود به يك مدرسه سيّار و بنگاه هدایت مبدل شده است تا مردم را از همه مسائل به خصوص مسائل روز دین، آگاه کند و اگر انحرافي هم ديد به صورتي شايسته با آرامش، ارائه تحلیل و راهکار درست از آن انحراف و اشاعه خرافه جلوگیری کند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: رسانه دینی و جوانان رسانه دینی فرهنگی و اجتماعی گلستان خبرگزاری شبستان رسانه های دینی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی ظهر روز شنبه در جلسه‌ای که به مناسبت روز شوراها در استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، اظهار کرد: نقطه مهمی که امروز باید به آن اشاره کرد، این است در کنار همه مطالب درست و کارشناسی که بیان شد، شاه بین این است اگر بخواهیم در نظام مدیریتی با هر نسبت محتوایی موفق شویم، نیازمند اتحاد و انسجام مدیریتی هستیم اگر موفق نشویم بهترین برنامه‌ها هم سر منزل مقصود نمی‌رسند.

وی ادامه داد: امروز سومین سال عملکرد شوراها است و جمع شده‌ایم تا تجدید قوا برای سال بعد کرده و در سال نتیجه ماحصل بهتری ایجاد شود.

وی افزود: تمامی اقدامات و موفقیت‌ها در سایه انسجام و وحدت بین مدیریت شهری، متولیان و دستگاه‌های اجرایی بوده و در این زمینه از نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تشکر می‌کنم که سبب وحدت در استان شدند و تمامی ائمه جمعه شهرستان‌ها روحیه تعامل، همفکری و همکاری دارند و باید از آنها تقدیر و تشکر کرد.

رحمتی بیان کرد: فرمانداران، بخشداران، دهیاران، شوراهای شهر و روستا زحمت کشیده و با اتحاد و انسجام به سمت برنامه ریزی، آرمان‌ها و اهداف خود پیش می‌روند، وحدت کاری پا برجا است و امیدوارم این به بعد با کمیت و کیفیت بیشتر شاهد این اتحاد و انسجام باشیم.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم اساساً انقلاب اسلامی دنبال چیست؟ امام خمینی (ره) و خیل عظیم شهدا دنبال چه بودند؟ یک پاسخ دارد مردم به سرنوشت خود و بر اراده کشور حاکم شوند و اراده مردم در چارچوب انتخابات در تمامی چارچوب‌ها ساری و جاری است.

وی اضافه کرد: اراده مردم برای اداره کشور از رهبری تا شورای یک روستا حاکم بوده و همواره در این نظام حضور مردم سرنوشت را تعیین می‌کند و شما منتخبین مردم انجام وظیفه می‌کنید و باید از این مهم صیانت و مراقبت کرد که بهترین مسیر عملکرد مدیران است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: انتخاباتی که پشت سر گذاشتیم چهلمین انتخابات انقلاب اسلامی بود که در کشور انجام می‌شد و در طول ۴۵ سال ۴۰ نوبت انتخابات داشتیم که در دنیا بی سابقه است و اراده مردم در جای جای نظام اداری باید حاکم شود.

وی تاکید کرد: کار نیمه تمام یک سوم نمایندگان در دور دوم ۲۱ اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد و امیدواریم در حوزه‌های انتخابی باقی مانده شاهد اراده و دعوت شما از مردم برای حضور باشکوه آن باشیم، تا دور دوم چون دور اول باشکوه برگزار شود، از همه عزیزان دارای تریبون خواهشمندم مانند دور اول از همه دعوت کنند بهترین نمایندگان را وارد چارچوب اسلامی کرده و خدمت کنند.

وی یادآور شد: آنچه در انقلاب اسلامی منجر به دستاورد شد در سه رکن بود؛ خدا محوری و اعتقاد بر خداوند منان، اعتماد به نقش مردم در همه عرصه‌ها و نکته سوم تبعیت از امام و ولی فقیه است که اگر رعایت شود شاهد رشد و شکوفایی در نظام اداری می‌شویم اما اگر نباشند هندسه انقلاب اسلامی بهم می‌ریزد و این سه مورد رکن انقلاب اسلامی است و باید صیانت کنیم اعتماد و اعتقاد ما به خدا کم نشود.

مالک رحمتی با بیان اینکه شوراهای انتخاب شده مظهر انتقال قدرت دولتی به مدیریت مردمی هستند، گفت: امام خمینی (ره) بر تشکیل شوراها بسیار تاکید داشتند؛ بنابراین جایگاه شوراها بسیار مهم بوده و از نظر رهبر معظم انقلاب در موارد متعدد بیان شده است و جایگاه آن را بیش از پیش متوجه بوده و حمایت کنیم تا تضعیف نشود.

وی متذکر شد: باید جلسه‌ای برگزار شود تا بررسی کنیم کدام وظایف بهتر است با اختیارات استانی به شوراها واگذار شود همچنین اگر دولت بتواند امورات حاکمیتی، سیاست گذاری، راهبری و نظارتی را از توجه و از تصدی گری پرهیز کرده و به شوراها واگذار کند، بهتر می‌شود تا صرفاً سیاست‌گذار، ناظر و پشتیبان کننده باشیم.

وی همچنین اظهار کرد: اگر می‌خواهید شوراها موفق شود، از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنید و به سمت نگاه بلند مدت، همه جانبه و آینده نگری پیش روید، متأسفانه گاهاً متوجه می‌شویم نگاه‌ها موسمی و فصلی و موردی است، اما شوراها نگاه توسعه‌ای و همه جانبه داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: نکته دوم منافع شخصی، گروهی و سازمانی را در گرو منافع عمومی و مردم ببینیم و از تفرقه بین شوراها و نگاه‌های سلیقه‌ای پرهیز کنیم و اتحاد و انسجام حاکم شده و روحیه تعاون و همکاری بیشتر شود.

وی افزود: قاطعیت شجاعت در حفظ بیت المال هم فراموش نشود در مورد افزایش عوارض و هزینه پروانه و امورات ساخت و ساز مسکن هم حداقل افزایش‌ها رخ دهد گاهاً متوجه می‌شویم ارقام نجومی مصوب شده اما وظیفه ما است قیمت تمام شده مسکن را کنترل کنیم، مسئله مسکن در محوریت مباحث شورا باشد به افزایش قیمت اجاره و مسکن حساسیت نشان داده و مقوله مسکن را دور نبینند.

وی ادامه داد: فرمانداران از نظرات شورای شهر بیشتر استفاده کنند فکر نکنید چون فرماندار و استاندار هستیم علامه داریم از نظرات آنها استفاده شده و مکلف شوند نظرات خود را برسانند.

رحمتی افزود: از روزهای آغازین مدیریت در استان بر توسعه متوازن بسیار تاکید کرده‌ایم، اگر همه شهرستان‌ها باهم توسعه یابند استان توسعه یافته می‌شود یکی از مقوله‌های مهم توسعه روستاها و مسئله روستاها است، اقدامات خوبی آغاز شده اما در بطن آن شوراهای روستا است و باید از روستاها و شهرهای متوسط شروع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مسئله بعدی مقوله گردشگری است مردمی‌ترین صنعت گردشگری است اگر می‌خواهیم با توسعه مواجه شویم می‌توان گردشگری در روستاها و شهرها را رونق داده و بوم گردی را ترویج دهیم در کنار آن توجه به نشاط عمومی ورزش عمومی همگانی و قهرمانی به ویژه در شهرهای کوچک مهم است.

وی گفت: در حوزه جوانی جمعیت آذربایجان شرقی نیازمند کار ویژه و جهادی هستیم چراکه میانگین رشد استان از کشور پایین‌تر است وباید توسعه دهید و طرح جوانی جمعیت در دستور کار شوراها قرار گیرد و حساسیت نشان دهند تا بیش از پیش موفق شویم و شاخص نظارتی عملکردی تمرکز و حمایت داشته باشند تا بیشترین نتیجه را ببریم.

استاندار آذربایجان شرقی اذعان داشت: شفافیت مالی شوراها و پاسخگویی مورد بعدی است، نکته اول توجه به هویت بخشی به شهرها و روستاها است اولین مسئله زیباسازی محیطی و معماری شهری است و باید حساسیت نشان دهیم و بر المان و نشان‌هایی که هویت را بولد می‌کنند تمرکز کنیم و ارزش دینی و فرهنگی در میادین اصلی و خیابان فرعی قابل توجه باشد.

وی اضافه کرد: در کنار کارهای سیاسی و عمرانی از کارهای فرهنگی و اجتماعی نباید غافل بود باید شوراها و شهردار و فرمانداران فایل و برنامه ویژه باز کنند و اولین بخش آن جوانان باشد، به فکر مسائل فرهنگی و اجتماعی جوانان باشید و اقدامات شایانی انجام دهید؛ مقوله بعدی امر بانوان است که قسمت بالایی در امر جمعیتی تشکیل داده‌اند قرارگاه بانوان ارزشی انقلابی متعهد و متخصص تشکیل شود.

وی در پایان یادآور شد: شعار سال از اقدامات کلیدی است باید در این زمینه اقداماتی را تعیین کنیم در تحقق شعار سال روستاها و بخش‌ها با توانمند سازی روستاییان با صنعت تحول روستا موفقیت‌های شایانی را فراهم کنیم و این مورد با محوریت جذب سرمایه‌گذار انجام شود.

کد خبر 6090093

دیگر خبرها

  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود