Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول منعم روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به عملکرد دولت تدبیر و امید در توسعه زیرساخت‌های ورزش در روستاهای این استان افزود: احداث و تکمیل ۹ طرح ورزشی بااعتبار ۵۷ میلیارد ریال و همچنین بهره‌برداری از ۷۹ خانه ورزش روستایی بااعتبار ۴ میلیارد و ۷۴۰ میلیون ریال ازجمله اقدام‌های صورت گرفته در توسعه زیرساخت‌های ورزش روستایی قم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عدالت محور در توسعه زیرساخت‌های ورزشی را ازجمله مهم‌ترین اولویت‌های این اداره کل دانست و اظهار داشت: بهره‌برداری از چهار سالن ورزشی چندمنظوره در روستاهای باقرآباد، لنگرود، طایقان و همچنین افتتاح پنج زمین چمن مصنوعی در روستاهای نیزار، خورآباد، بیدهند، تاروچ و قلعه چم ازجمله مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده برای افزایش سرانه ورزش روستایی استان در سال‌های اخیر است.

مدیرکل ورزش و جوانان قم، ادامه داد: به‌منظور توسعه فضاهای ورزشی در مناطق کم برخوردار و فاقد هرگونه امکانات ورزشی، ۷۹ خانه ورزشی در این روستاها راه‌اندازی و تجهیز شد.

منعم بابیان اینکه با اقدام‌های صورت گرفته سرانه فضای ورزشی استان در دولت تدبیر و امید ۱۸ سانتی‌متر افزایش‌یافته است،‌ افزود: برگزاری ۷۰ جشنواره و همایش مختلف بومی و محلی و همچنین ۱۲۰ مسابقه ورزشی در رشته‌های مختلف بومی محلی از دیگر اقدام‌های انجام‌شده برای توسعه ورزش و نشاط در این مناطق است.

وی افزود: به‌منظور افزایش جامعه مخاطبان رشته‌های بومی محلی، فعال‌سازی رشته‌های جدید ورزشی در مناطق روستایی قم در دستور کار قرار گرفت که در این راستا رشته‌های متعددی ازجمله پینگ‌پنگ، فوتبال دستی، ‌دارت، ‌کشتی، جودو، ‌تکواندو، ‌ژیمناستیک،‌ ووشو، ‌کاراته و ‌رزمی در این روستاها فعال شد.

مدیرکل ورزش و جوانان قم ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در ورزش روستایی طی سال‌های اخیر موجب ارتقای ورزش قم در رشته‌های بومی محلی در کشور شده است که نتیجه آن کسب عناوین قهرمانی کشوری و بین‌المللی و عضویت ورزشکاران این استان در تیم ملی است.

منعم، تربیت مربی و داور را ازجمله الزام‌های توسعه ورزش دانست و گفت: به‌منظور پایدارسازی فعالیت‌های ورزشی و همچنین توجه به استعدادیابی برگزاری دوره‌های تربیت مربی و داور در رشته‌های والیبال، ‌فوتسال، ‌بازی‌های بومی و محلی، ووشو،‌ کاراته و تکواندو به‌طورجدی برنامه‌ریزی و اجرایی شد.

وی با اشاره به اهمیت ترویج ورزش در روستاهای استان بیان کرد: توسعه و تقویت ورزش روستایی در سطح روستاها علاوه بر افزایش روحیه نشاط سبب شناسایی استعدادهای موجود و افزایش تعداد مدال‌آوری‌های استان در مسابقات ملی و بین‌المللی می‌شود.

بر اساس آمارهای ارائه‌شده توسط اداره کل ورزش و جوانان قم، ۲۱ درصد از کل جمعیت این استان معادل ۲۳۰ هزار تن فعالیت ورزشی انجام می‌دهند. ۵۵ هزار ورزشکار زیرمجموعه ۴۳ هیات ورزشی در قم ساماندهی شده‌اند.

طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، استان قم جمعیتی حدود یک‌میلیون و ۲۳۰ هزار نفر دارد که بیش از ۵۵ هزار و ۸۶۵ نفر از جمعیت این استان در قالب ۱۷ هزار و ۳۸۵ خانوار در مناطق روستایی قم زندگی می‌کنند. بر اساس این نظرسنجی قم دارای ۱۳۱ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است.

برچسب‌ها فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی قم دولت تدبیر و امید ووشو جودو ژیمناستیک اداره کل ورزش و جوانان استان قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی قم دولت تدبیر و امید ووشو جودو ژیمناستیک اداره کل ورزش و جوانان استان قم فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی قم دولت تدبیر و امید ووشو جودو ژیمناستیک اداره کل ورزش و جوانان استان قم کل ورزش و جوانان ورزش روستایی روستایی قم بومی محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد

ایسنا/کرمان مدیرکل ورزش وجوانان استان کرمان گفت: در جنوب استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش نیروی انسانی وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی در این منطقه می‌توان شاهد ظهور قهرمانان بیشتری از دل جنوب استان بود.

میثم پاریزی ۱۰ اردیبهشت ماه در جلسه شورای ورزش و جوانان شهرستان عنبرآباد اظهار کرد: در جنوب استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بحث نیروی انسانی وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی در این منطقه می‌توانیم قهرمانان بیشتری از دل جنوب استان داشته باشیم تا باعث افتخارآفرینی شوند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه ورزش در روستاها ادامه داد: ۵۰ درصد جمعیت استان ساکن روستا هستند و اگر به دنبال توسعه متوازن ورزش در استان هستیم، باید نگاه ویژه‌ای به مناطق روستایی باشد و روستاها را از امکانات ورزشی مناسب برخوردار کنیم.

به گزارش ایسنا، فرماندار عنبرآباد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهرستان عنبرآباد دارای جمعیت ۹۰ هزار نفری است، گفت: علی رغم کمبود امکانات و فضاهای ورزشی اما ورزشکاران بسیار مستعد این شهرستان تاکنون در رشته‌های مختلف ورزشی خوش درخشیده‌اند. 

یزدان افشاری پور افزود: با تمام محدودیت‌هایی که وجود دارد باید دست به دست هم بدهیم تا حداقل امکانات مورد نیاز ورزشکاران را فراهم کنیم. 

وی با بیان اینکه فضاهای ورزشی شهرستان عنبرآباد تا قبل از دولت سیزدهم بسیار محدود بود، گفت: در این دولت ۲۳ چمن مصنوعی احداث کردیم که احداث این چمن‌ها از محل اعتبارات دهیاری‌ها تامین شده است.

فرماندار عنبرآباد از ممنوعیت ادامه احداث چمن خبرداد و گفت: از آنجایی که چمن ورزشی ویژه فوتبال برای آقایان است و بانوان از این فضاها بی بهره هستند بنابراین از سال گذشته احداث چمن های مصنوعی را ممنوع کردیم و به دنبال احداث سالن ورزشی چند منظوره هستیم.

وی از احداث هفت سالن ورزشی چند منظوره با مشارکت دهیاری‌ها خبر داد که در دستور کار قرار دارند. 

افشاری پور توسعه فضاهای ورزشی را نیازمند توجه و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دانست و افزود: توسعه فضاهای ورزشی و تامین زیرساخت‌های ورزشی انتظار به حق ورزشکاران است که باید این مهم با جدیت دنبال شود.

فرماندار عنبرآباد از عدم برخورداری سالن‌های ورزشی از سیستم سرمایشی و گرمایشی خبر داد و  گفت: سالن های ورزشی موجود دارای مشکلاتی از جمله نبود سیستم سرمایشی و گرمایشی است که باید برای رفع این مشکلات همکاری شود. 

وی بر تامین تجهیزات ورزشی در سطح روستاها تاکید کرد و افزود: در حال حاضر روستاهایی داریم که هیچ گونه تجهیزات ورزشی ندارند که باید تجهیزاتی به این روستاها اختصاص داده شود.

 افشاری پور از آغاز احداث چمن مصنوعی در شهر مردهک خبر داد و گفت: چمن مصنوعی زمین بزرگ در روستای حاجی آباد بخش جبالبارز جنوبی احداث می‌شود.

فرماندار با بیان اینکه در شهر عنبرآباد شهرداری چمن مصنوعی احداث می‌کند، افزود: با توجه به پتانسیل و استعدادهای ورزشی شهرستان برای شاد کردن ورزشکاران سالن ورزشی مجهز یکی از ضروریات شهرستان عنبرآباد است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سرانه فضای‌ورزشی مهاباد ۳۵ سانتی‌مترمربع است
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • موافقت با خواهرخواندگی بندرعباس با پنج شهر آسیایی
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی