Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-30@08:00:16 GMT

شربت کرونایی محققان آملی در انتظار تایید!

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۸۳۷۲۵

خرداد: محققان آملی در قالب یک طرح مهم پژوهشی موفق به تولید شربت گیاهی شدند که نتیجه استفاده از این شربت در بهبود وضعیت درمان حدود ۲۹۰ بیمار کرونایی موثر بوده است، هرچند معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران معتقد است استفاده از این شربت یک طرح تحقیقاتی بوده و باید منتظر ماند تا نتایج علمی این تحقیقات کامل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فرامرز اکبری مدیر شبکه بهداشت آمل در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با تحقیقات انجام شده بر روی داروی گیاهی موثر کرونا، اظهار کرد: مطالعه تحقیقاتی بر روی این دارو با زمینه گیاهی در شهرستان آمل انجام شده است.

وی افزود: مراحل تهیه این داروی گیاهی توسط تیم علمی با مجوز دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران بوده است.

مدیر شبکه بهداشت آمل در مورد قطعیت اثر بخشی این دارو خاطرنشان کرد: نتایج مطالعه بر روی داروی کرونا مربوط به گروه علمی بوده و تایید قطعیت و اثبات اثر بخشی این دارو با نظر گروه علمی وزارت بهداشت خواهد بود.

اکبری با بیان اینکه این دارو برای بیمارانی در بیمارستان آمل تست شده است گفت: ما منتظر تایید وزارت بهداشت در مورد نتیجه عملکرد دارو برای تایید بهبود وضعیت بیماران کرونایی که این دارو به طور داوطلبانه برای آنها تست شده بود هستیم.

دکتر مجید سعیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره اعلام نتیجه موثر استفاده از یک شربت گیاهی در درمان بیماران کرونا در شهر آمل که در رسانه‌ها مطرح شده است، اظهار کرد: استفاده از این شربت یک طرح تحقیقاتی بوده است که مجوز این طرح توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران فقط برای استفاده روی تعدادی از بیماران صادر شده است.

وی نیز در خصوص روند اخذ مجوز این فرآورده گفت: مراحل اداری ثبت این شربت در وزارت بهداشت ودرمان برای اخذ مجوزها باید طی شود و در حال حاضر از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران این فرآورده رد یا مورد تایید نیست تا نتایج علمی این تحقیقات کامل شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: برای اعلام اثربخشی دارو باید مورد مطالعه بیشتری قرار گیرد و در حال حاضر به لحاظ علمی و به صورت قطعی نمی‌توانیم تایید کنیم که این داور موثر است به این دلیل که تعداد نمونه‌ها کم بوده است.

وی با تاکید بر اینکه براساس قانونی که مسائل پژوهشی دارد به مجری طرح اعلام شد که درخواست‌شان را مطرح کنند تا در شورا طرح شود و اگر موافقت شد روی تعداد نفرات بیشتری ادامه دهند اظهار کرد:  ما به دنبال اثبات اثربخشی دارو هستیم، روند علمی آن باید طی شود و برای تایید نهایی لازم است که روی تعداد نمونه‌های بیشتری آزمایش شود، البته خود مجری طرح نیز اعلام کرده تایید این دارو بر اساس داده‌های ما قابل استناد نیست و باید روی نفرات بیشتری آزمایش شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: پس از طی شدن این مرحله، نتایج تحقیقات توسط کمیته علمی وزارت بهداشت مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از آن سازمان غذا و دارو مجوز فراورده‌ها را دریافت می کنند.

سعیدی در ارتباط با مطرح شدن اثربخشی داروی مورد اشاره در این طرح تحقیقاتی در برخی از رسانه‌ها، افزود: برخی از افراد که در این طرح بودند این موضوع را رسانه‌ای کرده و حتی بحث کشف آن را انتشار دادند که مطالب مطرح شده فاقد پایه‌های علمی است.

وی با اعلام اینکه تا زمانی که مطالعات این شربت کامل نشود و با نتایج علمی به اثبات نرسد، بنده نمی‌توانم اظهارنظر کنم و این مسئله باید روند خاص قانونی خویش را طی کند.

برچسب ها: شربت گیاهی ، کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: شربت گیاهی کرونا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، شانزدهمین آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به صورت سراسری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: سومین همایش سلامت، حکمت و حکمرانی در بیمارستان فرهیختگان برگزار می‌شود/ یکم اردیبهشت؛ آخرین مهلت ارسال مقالات

به گفته مهسا آل ابراهیم، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و مسئول المپیاد کشوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمون غربالگری (مرحله اول انفرادی) شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در ۵ حیطه آموزش پزشکی، مدیریت نظام سلامت، همگرایی علوم پایه، استدلال بالینی و حیطه ی هنر و سلامت، با حضور بیش از ۸۰ نفر از داوطلبان این واحد دانشگاهی، در سالن شهید احدی ساختمان زرگنده برگزار شد.

وی افزود: برگزیدگان حیطه های مختلف آزمون غربالگری دانشگاهی، در خردادماه ۱۴۰۳ به المپیاد کشوری وزارت بهداشت راه خواهند یافت.

آل ابراهیم خاطرنشان کرد: با توجه به درخشش دانشجویان عزیزمان در المپیاد کشوری وزارت بهداشت در سال گذشته، امید آن داریم که امسال نیز به لطف پروردگار با کسب مدال های بیشتر، شاهد اعتلای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، در المپیاد کشوری وزارت بهداشت باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228971 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی

دیگر خبرها

  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌