Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:42:23 GMT

شهادت اولین مدافع سلامت شهربابک

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۸۳۷۹۷

شهادت اولین مدافع سلامت شهربابک

به گزارش ایرنا، قلبش از همان اوان نوجوانی مملو از عشق به خدا بود و رسیدن به معشوق حقیقی، همین حب به محبوب بود که مسیر سخت عاشقی را برایش هموار و آسان ساخت.

هم نام مبارکش، صادق در گفتار و درستکار در رفتار بود، سر به زیر و بی ادعا و با ایمان، با خوش سخنی و اخلاق خوبش شخصیتی گیرا داشت.

با گذشت و دست گیر نیازمندان بود، روحیه فداکاری، ایثار و پشتکارش او را فردی منحصر به فرد و پرورش یافته مکتب اهل بیت علیهم السلام معرفی می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهید سردار مدافع سلامت، صادق رئیسی در مسیر بندگی پروردگار، خدمت به مستضعفان را پیشه راه خود ساخت و به فعالیت در استانی محروم همچون سیستان و بلوچستان پرداخت.

او سالها در زاهدان زندگی گذراند و اغلب اوقات خود را صرف خدمت به مردم و فعالیت در مؤسسه خیریه می کرد، اما این مشغله باعث نشد از خانواده اش غافل شود و برای همسر و فرزندانش نیز زمان هایی در نظر می گرفت.

سرهنگ پاسدار صادق رئیسی از همان اوایل شیوع ویروس کرونا در ایران، برای تیمار و رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا عزمش را جزم کرد و در حین خدمت، سرانجام به این بیماری مبتلا شد و به فرمانده شهیدش غلامعلی کفاش جانشین مرکز بهداری قرارگاه قدس سپاه در جنوب شرق کشور پیوست.

خدایار رئیسی برادر شهید در گفت گو با خبرنگار ایرنا گفت: صادق رئیسی متولد بهمن ماه سال ۱۳۵۸ در روستای استبرق شهربابک بود.

 وی با بیان اینکه برادرم از سال ۱۳۷۲ وارد دبیرستان مکتب الهدی سپاه شد، افزود: او اعتقاد داشت با ورود به سپاه بهتر می توان به مردم خدمت و از انقلاب دفاع کرد.

رئیسی ادامه داد: برادرم ۲۷ سال در کرمان بود و در همین حین تحصیلاتش را می گذراند.

 وی با اشاره به اینکه از سال ۷۹ به بعد در زاهدان مشغول خدمت شد، اظهار داشت: ایشان معاون هماهنگ کننده مرکز بهداری، رزمی و مدیرعامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا در استان سیستان و بلوچستان بود.

بردار شهید یادآور شد: معرفی اولیه باعث شد برادرم وارد منطقه سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان شود اما با دیدن وضعیت مردم محروم آن منطقه قصد کرد در راه رضای خدا و در جهت محرومیت زدایی به آنان خدمت کند.

وی تصریح کرد: ایشان در زمینه برپایی بیمارستان‌های صحرایی و خدمت به مردم منطقه محروم سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان و همچنین در زمینه امدادرسانی و پشتیبانی موثر در رخدادهای مختلف کشور پیشقدم بود.

رئیسی افزود: برادرم عاشق شهادت بود و بارها می‌گفت که در زاهدان به شهادت نزدیک‌تر است.

وی گفت: این شهید بزرگوار از اولین ساعت انتشار ویروس کرونا در سنگر خدمت آماده بود و برای رسیدگی و درمان بیماران کمر همت بست و سرانجام به مقام رفیع شهادت و آرزوی دیرینه اش رسید.

شهربابک در 240 کیلومتری کرمان واقع است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: کمتر از یک درصد مردم استان در سال گذشته که واجد شرایط اهدای خون بودند در سیستان و بلوچستان خون اهدا کرده‌اند.

ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: جمعیت استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و از این تعداد حدود ۲ میلیون و پانصد هزار نفر به دلایلی از قبیل سن کمتر از ۱۸ سال و یا بیشتر از ۶۵ سال، وزن کمتر از۵۰ کیلوگرم، داشتن بیماری خونی و زمینه‌ای خاص نمی‌توانند خون اهدا کنند.

وی بیان کرد: حدود یک میلیون نفر واجد شرایط خون دادن در سیستان و بلوچستان هستند که از این تعداد در سال گذشته ۷۰ هزار مراجعه برای اهدای خون صورت گرفته در حالی که بسیاری از این افراد ۲ بار در سال اهدا داشتند که در مجموع ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر در کل استان برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند.

صفدری ادامه داد: ترس  مردم از اهدای خون و نگرانی بی‌مورد از ایجاد کم خونی مهمترین دلایل افراد برای عدم مراجعه برای اهدای خون به شمار می‌رود در حالی که بدن خود یک کارخانه فعال، ساخت خون است. در زنان هر چهار ماه یکبار و در مردان هر سه ماه یک بار پس از اهدای خون سطح هموگلوبین به حالت طبیعی بر می‌گردد.

وی در این راستا اضافه کرد: عدم اطلاع مردم از فواید اهدای خون نظیر درمان کبد چرب، کالری سوزی به میزان ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلو کالری بعد از هر بار اهدا، پیشگیری از بیماری‌های قلبی از مهم ترین فواید اهدای خون به شمار می رود چرا که اهدا، حرکت خون در عروق را تسهیل و شبکه خونرسانی در بدن را فعال می کند.

مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار واحد خون در استان مصرف می شود، در حالی که تنها ۵۰ هزار واحد توسط هم استانی‌ها اهدا می‌شود و دو برابر نیاز استان را از ۱۲ استان دیگر با واردات، تامین می‌کنیم در حالی که این موضوع زیبنده استانی که دارای جمعیت جوان بالایی است نمی باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر روزانه در شهر زاهدان ۳۰۰ نفر و در کل استان ۵۰۰ نفر اهدا کننده باشند،مشکل  نیاز خونی استان حل می‌شود. این میزان متاسفانه در حال حاضر در کل استان ۲۰۰ نفر است.

صفدری بیان کرد: در مجموع در سیستان و بلوچستان ۶ پایگاه فعال خونگیری در شهرستان‌های زابل، سراوان، زاهدان، ایرانشهر، خاش و چابهار وجود دارد در حالی که ۲۰ شهرستان استان فاقد پایگاه انتقال خون است و علی رغم وظیفه حیاتی این سازمانی ،چهره عقب ماندگی به شدت در آن دیده و احساس می‌شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که ۱۰ شهرستان‌ استان فاقد پایگاه انتقال خون  می باشد دارای بیمارستان است و این توسعه نامتوازن مشکلات جدی ایجاد کرده است.  با توجه به شمار بالای بیماران تالاسمی و  تصادفات جاده ای و آمار موالید بالا و زایمان‌های پرخطر نیازمند توجه جدی مردم به امر مقدس اهدای خون هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان