Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در نشست ستاد اقامه نماز استان یزد، گفت: مسئله نماز، اولین مسئله از حیث تبلیغی، فرهنگی و اجتماعی است و اگر حق این مسئله ادا کنیم از مسائل دیگر خاطر جمع می‌شویم.

او افزود: فضای مجازی بازوی دوم رسانه است، اکنون در طی دو سه ساله آینده باید از طریق فضای مجازی برای ترویج فرهنگ نمازخوانی استفاده کنیم و دیگر نباید به برنامه‌های روتین گذشته بسنده کرد، باید طلاب در رسانه بیشتر حضور داشته باشند تا بتوانند در زمینه فرهنگی و هنری تحول آفرین شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرهانی تقدیر از مسئول سابق ستاد نماز استان یزد گفت: از جناب حبیبیان تقاضا داریم که در اتاق فکر ستاد نماز شرکت داشته باشند و امیدواریم جناب موسوی مسئول جدید این ستاد کارنامه درخشان در ادامه‌ی روند خدمت در این عرضه داشته باشند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه در طول سال‌های گذشته خیران کمک بسیاری به رفع مشکلات در حوزه‌های مختلف کرده اند، افزود: مجمع خیرین مسجد ساز می‌تواند نمازخانه ساز هم باشند و کمبود نماز را جبران کنند.

زرهانی ادامه داد: شعار امسال اجلاس نماز پیوند مسجد، خانه و مدرسه است، قصد داریم حرکت غیرتکراری و تحول عملی در دوره داشته باشیم و امروز بیش از گذشته نیازمند تعامل این سه نهاد هستیم.

او تصریح کرد: طرح آمایش نشان داد تعداد مساجد اهل سنت متناسب با جمعیتشان در مقایسه با شیعه بیشتر است و ما به طور کلی به شدت کمبود مسجد داریم، لازم است انگیزه ایجاد کنیم تا مردم بانیان مسجد شوند و خود امور آن را اداره کنند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز با اشاره به لزوم فعالیت در فضای مجازی، عنوان کرد: کارگروهی از متخصصین معارف اسلامی و متخصصان فضای مجازی که در ساخت اپلیکیشن و هدایت فضای مجازی تاثیر گذارند تشکیل شود و در نوع و شیوه کار در این بستر باید فکر کرد.

زرهانی گفت: مسئله کتاب و دانش آفزایی مسئله بسیار مهمی است و امروزه باید فعالیت فرهنگی به سمتی هدایت شود که تولیدات فرهنگی متناسب با فکر، روحیه و نیاز‌های جوانان باشد و پاسخ گوی تحولات امروزی شود.

او اظهار داشت:

قائم مقام ستاد اقامه نماز تصریح کرد: طلاب باید به زیر پوست شهر نفوذ کنند، اکنون بخشی از جامعه از رادار ما خارج شده و باید بتوانیم با آن‌ها با سازوکار مناسب خود ارتباط برقرار کنیم.

زرهانی افزود: حضور روحانیون خوش فکر و جوان گرا در مدارس به شدت موثر است، با ترویج نماز جلوی بسیاری از جرائم گرفته می‌شود، آمار‌ها نشان می‌دهد رابطه ترک نماز و بی نمازی با جرائم قضایی است ۹۵ درصد است، یعنی ۹۵ درصد از مجرمان حرفه‌ای تارک نماز بودند و یا اطلاعی از نماز نداشتند.

اواظهار داشت: امنیت خانواده و سلامت جامعه در گرو ترویج نماز است، اگر در راه دین هزینه نکنیم بلا نازل می‌شود، اگر نظام اجتماعی حکومتی حق دین را ادا نکند خسارت سنگینی بر جامعه وارد می‌شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاداقامه نماز نمازجماعت قائم مقام ستاد اقامه نماز فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ‌کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا اظهار کرد: همزمان با آغاز سال 1403 و در راستای پاک‌سازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ‌کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجراست.

وی ادامه داد: در این راستا 34 کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاک‌سازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند.

کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون

سردار مجید بیان کرد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی بیش از 90 درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ‌گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و... را به درخواست‌کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تأکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی، از کاربران خواست ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاک‌سازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!