Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس خانه صنعت و معدن ایران گفت: برای آنکه میزان داخلی سازی در صنعت خودرو نسبت به سال های گذشته افزایش پیدا کند خودروسازان و قطعه سازان باید در کنار یکدیگر کار کنند، فعالیت روبروی هم نتیجه مطلوب نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از سایپانیوز، عبدالوهاب سهل آبادی درباره اینکه چگونه می توان داخلی سازی خودروهای داخلی را افزایش داد تا نیاز به واردات قطعات خودرو نداشته باشیم، تصریح کرد: یکی از کارهایی که صنعت خودرو را در مسیر خودکفایی و افزایش داخلی سازی قرار می دهد، توسعه همکاری خودروسازان با قطعه سازان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: می توان مراکزی ایجاد کرد که در آن قطعه سازان و خودروسازان در کنار یکدیگر کار کنند و به تولیدات مشترک برسند؛ ایران خودرو و سایپا از یکدیگر جدا نیستند، لذا با برنامه ریزی بلند مدت می توانند در زمینه داخلی سازی انواع قطعاتی که می تواند در دو مجموعه صنعتی به صورت یکسان مصرف می شود به دستاوردهای خوبی دست پیدا کنند.
رئیس خانه صنعت و معدن ایران افزود: به نظر می رسد طی سال های اخیر خودروسازان و قطعه سازان یکدیگر را جدا از هم دیدند و هیچ زمان نتوانستند به تعریف مشترکی از خواسته های خود برسند و از سویی خودروسازان باید تمام تلاش خود را بکنند تا بدهی معوق به قطعه سازان نداشته باشند.
وی با بیان اینکه عدم بدهی معوق به قطعه سازان باعث می شود که آنها انگیزه برای نوآوری و تولید قطعات وارداتی را داشته باشند، تصریح کرد: خودروسازان با برون سپاری فعالیت های خود به قطعه سازان می توانند گام بزرگی در افزایش داخلی سازی در صنعت خودرو بردارند.
سهل آبادی گفت: نکته ای که همیشه مغفول مانده توسعه فناوری و ارتقا تکنولوژی شرکت های قطعه ساز است، قطعه سازان به ماشین آلات به روز نیاز دارند تا بتوانند در تولیدات قطعات خاص به پیشرفت برسند؛ بدین جهت آنها بایستی به سمت سرمایه گذاری در این حوزه حرکت کنند، این موضوع یک الزام است.
رئیس خانه صنعت و معدن ایران افزود: خودروسازان اگر می خواهند داخلی سازی خودروها را با تمام قوا پیگیری کنند، توصیه می کنم که هزینه های سَربار خود را کاهش دهند تا سرمایه کافی برای سرمایه گذاری در تولید قطعات جدید و حتی همکاری برای ساخت قطعه با قطعه سازان را داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه قطعه سازان باید به سمت افزایش سطح دانش فنی خود حرکت کنند، یادآور شد: زنجیره تولید شرکت های خودروسازی نیاز به بازنگری دارد؛ طی این سال ها زنجیره تولید کارنامه کاری خوبی نداشته است بدین جهت باید با سبک و سیاق جدید آن را مدیریت کرد.
سهل آبادی گفت: ما به اتومبیل ایرانی زیبا، با کیفیت، دانش فنی روز و داخلی سازی بالا نیاز داریم، اگر برای هر کدام این موارد سرمایه گذاری کنیم با سرعت به نتیجه مطلوب دست پیدا خواهیم کرد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قطعه سازان داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده و ضرر آن فقط برای مردم است،» این را رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران می‌گوید.

قرارداد برقی‌سازی ناوگان حمل ونقل عمومی تهران حواشی ایجاد کرده است و برخی خواستار انتشار قرارداد شدند. شهردار تهران علیرضا زاکانی می‌گوید که «نمی‌توانیم تمام مفاد قرارداد را جار بزنیم؛ ایران هزار و یک دشمن دارد اما تمام نهادهای ذی‌ربط در جریان کار بوده و ضمانت‌نامه بانکی داریم.»

۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در تهران موجود است این در حالی است که پایتخت نیازمند ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس است و کمبود حدود ۸۰ درصدی در این زمینه باعث بروز صف‌های طولانی در ایستگاه‌های اتوبوس شده و اگر اتوبوس جدید تزریق شود این صف‌ها حدود یک چهارم کوتاه‌تر می‌شود.

سال گذشته قرارداد ۷۹۱ دستگاه واگن، ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس، ۲۷۵۰۰ تاکسی، ۱۰۰ هزار موتورسیکلت برقی با چین بسته شد تا عقب‌ماندگی چندین‌ساله جبران شود.

قرار است امسال اولین سری واگن‌ها و اتوبوس‌ها وارد می شود اما مدیران شهری می‌گویند که «مافیا همه جوره دست و پا می‌زند تا اتوبوس و واگنی از چین وارد نشود» چرا که قیمت «اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یور است اما اگر مستقیم همین اتوبوس از چین خریداری شود، قیمت ۲۴۵ هزار یور خواهد بود یعنی در هر اتوبوس ۷۱ هزار یورو به جیب مافیا می‌رود.»

«روزانه ۶۶ درصد ترددها در تهران با وسایل شخصی انجام می‌شود» و همین امر باعث آلودگی هوا و مرگ هزاران تهرانی‌ در سال می‌شود.«پکن که یکی از شهرهای آلوده دنیا بود با برقی‌سازی مشکل آلودگی را برطرف کرد.» در صورت تجهیز ناوگان میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا کمتر است.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت امیرحسن کاکایی می‌گوید که «تامین برق خودروهای برقی، بحران مازوت سوزی(آلودگی هوا) در نیروگاه‌ها را تشدید می‌کند. در مقابل رئیس سازمان حفاظت و محیط زیست علی سلاجقه می‌گوید که «مازوت سوزی در تهران نداریم»، سوخت بی‌کیفیت عامل اصلی آلودگی هوا است و از ورود خودروی برقی حمایت می‌کنیم.»
به گفته کارشناسان، تمامی دستگاه‌های مسوول باید ورود کنند تا آلودگی هوا برطرف شود. همچنین باید نظارت دقیقی بر روی نرخ‌گذاری خودروها در داخل صورت گیرد.مهمترین راه‌کار برای رفع آلودگی هوا و ترافیک توسعه حمل ونقل عمومی و برقی‌سازی ناوگان مانند نروژ، چین، آلمان و هلند است

کد خبر 848996 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است