Web Analytics Made Easy - Statcounter

صلواتیان گفت: کمیته اطعام و افطار ستاد مردمی غدیر استان همدان پیش بینی تهیه بیش از ۴۰ هزار غذا را در دستور کار خود دارد که با همکاری هیئت‌ها به دنبال اطعام و افطار ۱۱۰ هزار نفر در روز عید غدیر است

«مهدی صلواتیان»، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبستان در همدان، گفت: امسال در راستای گرامیداشت باشکوه تر عید غدیر، ۹ کمیته در ستاد مردمی غدیر استان همدان تشکل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد مردمی غدیر استان همدان افزود: کمیته‌های ۹ گانه شامل کمیته خدمات اجتماعی، علمی- محتوایی، فضاسازی شهری، رسانه و فضای مجازی، پشتیبانی و خیرین، اطعام و افطار، مراسمات، جشنواره و مسابقات، کودک و نوجوان است.

وی افزود: کمیته خدمات اجتماعی، ارائه رایگان خدمات اجتماعی شامل حضور پزشک، مشاور خانواده و مشاور حقوقی در محلات را انجام خواهد داد، کمیته علمی و محتوایی توسط حوزه علمیه دامغانی با همکاری سپاه، دانشگاه و حوزه به تولید محتوا در حوزه غدیر خواهند پرداخت.

صلواتیان گفت: کمیته مراسمات متشکل از هیئات حسینی جامعه ایمانی مشعر، هیئت رزمندگان ثارالله همدان و کانون بسیج مداحان است که قرار است این هیئات علاوه بر برگزاری جشن عید غدیر، آذین‌بندی ویژه مساجد در محلات را نیز عهده‌دار شوند.

وی با بیان اینکه اطعام و افطار روزه‌دار در عید غدیر یکی از تأکیدات نیک اسلام است، گفت: کمیته اطعام و افطار ستاد مردمی غدیر استان پیش بینی تهیه بیش از ۴۰ هزار غذا را در دستور کار خود دارد که با همکاری هیئت‌ها به دنبال اطعام و افطار ۱۱۰ هزار نفر در روز عید غدیر است.

دبیر ستاد مردمی غدیر استان ضمن قدردانی از همکاری خوب شهرداری همدان گفت: کمیته فضاسازی شهری، نصب بنر و پرچم در سطح شهر، مسیر فرودگاه تا دو خروجی ملایر و کرمانشاه و همچنین نصب المان‌های شهری، دیوارنگاره و ... در این ایام انجام خواهد داد.

صلواتیان با اشاره به اینکه برنامه‌های ستاد مردمی غدیر از میلاد امام هادی(ع) آغاز و تا روز مباهله ادامه خواهد داشت گفت: در صورت بهبود وضعیت کرونا در استان با همکاری کمیته مراسمات، در محل مجتمع عین‌القضات، پارک ملت و تالار قرآن جشن‌هایی توسط هیئات در این ایام برگزار خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که این ستاد به مناسبت ایام غدیر به دنبال انجام آن است «پویش پرچم» است در این پویش، ۳ پرچم در سه مناسبت مختلف بر سر درب مغازه‌ها و منازل در سراسر محلات شهر نصب می‌شود.

صلواتیان ادامه داد: باید هر خانه سه پرچم غدیر، شادی و غم در اختیار داشته باشد و در صورت تحقق این طرح به لحاظ بصری تحول بزرگی در شهر ایجاد خواهد شد.

وی گفت: تلاش بر این است که پرچم‌ها با هزینه نازل در اختیار مردم قرار گیرد که در صورت تحقق این طرح شاهد ایجاد فضایی به صورت بصری در سطح شهر باشیم که همه افراد را متوجه غدیر و عظمت ولایت امیرمؤمنان(ع) خواهد کرد.

وی افزود: اگر جای پرچم در سر درب منازل و مغازه‌ها و حتی سطح شهر نصب شود مردم می‌توانند، در مناسبت‌های مختلف همچون غدیر، اعیاد و شهادت‌ معصومین و اهل بیت(ع) و پرچم متناسب با آن ایام را بر سردرب منازل و مغازه‌های خود نصب کنند.

دبیر ستاد مردمی غدیر استان یادآور شد: مردم می‌توانند برای تهیه پرچم با قیمتی مناسب به ستاد غدیر واقع در تالار قرآن مراجعه کنند، این ستاد از صبح تا شب در محل تالار فعال است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه واحد خواهران ستاد مردمی غدیر استان نیز فعال شده است، گفت: تمامی فعالیت‌های عنوان شده در واحد خواهران نیز انجام خواهد شد.

وی یادآور شد: این مراسم‌ها در شهرستان‌ها از طریق هیئت‌های حسینی، اداره تبلیغات اسلامی، فرمانداری و ائمه جمعه پیگیری و انجام خواهد شد، گفتنی است ستاد مردمی غدیر استان آمادگی دریافت گوشت قربانی روز عید قربان را دارد که آن را برای اطعام نیازمندان در روز عید غدیر استفاده خواهد کرد.

پایان پیام/580

منبع: شبستان

کلیدواژه: ستاد مردمی غدیر استان اطعام و افطار انجام خواهد خواهد شد عید غدیر روز عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌الهی، در «ملاقات چهره به چهره نمایندگان اقشار مردمی با وزیر بهداشت» که روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، گفت: اقدامات متعددی توسط دولت سیزدهم در حوزه سلامت انجام شده و این انتظار وجود دارد که رسانه‌ها به ویژه صداوسیما به تبیین دستاوردها بپردازند.

وی بیان اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در دولت سیزدهم افزایش یافته است، افزود: ۱۶ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد که معادل ۲۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور است. وزارت بهداشت در نظر دارد که ۱۵ هزار تخت دیگر تا پایان سال جاری به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی اضافه کند.

وزیر بهداشت گفت: ۱۷۰۰ مورد به ظرفیت خانه‌های بهداشتی کشور اضافه کردیم و در نظر داریم که با افزایش ۲۷۰۰ مورد دیگر تا پایان سال جاری، تعداد خانه‌های بهداشت را به ۴۴۰۰ مورد برسانیم.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مانند ام‌آرآی در شبکه درمانی کشور توزیع شده است. همچنین ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک در شبکه درمانی در حال خدمت‌رسانی هستند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۲۸۰۰ متخصص در کشور به ارائه خدمات می‌پردازند.

وزیر بهداشت درباره تعداد مراکز آموزشی گفت: ۱۵۰ مرکز آموزشی در کشور وجود دارد و ۱۲۰ مرکز نیز در حال ساخت هستند.

عین‌الهی با اشاره به افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی گفت: دولت سیزدهم نسبت به افزایش ظرفیت رشته‌های تخصصی اقدام کرده است؛ به نحوی که ظرفیت دوره دستیاری تخصصی و دوره دستیاری فوق تخصصی به ترتیب ۶۵ و ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین ظرفیت دوره فلوشیپ نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است. ظرفیت رشته پزشکی عمومی نیز در دولت سیزدهم معادل ۱۲ هزار مورد است.

وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور نیز گفت: پیش از دولت سیزدهم، نسخه الکترونیک فقط به صورت ۱۰ درصد در کشور اجرا می‌شد اما این میزان در دولت کنونی به مرز ۹۰ درصد رسیده است.

عین‌الهی با بیان اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال در مراکز درمانی دولتی و وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به صورت رایگان است، اظهار کرد: اگرچه در شرایط تحریم قرار داریم اما درمان کودکان کمتر از ۷ سال را رایگان کرده‌ایم. سلامت در کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ به عنوان مثال اگر مشکلی مانند تنبلی چشم در کودکان در زمان مناسب تشخیص داده نشود تا پایان عمر دچار تنبلی چشم می‌شود. ما با اجرای این طرح در زمینه خیرخواهی برای مردم گام برداشته‌ایم.

وی با اشاره به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: هنگامی که این صندوق تأسیس شد ۵ همت بودجه در نظر گرفتند و سال گذشته به مرز ۷ همت رسید. امیدواریم که بودجه این صندوق با توجه به گسترش حمایت‌ها، بیشتر شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: ۵ دهک پایین جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرارگرفته‌اند. همچنین ۵۷ مرکز درمان نازایی در کشور به صورت رایگان به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰۰ شرکت دانش‌بینان در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: تعداد شرکت‌های دانش بنیان در دولت سیزدهم ۱۴۰۰ مورد رسیده است در حالی که این تعداد در گذشته معادل ۷۰۰ مورد بود. این شرکت‌ها حدود ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی را تولید می‌کنند.

عین اللهی با بیان اینکه برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع جزو ابداعات جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید، افزود: ما در نظر داریم که هر ایرانی با یک کد ملی تحت نظر یک حامی سلامت قرار گیرد. برنامه نظام ارجاع و سلامت خانواده را با حضور ۲۰ کشور جهان رونمایی کردیم. اگر خواهان داشتن جامعه سالم هستیم باید خانواده سالم داشته باشیم.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری پویش سلامت در سال گذشته گفت: ۴۶ میلیون نفر در پویش سلامت وزارت بهداشت شرکت کردند که یک رقم فوق‌العاده به حساب می‌آید. آمار و ارقام پویش سلامت بیانگر این است که ۸۸۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در این پویش به بیماری دیابت و ۴۶۰ هزار نفر به فشار خون مبتلا بودند اما از بیماری خود مطلع نبودند. همچنین ۸ میلیون نفر نیز مشکوک به دیابت و ۴ میلیون مشکوک به فشارخون بودند اما از این مورد اطلاعی نداشتند.

وی ادامه داد: در نظر داریم ۲ پویش دیگر برگزار کنیم. پویش ملی سرطان و پویش ملی سلامت کودکان جزو پویش‌های آتی وزارت بهداشت به حساب می‌آید. ما با پویش سرطان در نظر داریم از سرطان‌هایی مانند سرطان پستان در زنان و برخی سرطان‌ها در مردان پیشگیری کنیم. بررسی‌ها بیانگر این است برخی والدین نیز از بیماری فرزندان خود خبر ندارند.

وزیر بهداشت در پاسخ به درخواست رئیس هیأت‌مدیره بیماری‌های نادر ایران در خصوص حمایت از بیماری‌های نادر و نقش انجمن‌ها در این زمینه گفت: ۲۲ هزار عضو هیأت علمی در ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم‌پزشکی مشغول به فعالیت هستند. اساتیدی که عضو کمیته علمی هستند در خصوص مسائل مختلف به ارائه نظرات تخصصی می‌پردازند؛ به طور مثال، این گروه‌های تخصصی می‌گویند که بهترین دارو برای درمان یک بیماری چیست؛ همانطور که در دوران پاندمی کرونا عمل کردند.

کد خبر 6097516 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • اجرای پویش « با انرژی» در غرب مازندران