Web Analytics Made Easy - Statcounter

نه تجهیزات درست درمانی دارند نه حقوق ناچیزشان به موقع پرداخت می شود اما می گوید: «من حتی اگر ناجی غریق نباشم، نمی‌توانم نسبت به غرق شدن یک هم نوع بی تفاوت باشم و برای نجاتش دل به دریا می‌زنم» بچه‌ی ساحل که باشی یعنی همین… و این حس انسانیت در وجود تک‌تک ناجیان غریق موج می زند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، با توجه به فصل تابستان و پیک مسافرت و حضور گسترده مسافران در نواحی ساحلی گیلان، و جود ناجیان غریق امری ضروری است؛ اما با وجود تنها طرح سالم‌سازی در منطقه تازه آباد شهرستان رضوانشهر، برخی از مسافران به جهت دور شدن از تجمعات و بودن در کنار خانواده از حضور در طرح‌های سالم‌سازی برای شنا خودداری کرده و به مناطق خارج از طرح با ممنوعیت شنا روی می‌آورند که خود موجب بروز حادثه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعاً وجود چند طرح سالم‌سازی با امکانات رفاهی در مناطق مختلف برای استفاده مسافران ضروری است و این موضوع باعث ایجاد اشتغال برای جوانان نیز خواهد شد.

از این رو حضور ناجیان غریق در طرح‌های سالم‌سازی و نقاط خطر آفرین باعث آرامش روانی بیشتر و پیشگیری از حوادث احتمالی می شود.

اما ناجیان غریق رضوانشهر با مشکلاتی روبرو هستند. نداشتن تجهیزات غریق نجات، نبود جایگاه مشخص برای استقرار، استراحت و دیده بانی، عدم وجود وسیله نقلیه مناسب جهت سرکشی به مناطق مختلف، نبود دستگاه تنفس مصنوعی با توجه به شرایط کرونا و در نهایت مشکلات پرداخت حقوق از جمله مسائلی است که ناجیان غریق با آن دست و پنجه نرم می کنند. ناجیان غریق فعالیتشان در سه ماه تابستان شروع می‌شود و ساعت کاریشان از ۸ صبح الی ۸ غروب است.

تنها وسیله نقلیه شان جهت سرکشی، موتور سیکلت شخصی و قایق موتوری است که هزینه سوخت و استهلاک آن نیز از جیب خودشان پرداخت می شود؛ هرچند قول‌های مساعدی از سوی مسئولین مربوطه به آن‌ها داده شده است.

با توجه به حقوق اعلامی یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بابت هرماه در سال ۹۸، بعد از گذشت ۸ ماه کل مبلغی که دریافت کرده اند به طور تقریبی ۲میلیون و ۲۰۰هزار تومان است.

اداره تربیت‌بدنی شهرستان رضوانشهر بخش نظارت و سرکشی بر ناجیان غریق را بر عهده دارد، اما بااین‌وجود تهیه لباس آنان را برعهده گرفته است.

گاهی عدم توجه بعضی از مسافران به تذکرات آن‌ها و درگیرهای لفظی باعث آزردگی‌ ناجیان غریق می‌شود، اما با این وجود صبورانه به مسئولیتشان که پیشگیری از وقوع حادثه برای مسافران است پایبندند. آنگونه که یکی از آنان با وجود اینکه نه تجهیزات درست درمانی دارند نه حقوق ناچیزشان به موقع پرداخت می شود می گوید: «من حتی اگر ناجی غریق نباشم، نمی‌توانم نسبت به غرق شدن یک هم نوع بی تفاوت باشم و برای نجاتش دل به دریا می‌زنم» بچه‌ی ساحل که باشی یعنی همین… و این حس انسانیت در وجود تک‌تک ناجیان غریق موج می زند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ناجیان غریق سالم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی

دریافت 100 MB کد خبر 6089628

دیگر خبرها

  • روایتی کوتاه از حماسه فتح هرمز و اخراج پرتغالی‌ها از خلیج‌فارس
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • روایتی از شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • واکنش همتی به هشدار رئیسی درباره انحلال بانک‌های متخلف؛ کسری‌های آن‌ها از چه محلی پرداخت خواهد شد؟
  • ببینید | روایتی از آنچه در جلسه آغازین دور جدید دادگاه منافقین گذشت
  • علما ومعلمان حافظان دین و ناجیان جامعه