Web Analytics Made Easy - Statcounter

نداشتن تجهیزات غریق نجات، عدم وجود وسیله نقلیه مناسب جهت سرکشی به مناطق مختلف، نبود دستگاه تنفس مصنوعی با توجه به شرایط کرونا و در نهایت مشکلات پرداخت حقوق از جمله مسائلی است که ناجیان غریق با آن دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، ناجیان غریق رضوانشهر با مشکلاتی روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نداشتن تجهیزات غریق نجات، نبود جایگاه مشخص برای استقرار، استراحت و دیده بانی، عدم وجود وسیله نقلیه مناسب جهت سرکشی به مناطق مختلف، نبود دستگاه تنفس مصنوعی با توجه به شرایط کرونا و در نهایت مشکلات پرداخت حقوق از جمله مسائلی است که ناجیان غریق با آن دست و پنجه نرم می کنند. تنها وسیله نقلیه شان جهت سرکشی، موتور سیکلت شخصی و قایق موتوری است که هزینه سوخت و استهلاک آن نیز از جیب خودشان پرداخت می شود؛ هرچند قول‌های مساعدی از سوی مسئولین مربوطه به آن‌ها داده شده است از سویی دیگر با توجه به حقوق اعلامی یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بابت هرماه در سال ۹۸، بعد از گذشت ۸ ماه کل مبلغی که دریافت کرده اند به طور تقریبی ۲میلیون و ۲۰۰هزار تومان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ناجیان غریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: برای کاهش آمار و تلفات ناشی از تصادفات رانندگی نیاز به فرهنگ‌سازی و اقدامات فرهنگی بوده لذا فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن الگوهای صحیح رانندگی کاری است که هرکسی به سهم خود باید به آن توجه کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ایرج دست‌نشان امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ به مناسبت روز ملی حمل و نقل و ایمنی با تبریک این روز اظهار کرد: برای داشتن اقتصادی پویا داشتن حمل و نقلی سریع و ایمن یکی از موضوعات مورد توجه در هر جامعه‌ای است.

وی افزود: برای کاهش آمار و تلفات ناشی از تصادفات رانندگی نیاز به فرهنگ‌سازی و اقدامات فرهنگی بوده لذا فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن الگوهای صحیح رانندگی کاری است که هرکسی به سهم خود باید به آن توجه کند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: با توجه به داشتن حمل و نقل ایمن همه ساله بخش اعظمی از بودجه‌های دولت به امر ایمنی راه‌ها اختصاص داده شده که صرف اجرای طرح‌های مختلف سخت افزاری و نرم‌افزاری می‌شود، قدر مسلم نتیجه بخش شدن این طرح‌ها نیازمند ایجاد حس مسئولیت در بین آحاد مردم به عنوان عضو تأثیرگذار در ارتقا ایمنی ترددهای جاده‌ای و شهری است.

دست‌نشان تصریح کرد: نیاز است با انتقال دغدغه و حساسیت در حوزه ایمنی راه‌ها در جامعه و در بین متولیان امر و به ویژه عموم مردم به‌عنوان شهروند مقوله ایمنی و تصادفات رانندگی مورد توجه قرار گیرد.


کد خبر 748071

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • تکلیف قرارداد نیروهای حجمی باید در کل کشور به سرانجام برسد
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • کارگران زحمت کشور نیازمند توجه مسئولان هستند
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • علما ومعلمان حافظان دین و ناجیان جامعه
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است