Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دیدارِ "لیندال جین ساکس" سفیر استرالیا در ایران، پیشینه روابط جمهوری اسلامی ایران و استرالیا را مثبت ارزیابی کرد و گفت: اراده جمهوری اسلامی ایران، تقویت روابط همه‌جانبه با استرالیا است و همواره تهران از ارتقای مناسبات و گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف با کانبرا استقبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش همکاری‌های پارلمانی ایران و استرالیا را در تقویت روابط دو کشور مهم دانست و اظهار داشت: ایجاد گروه دوستی پارلمانی فی‌مابین به توسعه و تقویت روابط پارلمانی و تعاملات این گروه‌ها، به ارتقای سطح مناسبات دو کشور خواهد انجامید.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، از پیوستن استرالیا به ائتلاف آمریکا در منطقه به‌بهانه امنیت دریانوردی ابراز ناخرسندی کرد و گفت: امنیت منطقه، نه قابل واردات و نه قابل خریداری است، بلکه تأمین امنیت منطقه با نقش‌آفرینی، تعامل و مشارکت کشورهای منطقه حاصل می‌شود و حضور آمریکا و کشورهای بیگانه و فرامنطقه‌ای به افزایش ناامنی و بی‌ثباتی دامن زده است.

حجت‌الاسلام ذوالنوری تأکید کرد: حضور آمریکا و قدرت‌های سلطه‌گر در منطقه، جز جنگ و رشد تروریسم ارمغانی نداشته و حضور نیروهای دریایی ایران تأثیر زیادی در محدودسازی شرارت‌های دزدان دریایی در اقیانوس هند، دریای عمان و خلیج عدن داشته و کمک شایان به امنیت منطقه کرده است.

وی پیوستن استرالیا به ائتلاف آمریکایی را باعث خدشه‌دار شدن حیثیت استرالیا در نگاه ملت‌ها و تخریب روابط این کشور با ایران دانست.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، اظهار نگرانی نخست‌وزیر استرالیا نسبت به کاهش اجرای تعهدات برجامی ایران را که طی نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور اسلامی ایران رخ داده است مایه تأسف دانست و گفت: نخست‌وزیر استرالیا به‌جای این کار، باید با ترامپ و سران اروپایی مکاتبه داشته و از آنها می‌خواست که با امتناع از اجرای تعهدات برجامی خود، این معاهده جهانی را در معرض خطر قرار نداده و با تحمیل تحریم‌های ظالمانه مردم ایران را تحت فشار اقتصادی و دارویی قرار ندهند.

حجت‌الاسلام ذوالنوری تصریح کرد: ایران همواره به تمامی تعهدات و تکالیف برجامی عمل کرده و عهدشکنی آمریکا و مسئولیت‌گریزی اروپا باعث ضایع شدن حقوق مسلم برجامی ملت ایران شده و طبیعی و منصفانه است که تا بازگشت طرف مقابل به انجام تعهدات خود، ایران نیز سطح اقدامات برجامی خود را کاهش دهد.

وی با اشاره به موقعیت ویژه ایران در منطقه خاورمیانه خاطرنشان کرد: جایگاه استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و همچنین ثبات و امنیت منطقه‌ای، مسیر همواری را برای سرمایه‌گذاری و توسعه تعاملات تجاری و بازرگانی و گردشگری با استرالیا به‌وجود آورده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: دو کشور با وجود تنگناهای موجود می‌توانند با ارائه برنامه منسجم، سطح همکاری‌های فی‌مابین را گسترش و تعاملات را افزایش دهند.

حجت‌الاسلام ذوالنوری همچنین حضور انبوه ایرانیان و دانشجویان ایرانی در استرالیا را پشتوانه خوبی برای همکاری فرهنگی، اجتماعی و تجاری فی‌مابین دانست.

همچنین "لیندال جین ساکس"، سفیر استرالیا این دیدار را فرصت خوبی برای تقویت همکاری‌ها و گسترش تعاملات در سطوح مختلف پارلمانی دانست و افزود: نقاط مشترک بسیاری برای توسعه و تعمیق روابط بین دو کشور وجود دارد.

وی تصریح کرد: تعاملات پارلمانی نقطه عطف مناسبات فی‌مابین است و گسترش تعاملات و تبادلات دو کشور از طریق پارلمان اهمیت بسیاری خواهد داشت.

منبع: فردا

کلیدواژه: ذوالنوری سفیر استرالیا در ایران رئیس کمیسیون امنیت ملی اسلامی ایران حجت الاسلام امنیت منطقه همکاری ها فی مابین دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد

مریکا به دلیل افزایش تهدید تروریسم در آلمان توصیه‌های سفر به این کشور را تشدید کرده و به شهروندان خود توصیه کرد که در این زمینه با احتیاط بیشتری عمل کنند.

نیویورک پست گزارش داد که مقامات ایالات متحده از اول ماه مه به شهروندان خود توصیه کرده‌اند که "احتیاط بیشتری در این زمینه داشته باشند".

بر این اساس وزارت امور خارجه آمریکا در وب سایت خود هشدار داده است که "گروه های تروریستی به برنامه ریزی حملات در آلمان ادامه می دهند."

به گزارش تسنیم، دراین بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: آلمان در سطح ۲ از ۴ طبقه بندی شد. تروریست ها می توانند "مرکزهای گردشگری و مراکز حمل و نقل" را هدف قرار دهند. آن‌ها می‌توانند با اخطار کم یا بدون هشدار حمله کنند. آنها همچنین بازارها/ مراکز خرید و مؤسسات دولتی محلی را هدف قرار می دهند. تروریست ها هتل ها، باشگاه‌های شبانه و رستوران ها را هدف قرار می دهند. آنها همچنین عبادتگاه ها، پارک ها و رویدادهای مهم ورزشی و فرهنگی را هدف قرار می دهند. این گروه ها مدارس، فرودگاه ها و سایر تأسیسات عمومی را هدف قرار می دهند، با وجود تهدید تروریسم، در حال حاضر هیچ هشداری برای سفر به آلمان وجود ندارد.

به این ترتیب آلمان تنها کشور اروپایی خواهد بود که در سال ۲۰۲۴ این سطح احتیاط برای آن ارتقاء یافت. کانادا هم در پایان مارس ۲۰۲۴ دستورالعمل های ایمنی جدیدی را برای آلمان صادر کرد و به مسافران توصیه کرد در "درجه بالایی احتیاط کنند".

چند هفته پیش، آندریا لیندهولز،معاون فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان آلمان در سخنانی تاکید کرد که خطر حملات به توصیف وی اسلام گرایان افراطی «در این کشور واقعی» و از زمان تشدید مناقشات خاورمیانه بیش از هر زمانی افزیش پیدا کرده است.

دولت فدرال آلمان تهدید تروریستی را در این کشور به عنوان "حاد" طبقه بندی می کند. نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان هم در سخنانی گفت که داعش و برخی از گروه‌های منشعب آن در حال حاضر بزرگترین تهدید ترور از طرف اسلام گرایان افراطی در آلمان هستند.

فایزر همچنین در مورد امنیت در مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در آلمان (از ۱۴ ژوئن) گفت: پلیس فدرال ما از مرزها، فرودگاه ها و ترافیک راه آهن آلمان محافظت خواهد کرد. ما بسیار هوشیار و آماده هستیم.

به این ترتیب در آستانه مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا مقام‌های امنیتی آلمان درباره افزایش خطر ترور هشدار داده و درخواست‌ها برای تقویت اقدامات ضد تروریستی در این کشور بالا گرفته است.

چندی پیش هم رئیس اتحادیه پلیس فدرال آلمان تامین امنیت مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در تابستان جاری را چالش بزرگی برای نیروهای خود دانسته و از کمبود پرسنل به ویژه در تامین امنیت‌های مرزی خبر داد.

به این ترتیب نهادهای امنیتی آلمان در ماه‌های آینده با چالش‌های بزرگی مواجه خواهند شد. از آنجا که مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا هدف احتمالی حملات از اواسط ژوئن در نظر گرفته می‌شود، مقامات در حال برنامه ریزی برای مقابله با تروریسم هستند.

مسابقات قهرمانی اروپا بین ۱۴ ژوئن تا ۱۴ جولای در استادیوم های ده شهر بزرگ آلمان از جمله برلین برگزار می شود. آندریاس روسکوف، رئیس اتحادیه پلیس فدرال آلمان (GdP) در این باره گفته است: پلیس فدرال برای مسابقات قهرمانی اروپا ممنوعیت مرخصی را برای نیروها در دستور کار قرار خواهد داد.

نانسی فایزر،وزیر کشور فدرال آلمان پیش از این هم گفته بود که امنیت مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان "اولویت اصلی" است.-

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • فیزیک ثابت کرد که «دشمنِ دشمنِ شما واقعاً دوست شماست»
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • نماهنگ/شریک جرم
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی