Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: فعالیت‌های سوادآموزی در این استان، از اول مردادماه ۲ ماه زودتر از کشور آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ؛ مهدی مودی اظهار داشت: در این زمینه هماهنگی و رایزنی های لازم با فرمانداران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها انجام شده است.

وی افزود: فعالیت های سوادآموزی، به صورت فرد به فرد با اولویت آموزش توسط اعضای خانواده، از اول مردادماه آغاز می شود و امسال پرداخت وجوه مربوط به آموزش این افراد، به استان محول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: فعالیت های دوره تحکیم و انتقال، همزمان با سطح کشور از اول مهر آغاز خواهد شد. 

وی گفت: با توجه به شیوع کرونا، آمادگی داریم تا کلاس ها را بر اساس شرایط، حضوری و یا نیمه حضوری برگزار کنیم.

وی با اشاره به طرح ارتقای باسوادی در استان گفت: امسال قرار است ۱۰هزار و ۶۶۹ نفر بیسواد در گروه ۱۰ تا ۴۹ سال با اولویت مناطق روستایی استان از خدمات آموزشی بهره مند شوند. 

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: با اجرای این طرح،  باسوادی در گروه ۱۰ تا ۴۹ سال استان به ۹۷ درصد می رسد و شمار باسوادان پس از اجرای طرح، به ۵۳۱ هزار و ۷۳۸ نفر ارتقا می یابد.

وی اظهار داشت: باسوادی در جامعه هدف مناطق روستایی استان در پایان طرح،  به ۹۶.۸ درصد ارتقا می یابد و شمار باسوادان پس از اجرای طرح ۲۲۲ هزار و ۳۱۷ نفر خواهد بود.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: برای اجرای موفق طرح، انتظار داریم تا معتمدان اهل تسنن شهرستان راز و جرگلان برای سوادآموزی زنان همکاری بیشتری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: در استان، ۹۶.۵ درصد از جمعیت شهری استان باسواد هستند که این رقم در کشور، همان است اما میزان باسوادی در روستاییان استان ۷۸.۸درصد است که این رقم در کشور ۸۹.۵ درصد ثبت شده است. 

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان اینکه در استان ۹۵.۴ مردان و در کشور ۹۶.۱ درصد مردان باسواد هستند افزود: میزان باسوادی زنان در استان ۹۰.۲۷ درصد و در کشور ۹۳.۴ درصد گزارش شده است.

بر اساس آمار سرشماری سال ۹۵، در خراسان شمالی، ۹۲.۸۵ درصد از افراد ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند که این رقم در کشور ۹۴.۷ درصد  است. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش خراسان شمالی سوادآموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمد وحیدی امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان خراسان شمالی، اظهار داشت: اجرای رتبه‌بندی معلمان، 60 هزار میلیارد تومان اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش داد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با اشاره به اینکه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی به عنوان کمیسیون برتر مجلس یازدهم انتخاب شده است، افزود: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان علی‌رغم کاستی‌هایی که داشت، 60 همت اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش داد.

وی ادامه داد: قانون  جهش تولید دانش‌بنیان با پشتیبانی از 10 هزار شرکت  دانش‌بنیان نیز یکی دیگر از قوانین مهم مجلس یازدهم بوده است که 50 همت در بودجه سالانه به سمت شرکت‌های دانش‌‌بنیان سوق پیدا می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه آموزش و پرورش باید به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی توجه داشته باشد، افزود: در 3 سال 300 درصد رشد پذیرش دانشجو در این دو دانشگاه اتقاق افتاده است.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ترویج نگاه الگوسازی در مدارس، گفت: در حال حاضر 107 میلیارد تومان پروژه از محل اعتبارات سفر رهبری اجرا می‌شود که در 4 سال این عدد به 230 میلیارد تومان رسیده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • هشدار زرد هواشناسی در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • رگبار باران و رعدوبرق در ۶ استان کشور طی امروز / بارش‌ها در کدام مناطق تشدید می‌شود؟
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • هواشناسی ایران / هشدار زرد در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه