Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه قانونی بودن اقامت اتباع خارجی با سلامت و غربالگری آنها دو موضوع متفاوت است، گفت: نه فقط در مورد اپیدمی کرونا، بلکه در مورد همه بیماری های واگیر، سیاست وزارت بهداشت همیشه این بوده که درمان اتباع خارجی همچون اتباع ایرانی طبق پروتکل های بهداشتی و بدون هزینه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: براساس مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا در وزارت بهداشت که ریاست آن به عهده رئیس جمهور است، اتباع خارجی که به بیماری کووید۱۹ مبتلا می شوند به صورت رایگان درمان می شوند و هم اکنون در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و از جمله اصفهان براساس همین مصوبه عمل می شود.

وی با بیان اینکه بخشی از اتباع خارجی که بیمه هستند، از طریق بیمه و مثل سایر شهروندان ایرانی هزینه های درمان را پرداخت می کنند، افزود: برای گروهی که بیمه ندارند، مددکاری بیمارستان کمک می کند تا روند درمان آنها انجام شود و بخشی از هزینه ها برای تکمیل درمان نیز توسط خودشان تامین می شود.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان با بیان اینکه اتباع خارجی هم اکنون در بیمارستان های تعیین شده برای کرونا در حال دریافت خدمات درمانی هستند، تصریح کرد: نه فقط در مورد اپیدمی کرونا، بلکه در مورد همه بیماری های واگیر، سیاست وزارت بهداشت همیشه این بوده که درمان اتباع خارجی همچون اتباع ایرانی طبق پروتکل های بهداشتی و بدون هزینه انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی که ابتلای هر فرد به بیماری واگیردار در جامعه، سایر افراد جامعه را نیز درگیر می کند، وزارت بهداشت در مورد هر بیماری واگیرداری براساس این سیاست عمل کرده، به طوری که هر فردی که به مراکز درمانی مراجعه کرده، دارو و مراقبت رایگان دریافت می کند، فارغ از اینکه فرد تبعه خارجی است یا ایرانی، مدرک شناسایی دارد یا خیر، اقامت او قانونی است یا خیر. خوشبختانه مراکز بهداشتی و درمانی همیشه همکاری خوبی در این زمینه داشته اند که کماکان ادامه دارد.

سلیمانی با اشاره به اینکه قانونی بودن اقامت اتباع خارجی با سلامت و غربالگری آنها دو موضوع متفاوت است، توضیح داد: سیاست کشور برای درمان بیماران مبتلا به کووید۱۹ داشتن مدرک نیست، از سوی دیگر وظیفه مراجع انتظامی است که تبعه غیرمجاز و فاقد مدرک را دستگیر کرده و به کشورش برگرداند، ولی وقتی تبعه خارجی بیماری واگیر و حتی غیر واگیر دارد و به مراکز درمانی مراجعه کند طبق پروتکل ها درمان می شود.

وی تصریح کرد: تخلف در مورد ورود غیرمجاز اتباع خارجی به کشور و اقامت غیرقانونی آنها یک بحث است، ولی تا زمانی که بهبود پیدا کنند، خدمات درمانی و بهداشتی به آنها ارائه خواهد شد و به هیچ وجه اینطور نیست که خدمات درمانی به خاطر غیرمجاز بودن آنها ارائه نشود، همانطور که تا الان همه اتباع خارجی که نیاز به درمان داشته اند این خدمات را دریافت کرده اند.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه در استان اصفهان به نسبت جمعیت، میزان فراگیری کرونا در  اتباع خارجی در مقایسه با جمعیت ایرانی کمتر بوده است، گفت: متاسفانه در چند هفته اخیر که میزان شیوع کرونا در استان افزایش یافت، در اتباع خارجی هم شاهد همین روند بودیم، براین اساس به صورت مستمر از طریق رابطان و معتمدان تذکرات لازم را برای رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به اتباع خارجی می دهیم.

سلیمانی با یادآوری اینکه اشتغال اتباع خارجی عمدتا در بخش خصوصی است، گفت: همانطور که در مورد اتباع ایرانی این موضوع صدق می کند، برخی از کارفرمایان از نیروهای کار خود حمایت کرده و در صورت ابتلا به بیماری می توانند قرنطینه شوند و حقوقشان حفظ می شود، اما گاهی یک بخش حمایت نمی کند و تعهدات خود را در قبال نیروی کار انجام نمی دهند، بنابراین نمی توان حکم کلی داد.

وی با تاکید براینکه درحال حاضر نگرانی از ابتلا به این ویروس برای همه افراد جامعه وجود دارد، گفت: یکی از دلایلی که با تاکید اعلام شده درمان اتباع خارجی رایگان است، برای رفع این نگرانی است که برخی از اتباع خارجی به دلیل ترس از هزینه ها به مراکز درمانی مراجعه نکنند.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه در سامانه سیب وزارت بهداشت، اطلاعات اتباع خارجی وجود دارد، گفت: از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا غربالگری همه افراد که اطلاعات آنها در سامانه سیب وجود داشت انجام شد، همچنین اتباع خارجی که به صورت موردی و حضوری به مراکز درمانی مراجعه می کنند نیز غربالگری می شوند و این فرایند به صورت مستمر دنبال می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس اتباع خارجی درمان کروناویروس مراکز درمانی مراجعه اتباع خارجی وزارت بهداشت پروتکل ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۶۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم پارسانژاد در مورد درمان ناباروی، اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود.

وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می کنند و از روش های کمک باروری استفاده می کنند، صاحب بچه می شوند.

وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می شود اما این به معنای موفقیت در همه این عمل ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد خبر 6092722 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان