Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی جلوداری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی قرارگاه مردمی سردار سلیمانی کاشان اظهار داشت: با توجه به اهمیت مسائل فرهنگی و آموزشی برای مقابله شهروندان با شیوع بیشتر ویروس کرونا یکی از هیئت‌های عضو قرارگاه موظف شد در کنار دیگر فعالیت‌های مردمی و جهادی خود تمرکز بیشتری بر فعالیت‌های آموزشی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این مبنا این هیئت تولیدات رسانه‌ای فرهنگی و آموزشی خود را هر روز در ایام شیوع کرونا در بستر فضای مجازی در اختیار شهروندان کاشانی و حتی دیگر هموطنان ایران اسلامی قرار می‌داد که بسیار هم مورد استقبال قرار گرفت.

دبیر قرارگاه مردمی و جهادی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی کاشان با اشاره به اینکه در این قرارگاه تاکنون بیش از ۱۱۰ هیئت عضو شده‌اند و همانطور این تعداد روز به روز در حال افزایش است. تاکید کرد: به طور میانگین از هر هیئت بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای جهادی و انقلابی آن برای خدمت به مردم منطقه کاشان برای مبارزه با کرونا پای کار آمدند.

وی ادامه داد: با توجه به حجم گسترده فعالیت‌ها و حضور اعضای قرارگاه در انجام خدمات جهادی و مردمی، خیران بسیاری برای تأمین هزینه‌های قرارگاه اعلام آمادگی کرده‌اند و در زمینه مسائل پشتیبانی و لجستیکی هم با استفاده از ظرفیت و امکانات بالای هیئات توانسته‌ایم به خوبی فعالیت‌ها را پشتیبانی کنیم.

جلوداری با اشاره به اینکه به غیر از اعضای قرارگاه شهید سلیمانی در بیرون از این مجموعه نیز فعالیت‌هایی در راستای اقدامات قرارگاه انجام می‌شود، گفت: برخی از فعالیت‌های قرارگاه همانند تهیه و بسته بندی کردن گان و ماسک‌های بهداشتی برای استفاده کادر درمان و همچنین مردم توسط برخی از بانوان کاشانی در بنیاد حامیان خانواده در منزل و یا کارگاه‌هایی با شرایط استاندارد انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در تاریخ بیش از ۴۰ ساله انقلاب اسلامی ثابت شده است که مدیران و مسئولین در مقابل بحران‌ها و مشکلات هر جا از ظرفیت‌های مردمی و جهادی به خصوص جوانان انقلابی استفاده کردند به خوبی توانستند بر این بحران‌ها غلبه کنند، گفت: تشکیل قرارگاه شهید قاسم سلیمانی در شهر کاشان یک ظرفیت بالقوه برای مدیران و مجموعه تصمیم گیرنده شهری است تا در رویدادهای مختلف از این ظرفیت هم در دوران کنونی و هم پساکرونا استفاده کند.

کد خبر 4978752

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا ستاد مقابله با کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند استانداری قزوین بهزیستی مجلس شورای اسلامی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۷۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد