Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسکتبالیست ملی پوش ایران گفت: در قراردادهای خارجی نمی توان اطلاعات تیم را وارد شبکه های اجتماعی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ارسلان کاظمی قهرمان بسکتبال کشورمان که در سابقه حضور در رده های گوناگون و در باشگاه های مختلف از جمله NBA را در کارنامه دارد؛ در خصوص تعهدات بازیکنان به باشگاه هایشان در قراردادها و مقایسه این تعهدات در ایران و خارج از کشورمان اظهار داشت: من تا بحال با تیم های مختلف از جمله NBA آمریکا، چین و ایران قرارداد بسته ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفاوت قرارداد ایران با سایر کشورها در این است که در خارج از ایران چه بازیکنان داخلی و چه خارجی تحت پوشش قراردادهای رسمی فدراسیون جهانی (فیبا) هستند اما در ایران این قراردادها داخلی اند. قرارداد فیبا ثابت است و فقط به نسبت عملکرد هر بازیکن ارقام آن تغییر می کند. همچنین بازیکن در صورت انجام کارهای غیراخلاقی در زمین مسابقه و یا تمرین جریمه خواهد شد.

وی با اشاره به تفاوت قراردادهای داخلی و خارجی ادامه داد: قراردادها در ایران از طرف فدراسیون بسکتبال تهیه می شوند و بین بازیکن و باشگاه امضا می شود و دارای بندهای زیادی است. مشکل ما در ایران این است که تیمهایی که سرمایه گذاری می کنند؛ هیچ سودی عایدشان نمی شود و تنها سودشان این است که پولی به تلویزیون می دهند تا بازی های آنها را پخش کند و تبلیغی برای آنها باشد. فدراسیون نمی تواند رفتار تندی با تیمها داشته باشد زیرا آنها اظهار می کنند که تیمداری برایشان سودی ندارد و سال بعد تیم آماده نمی کنند. در خارج از کشور اینگونه نیست واز اسپانسرها و پخش زنده پول زیادی در می آورند و منبع در آمد خوبی از شرکت در لیگ های حرفه ای دارند.

کاظمی با تاکید به تعهدات و پرداخت قراردادها اظهار کرد: اگر یک دلار از قرارداد بازیکنی به وی پرداخت نشود او می تواند از باشگاه به فیبا شکایت کند و آن تیم از نقل و انتقالات محروم شود. بازیکن خارجی که وارد ایران می شود، با فیبا طرف قرارداد است و هم تیم و هم بازیکن قدرت زیادی پیدا می کنند.

بسکتبالیست ملی پوش کشورمان در خصوص تعهدات بازیکن در قبال باشگاه تصریح کرد: زمانی که بازیکن قراردادی را با باشگاه امضا می کند؛ موظف است در تمامی تمرینات و بازیها به موقع حضور پیدا کند و تنها در صورت مشکل شخصی و یا تائید پزشک تیم، می توان در برنامه ها شرکت نکرد و دیرآمدن بر سر تمرین، مسابقه، حرکت تیم برای اتوبوس یا پرواز جریمه دارد. مثلا یکی از بندهای من در قراردادم با مهرام این بود که با از دست دادن 3 بازی متوالی بدون دلیل قانع کننده 20 میلیون جریمه می شدم و به کمیته انضباطی می رفتم. همچنین در قراردادی که با NBA داشتم، بازیکن مجاز نبود هر اطلاعاتی را درباره تیم وارد رسانه های اجتماعی کند. در چین هم بازیکن ملزم به همکاری با حامیان مالی و مراسم های مخصوص آنها است. ضمن اینکه در خارج از ایران شخصی به نام PR وجود دارد که کار روابط عمومی را برعهده دارد و تمام رسانه ها از طریق او با بازیکنان ارتباط دارند تا بازیکن را به حاشیه نکشانند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۷۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای خریداران مسکن / آغاز عقد قراردادهای رایگان در «خودنویس»

تین نیوز

معاون وزیر راه وشهرسازی از آغاز بکار نسخه اولیه انعقاد قراردادهای خریدو فروش مسکن در سامانه «خودنویس» از خردادماه خبر دادو گفت: مرم در این سامانه می توانند در هر ساعت از شبانه روز قراردادهای اجاره و خرید و فروش را به صورت رایگان تنظیم و منعقد کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، هادی عباسی، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به استقبال مردم از سامانه «خودنویس» برای انعقاد قراردادهای اجاره در آستانه فصل جابه جایی ها و نقل و انتقالات اظهار داشت: سامانه املاک و مستغلات با نام تجاری«خودنویس» به طور 24 ساعته و تمام ایام حتی روزهای تعطیل امکان انعقاد قراردادهای اجاره را دارد و تمام خدمات در این سامانه برای موجران و مستاجران رایگان است و کد رهگیری در سامانه خودنویس به طور رایگان صادر می شود.

وی تاکید کرد: روز یکشنبه رکورد انعقاد قرارداد اجاره در سامانه خودنویس با 6 هزار و 450 قرارداد شکسته شد و این تعداد قرارداد در یک روز منعقد شد. مشاوران املاک هم وارد سامانه خودنویس شده اند و قرارداد های مشاوران املاک هم در این سامانه منعقد می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم این حق اختیار را دارند که در سامانه خودنویس به صورت مستقیم قرارداد مورد نظر را تنظیم کنند یا از طریق مشاوران املاک در این سامانه برای تنظیم قرارداد اقدام کنند. در صورت تنظیم قرارداد از طریق مشاوران املاک در سامانه تنها حق العمل به همرسانی دو طرف قرارداد را با نرخ رسمی و مصوب به مشاوران می پردازند اما در صورت تنظیم قرارداد به صور مستقیم وجهی پرداخت نمی کنند و کاملا رایگان است.

عباسی از آغاز به کار نسخه اولیه انعقاد قرارداد خرید و فروش مسکن در خودنویس از خرداد ماه خبر داد و گفت: در حال فراهم کردن بستری برای انعقاد قراردادهای خرید و فروش مسکن در سامانه خودنویس هستیم و تیم برنامه ریزی در حال کار است و خردادماه نسخه اولیه خرید و فروش مسکن در سامانه خودنویس آغاز به کار می کند.

وی افزود: مردم می توانند در صورت انعقاد قرارداد خرید و فروش مسکن به صورت مستقیم هیچ پولی نمی پردازند و این اقدام در سامانه خودنویس کاملا رایگان است.

عباسی با اشاره به فعالیت مشاوران املاک در بازار اظهار داشت: به طور قطع مشاوران املاک از بازار مسکن حذف نمی شوند و هر مشاوره املاکی که خدمت بهتری ارایه دهد مردم از آن استفاه خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دستگیری دلال قراردادهای واهی زمین در اردبیل
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه «خودنویس»
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه خودنویس
  • سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • خبر خوب برای خریداران مسکن / آغاز عقد قراردادهای رایگان در «خودنویس»
  • پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت
  • دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • خبر خوش برای کارگران/ شکل قراردادهای موقت تغییر می‌کند؟