Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس خطیبی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از خط تولید ذوب آهن اصفهان و کارگاه تولید ریل این شرکت اظهارداشت: تولید ریل ملی از سال ۹۷ در کشور مطرح شد و اکنون مصرف ریل در طرح‌های مختلف کشور در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل از ذوب آهن اصفهان تامین می‌شود.

وی ادامه داد: کیفیت ریل تولید شده در ذوب آهن مورد تایید است  و بر اساس سخت ترین استانداردهای روز دنیا تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل  به حدود ۵۰ هزار تن ریل نیاز دارد اما ۱۰۰ هزار تن ریل در سال مورد نیاز در کشور است.

خطیبی گفت : اولین ریل ذوب آهن در راه آهن میانه - بستان آباد نصب شد و در محورهای میانه - اردبیل، همدان - سنندج، چابهار - زاهدان و ریل گذاری راه آهن رشت - کاسپین که تا یک ماه آینده آغاز می‌شود و از این محصول دارای ارزش افزوده بالا استفاده خواهد شد.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه تولید ریل در این شرکت مرهون حمایت‌های وزارت راه و شهرسازی است ، گفت: هیچگونه محدودیت کمی، کیفی و تنوع تولید ریل در این واحد تولیدی وجود ندارد.

منصور یزدی زاده ابراز امیدواری کرد که اولین نمونه از ریل سوزن هم در شهریورماه تولید شود و اظهارداشت: توان تولید ریل در این شرکت در صورتیکه تولید سایر محصولات تا ۲۰۰ هزار تن وجود دارد اما در صورت توقف تولید سایر محصولات، توان تولید ۴۰۰ هزار تن  ریل در ذوب آهن وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و معاونت ساخت و توسعه راهن آهن امروز دوشنبه با حضور در ذوب آهن اصفهان از خط تولید و کارگاه تولید ریل این شرکت بازدید کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف کارگاه تولید ریل در ذوب آهن اصفهان در نشستی با موضوع تولید این محصول راهبردی و استفاده از آن در خطوط مختلف ریلی کشور مسوولان این شرکت به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.

ذوب آهن اصفهان اکنون ۷۲ درصد کل تیرآهن و هشت درصد کل میلگرد کشور را تولید می‌کند و سهم ۹ درصدی در تولید فولاد خا م دارد و از ابتدی تاسیس خود بیش از ۷۵ میلیون تن محصول نهایی تولید کرده و نقش به سزایی در شکل گیری پروژه های عمرانی کشور ایفا نموده است.

محصولات کارخانجات این شرکت به کشورهای مختلف اروپایی، آسیایی و آفریقایی صادر می‌شود و در بازار داخل این محصولات در پروژه‌های بزرگی همچون برج میلاد تهران، نیروگاه هسته‌ای بوشهر، سدهای بزرگ و مترو مورد استفاده قرار گرفته ضمن اینکه ریل‌های تولیدی این شرکت به زودی در توسعه خطوط راه آهن ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این شرکت با بیش از نیم قرن تجربه بعنوان پیشتاز تولید محصولات متنوع ساختمانی و صنعتی، سال گذشته و در سال رونق تولید دستاوردهای خوبی را در زمینه تولید محصولات جدید از جمله انواع ریل مترو و تیرآهن H۳۰۰ کسب کرد و اینک با همت پولاد مردان ذوب‌آهن اصفهان،  در سال جهش تولید اهداف و برنامه‌های مهمی را پیش رو دارد.

ذوب‌آهن اصفهان نخستین و بزرگترین کارخانه تولیدکننده فولاد ساختمانی و ریل در ایران و بزرگترین تولیدکننده محصولات طویل در خاورمیانه است.

این شرکت با ظرفیت سه میلیون و ۶۰۰ هزار تُن فولاد، انواع مقاطع فولادی ساختمانی و صنعتی را تولید می‌کند.  

برچسب‌ها تولید داخلی وزارت راه و شهرسازی شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید داخلی وزارت راه و شهرسازی شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان اصفهان تولید داخلی وزارت راه و شهرسازی شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان اصفهان ذوب آهن اصفهان راه و شهرسازی حمل و نقل تولید ریل ساخت و توسعه ذوب آهن هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی