Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین خوش‌آیند روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته ملی مهارت افزود: با توجه به کمبود اعتبار و مشکلات موجود، نوسازی تجهیزات کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای با اولویت در دست انجام است.

وی ادامه داد: سال گذشته ۲ کارگاه شهرستانی در مناطق مرزی و محروم استان نیاز به بروزرسانی تجهیزات داشت که ۱۰۰ درصد این کارگاه‌ها با هزینه زیاد بروزرسانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به تکمیل پروژه‌های عمرانی و تجهیز کارگاه‌های آموزشی اظهار داشت: پارسال ساختمان مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران قاین با اعتبار ۱۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تکمیل، تجهیز و افتتاح شد.

وی ادامه داد: همچنین ساختمان دپارتمان تخصصی گوهرشناسی و گوهرتراشی شهرستان فردوس از محل اعتبارات استانی و کمک سازمان گسترش و نوسازی معادن کشور با اعتبار ۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تکمیل و تجهیز شد.

خوش‌آیند با اشاره به شیوه‌ها و طرح‌های مهارت آموزی در سال جهش تولید عنوان کرد: با توجه به شرایط خاص ایجاد شده به واسطه بیماری کرونا و به منظور مقابله با این بیماری، آموزش‌های مهارتی به‌صورت حضوری با ۵۰ درصد ظرفیت کارآموزان برگزار می‌شود.

وی یادآر شد: از ابتدای سال جاری در مجموع ۶۸۱ دوره آموزشی با چهار هزار و ۷۲۳ نفر دوره آموزش در استان اجرا شده است که ۱۰۶ دوره با یکهزار و ۲۹۴ نفر دوره به صورت مجازی برگزار شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: بیش از ۴۵ تا ۵۰ درصد مهارت‌آموزان فنی و حرفه‌ای استان را افراد دارای مدارک لیسانس و بالاتر تشکیل می‌دهند چراکه به واسطه رشته دانشگاهی خود نتوانسته‌اند وارد بازار کار شوند.

وی نوع روش‌های اجرای آموزش، در دسترس بودن، تنوع مخاطبین، تخصصی بودن برنامه‌های آموزشی، بدون محدودیت زمانی، مکانی و سنی، تطابق با استانداردهای جهانی،  تطابق با خواسته‌های افراد جامعه، تطابق با نیاز بازار کار و انعطاف‌پذیری را از جمله مزیت‌های آموزش فنی و حرفه‌های برشمرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی از اجرای طرح مهارت آموزی در استان خبر داد و افزود: این طرح با هدف مربی محوری در فرایند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، بهره‌مندی بیشتر و سریعتر از امکانات، مشاوره و دانش فنی، ساماندهی فرآیند و نظارت‌پذیر کردن مهارت‌آموزی اجرا می‌شود.

وی راه‌اندازی مرکز تخصصی آموزش مهارت‌های کسب و کار را از دیگر برنامه‌های امسال دانست و بیان کرد: این مرکز به منظور پرورش کارآفرینان مولد و ایجاد اشتغال پایدار از طریق بسترسازی برای ایجاد کسب و کارهای پررشد در اکوسیستم بهبود یافته و کارآفرینانه استان راه‌اندازی می‌شود.

خوش‌آیند اجرای طرح کارآفرینی مهارت بنیان را از دیگر برنامه‌های امسال در استان اعلام کرد و گفت: مساله اصلی در این طرح ارائه سازو کاری است که بتوان مبتنی بر رویکرد کارآفرینانه اقدام به تشکیل کسب و کارهایی مهارت بنیان به خصوص برای جامعه مخاطبین فارغ التحصیلان و کارآموختگان فنی و حرفه‌ای کرد.

وی با اشاره به همکاری فنی و حرفه‌ای استان در مبارزه با بیماری کرونا کویید ۱۹ افزود: با شیوع ویروس کرونا و افزایش تقاضای ماسک، مراکز دولتی و خصوصی فعال در حوزه خیاطی، تولید ماسک و گان را در ۳۵ کارگاه آموزش فنی و حرفه‌ای آغاز کردند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی ادامه داد: در مدت سه ماه فعالیت کارگاه‌های مذکور این اداره کل موفق به تولید ۳۰۳ هزار و ۸۲۴ عدد ماسک و ۹۳۹ گان شده است.

وی با بیان اینکه در بخش دولتی ۱۹ مرکز آموزشی با ۱۲۰ کارگاه آموزشی در استان فعال است اظهار داشت: در این کارگاه‌ها ۵۵۰ حرفه آموزشی، قابلیت آموزش در سه خوشه خدمات، صنعت و کشاورزی را دارند.

خوش‌آیند عنوان کرد: ۱۶۶ آموزشگاه آزاد با ۲۲۶ حرفه آموزشی در استان فعال است که بر اساس شهریه از ظرفیت مهارتی استان استفاده می‌کنند.

وی یادآور شد: پارسال در مجموع ۲۳ هزار و ۲۶ نفر  در خراسان جنوبی از آموزش های بخش دولتی  فنی و حرفه‌ای استفاده کردند که میزان رشد این آموزش‌ها نسبت به عملکرد سال ۹۲، ۴۳ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: از ابتدای سال با توجه به  شیوع ویروس منحوس کرونا علیرغم محدودیت‌ها، چهار هزار و ۷۲۳ نفر به صورت مجازی از کارگاه‌های دولتی و در آموزشگاه‌های آزاد نیز هفت هزار و ۷۲۳ نفر از مهارت‌های لازم برخوردار شدند.

وی از انعقاد تفاهم نامه همکاری با ۴۰ دستگاه دولتی و خصوصی استان خبر داد و گفت: امضای تفاهم‌نامه میراث فرهنگی برای توسعه خوشه‌های صنایع دستی، جهاد کشاورزی برای آموزش گلخانه دارن، جهاد سازندگی، نظام مهندسی ساختمان و انجمن صنفی ساختمان از جمله مهمترین تفاهم نامه‌های مشارکتی در راستای ایجاد اشتغال است.

خوش‌آیند از برگزاری نمایشگاه مجازی مهارت در استان خبر داد و بیان کرد: برگزاری مسابقات در قاب مهارت، تجلیل از خیران و کارآفرینان برتر، مربیان و مدیران آموزشگاه‌های آزاد و ارائه خدمات خودرویی رایگان در شهرستان‌های بیرجند، قاین، فردوس، طبس وسرایان از مهمترین برنامه‌های این اداره کل در هفته ملی مهارت است.

وی در ارتباط با آموزشگاه‌های آسیب دیده از بیماری کرونا گفت: در حال حاضر ۲۲۰ نفر در قالب ۱۴۰ آموزشگاه آزاد برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت به ستاد تسهیلات کرونا معرفی شده‌اند.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خراسان جنوبی مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خراسان جنوبی مهارت اموزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خراسان جنوبی مهارت اموزی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی کارگاه ها آموزش ها خوش آیند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، گفت: امسال نیز استخدامی‌های جدید در استان داریم که یک هزار و ۲۸۰ نفر جذب می‌شوند و آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ هیچ گونه مشکلی نخواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدعلیرضا موسوی‌نژاد صبح امروز در نشست خبری، اظهار داشت: 12 اردیبهشت‌ماه روز معلم نامگذاری شده و به مناسبت این هفته نیز جمعی از فرهنگیان با نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی دیدار داشتند.

وی با بیان اینکه 2 هزار برنامه تحت عنوان لاله‌های روشن در جهت برگزاری دومین کنگره شهدای استان در مدارس برگزار شده است، گفت: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در مدارس، حضور در برنامه پرسمان صداوسیما، غبارروبی مزار شهدا و دیدار خانواده شهید فرهنگی موذن از جمله برنامه های هفته معلم در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه مراسم سپاس معلم در تمام شهرهای استان برگزار می‌شود، افزود: 40 نفر از معلمان و فرهنگیان خراسان جنوبی برای دیدار با مقام معظم رهبری در روز 12 اردیبهشت‌ماه به تهران اعزام شدند.

موسوی‌نژاد تصریح کرد: جلسه یادبود معلمان فقید استان، استفاده از اردوگاه‌ها و فضاهای ورزشی آموزش و پرورش به صورت رایگان و حضور در نماز جمعه از دیگر برنامه‌های این‌ هفته است.

وی با بیان اینکه امسال از پیشکسوتان متولدین سال 46 تجلیل خواهند شد ادامه داد: از 89 نفر معلم، مدیر و معاون آموزش و پرورش نمونه و شاخص استان در بیرجند روز 16 اردیبهشت ماه تجلیل می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه 93 درصد مدارس استان نماز جماعت اقامه می‌شود خاطرنشان کرد: امیدواریم شاهد رشد کمی و کیفی آموزش و پرورش استان باشیم و 935 مدرسه استان نمازخانه‌های آن برای اقامه نماز دانش‌آموزان آراسته شده است‌.

موسوی‌نژاد گفت: برگزاری بیش از یک هزار و 200 محفل انس با قرآن در مدارس استان، برگزاری طرح جشن عبادت و بهار بندگی با حضور 30 هزار نفر دانش آموز در بیرجند، برگزاری اجلاس نماز دانش آموزی و برگزاری طرح مسطورا و زندگی با آیه‌ها طی سال تحصیلی از مهرماه تاکنون انجام شده است.

وی افزود: بر اساس ماده 28 استخدامی 376 نفر معلم استان در سال 1401 جذب شدند و 90 هزار ساعت دوره آموزشی برای فرهنگیان و مشارکت 23 هزار و 771 دانش آموز دوره متوسطه و ابتدایی جهت طرح تثبیت انجام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در سال جاری نیز استخدامی‌های جدید در استان داریم که یک هزار و 280 نفر جذب می‌شوند و آموزش و پرورش در سال تحصیلی 1404 و 1405 هیچگونه مشکلی نخواهند داشت.

موسوی‌نژاد بیان کرد: سال گذشته 480 کودک در رده سنی 6 تا 12 سال بازمانده از تحصیل در استان شناسایی و وارد چرخه تحصیل شدند و حدود 188 میلیارد تومان تجهیزات برای هنرستان‌های استان طی دو سال گذشته در استان خریداری شده است.

وی عنوان کرد: تکمیل و افتتاح چمن‌های مصنوعی و استخرهای ورزشی استان، اعزام بیش از 400 نفر فرهنگی استان به مسابقات کشوری، توزیع اقلام بهداشتی در مدارس شبانه روزی و عشایری استان، توزیع شیر رایگان با اعتبار 33 میلیارد تومان در استان و رتبه چهارم سوادآموزی کشور از دیگر اقدامات سال گذشته بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: از مهمترین برنامه‌ها نیز برگزاری امتحانات نهایی در پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم است که خانواده‌ها برنامه‌ریزی خوبی برای این موضوع داشته باشند.

موسوی‌نژاد گفت: ثبت‌نام کتب درسی دانش آموزان از 5 اردیبهشت‌ماه آغاز شده و پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی تا 31 اردیبهشت و پایه‌های هشتم و نهم و یازدهم و دوازدهم در هنگام تحویل کارنامه درسی کتب درسی را دریافت کنند و پایه‌های اول و هفتم و دهم از دهم اردیبهشت ماه ثبت نام آغاز شده است.

انتهای پیام/256/

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی