Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-01@06:26:45 GMT

قیمت "رمدیسیویر" آمپول درمان کرونا اعلام شد

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۹۱۱۶۸

صراط:

اکثریت خانواده های مبتلایان به کروناویروس  توان مالی خرید داروهای قیمت نجومی که این روزها از سوی بعضی پزشکان صادر می شود را ندارند. از سوی دیگر ،برخی از خانواده ها نیز که توان مالی مناسب تری دارند مدعی هستند که همین داروهای گرانقیمت را نیز نمی توانند در بازار پیدا کنند  و بعضا  در بازار آزاد به دست می آید و درنهایت هم معلوم می شود که تقلبی است و تنها پولشان را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رکنا دکتر سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص تجویز این دارو ها و داروی رمدیسیویر که به عنوان داروی درمان کرونایی ها از سوی وزارت بهداشت ایران  معرفی شده است و این قیمت های نجومی  چنین توضیح داد : داروی رمدیسیویر در موارد خاص تا حدی موثر است . باید توسط پزشک و بر اساس پروتکل های ابلاغی وزارت بهداشت تجویز شود.

دکتر سیماسادات لاری گفت  : داروی مجوز دار از امروز ( 30 تیرماه ) در بیمارستان ها توزیع شده و در روزهای آینده میزان بیشتری توزیع می شود.

سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص قیمت دارو رمدیسیویر تاکید کرد : قیمت دارو هر آمپول حدودا کمتر از یک و میلیون تومان است فعلا پوشش بیمه ای ندارد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بیماران کرونایی رمدیسیویر صراط وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۱۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه بر خط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور