Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سعید مصباح دوشنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: تامین نیروی متخصص واجد شرایط مورد نیاز واحدهای صنعتی جزو اولویت اصلی است که برای تحقق آن برنامه‌ریزی  شده و پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: ایجاد مراکز تخصصی فنی و حرفه ای در شهرسان‌ها بر حسب ظرفیت‌ها و نیازها برای حل مسائل و خدمت به مردم و جامعه رویکرد و برنامه محوری است که آغاز شده و امسال با جدیت با حمایت مسوولان دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول خاطر نشان کرد: ایجاد مرکز تخصصی سفال ، کاشی ، سرامیک و لعاب کشور در میبد ، بخش معادن در بافق و بهاباد، ایجاد مرکز تخصصی ساختمان در مرکز استان، در خاتم توجه به بخش کشاورزی و مهریز نیزصنایع باغی مدنظر است.

مبصاح با اشاره به اینکه کنکور زدگی در کشور و به تبع آن در استان نوعی چالش محسوب می‌شود گفت: باید دوره‌های مهارت آموزی بر اساس نیازها به صورت تخصصی و برای رفع نیاز بخش صنعت و سایر عرصه‌ها برگزار شود.

وی گفت: جهش تولید و اشتغال در گرو شناسایی ظرفیت‌ها و برنامه‌ریزی علمی و مدون بر اساس نیاز بازار کار و خدمت به مردم و کشور باید صورت گیرد که در این ارتباط اقدام‌های خوبی صورت گرفته و امسال ادامه دارد.

این مسوول خاطر نشان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای زمانی درست است و مفید که خروجی آن بتواند دردی از جامعه و مردم را دوا کند و انتظار تمامی بخش‌های کشور به خصوص صنعت را مرتفع نماید.

مصباح گفت: اگر فرهنگ کار و تلاش در جامعه  بر اساس نیازها با همکاری بخش‌های مختلف و رسانه‌های گروهی نهادینه شود بخش زیادی از مشکل بیکاری حل می‌شود و نقش مهمی در جهش تولید دارد.

هفته مهارت از ۳۱ تیرماه ( امروز ) آغاز شد.        

سه هزار و ۷۰۰ پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی ۸۰ هزار میلیارد ریال و با حدود ۱۰۰ هزار نفر اشتغال در استان وجود دارد.

این استان در حالی که ۱.۱ درصد جمعیت کشور را داراست ولی به لحاظ تولید صنعتی ۴.۴ درصد سهم تولید این بخش را دارد.

یزد به عنوان چهارمین استان صنعتی ، دومین استان معدنی شناخته می شود که در تولید محصولات کاشی و سرامیک رتبه نخست ، محصولات نساجی ایران با ۲۵ درصد تولید جایگاه دوم و تولید فولاد در جایگاه سوم را دارد.

استان یزد ۱۶ مرکز دولتی و ۳۶۰ آموزشگاه آزاد فعال فنی و حرفه‌ای دارد. 

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور وزارت صنعت معدن و تجارت یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور وزارت صنعت معدن و تجارت یزد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور وزارت صنعت معدن و تجارت یزد فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۱۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی