Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: منابع تامین آب شهر کرمانشاه پایدار نیست و طرح اساسی و بلند مدت در این راستا طرح آبرسانی از سد گاوشان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، علی‌رضا کاکاوند امروز در جمع اصحاب رسانه در رابطه با گله‌مندی شهروندان در خصوص قطعی و افت فشار آب، اظهار داشت: کلا در فصل تابستان به علت گرمای هوا مصرف آب زیاد می‌شود که امسال علاوه بر این موضوع بحث کرونا ویروس نیز اضافه شده که این دو دلیل (گرمای هوا و کرونا) با بالا بردن مصرف آب، مشکلاتی را برای شرکت آب و فاضلاب و مردم به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کرمانشاه با کمبود منابع آب مواجه است، ادامه داد: منابع تامین آب شهر کرمانشاه پایدار نیست و طرح اساسی و بلند مدت در این راستا طرح آبرسانی از سد گاوشان است که همکاران در شرکت آب منطقه‌ای زحمت آن را برعهده دارند که امیدواریم تا پایان سال این پروژه به نتیجه برسد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: با پیش‌بینی مسائل و مشکلات در این راستا، حدود یک ماه پیش جلسه با حضور استاندار برگزار کردیم که مصوب شد که شرکت آب و فاضلاب بیش از ۱۰ حلقه چاه را در سطح شهر حفاری کند علاوه بر آن تعدادی چاه را از دستگاه‌های دیگر اجاره کند و همچنین با شناسایی انشعابات غیرمجاز متعدد پرمصرف، تا حدودی مشکلات کم‌آبی را حل کند.

وی تصریح کرد: کار بلافاصله شروع شد پنج دستگاه حفاری در سطح شهر با کار کارشناسی شده، نقاط را شناسایی و حفاری را آغاز کردند، سه عدد از این چا‌ه‌ها تا پایان هفته وارد مدار می‌شود علاوه بر این شهرداری پنج حلقه چاه را به شرکت آب و فاضلاب در راستای افزایش فشار آب برخی از مناطق واگذار کرده است.

کاکاوند اضافه کرد: ۱۵ حلقه از چاه‌‌های قدیم که هر کدام به دلیلی از مدار خارج شده بودند را وارد مدار کردیم و توانستیم در مجموع ۴۸۰ لیتر بر ثانیه به تولید آب شهر کرمانشاه اضافه کنیم.

وی با اشاره به شایعاتی از جمله اینکه با حفر چاه شهر کرمانشاه دچار فرونشست می‌شود، گفت: مردم به این مسائل گوش ندهند حفر چاه‌ها کارشناسی شده است و میزان برداشت آب از آن‌ها کاملا مشخص است و هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

این مسؤول اضافه کرد: در تاریخ ۲۲ خردادماه که هنوز گرمای هوا به شدت این روزها نبود، ۱۶ منطقه در شهر کرمانشاه در روز دچار قطعی آب بود و خیلی از مناطق هم شب‌ها به طور کامل آب قطع می‌شد، ولی امروز در طول روز خوشبختانه یک محله قطعی آب دارد که تا دوسه روز آینده حل می‌شود و قطعی آب شبانه هم از هفت ساعت الان به ۳.۵ تا چهار ساعت رسیده است.

وی ادامه داد: آب برخی از مجتمع‌ها که شهروندان اعلام قطعی می‌کنند، قطع نیست در طبقه همکف آب هست، مجتمع‌های آپارتمانی باید پمپ و مخزن داشته باشند متاسفانه در اکثر جاها که مشکل از نظر قطعی آب دارند به مشکل نبود پمپ و مخزن آب برمی‌گردد در این راستا شرکت از ساکنان این مجتمع می‌خواهد پمپ و مخزن را بگذارند و هر کمکی که از نظر فنی می‌خواهند دریغ نخواهیم کرد، پمپ مخزن از الزامات است باید حتما نصب شود.

کاکاوند تصریح کرد: مصرف آب در شهر کرمانشاه بالا است به اندازه یک شهر حدود 3 میلیون نفری آب تولید می‌کنیم، اما متاسفانه شاهد قطعی و افت فشار هستیم که به فرسودگی شبکه‌ها و هدر رفت که در این راستا داریم و عدم رعایت الگوی مصرف بر می‌گردد.

وی ادامه داد: در پایان خردادماه ۲۱ درصد اضافه بر مصرف نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم این عدد الان به ۱۸ درصد رسیده و این کاهش سه درصدی نشان از همکاری مردم دارد، ولی همین عدد ۱۸ درصد افزایش مصرف خیلی بالا است که همراهی و همت بیشتری را می‌طلبد تا بتوانیم تابستان را سپری کنیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه موضوع قطعی آبی و بی‌آبی را غیرقابل تحمل دانست و با عذرخواهی از مردم، ادامه داد: همکاران ما با تمام توان و شبانه‌روز پای کار هستند برخی از قطعی‌ها به فرسودگی تجهیزات و خراب شدن آن نیز برمی‌گردد که سریع برای تعمیر آن‌ها اقدام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه حلقه‌های چاه را وارد مدار کنیم اوضاع بهتر می‌شود از شهروندان خواست هرگونه پیشنهاد، انتقاد،  قطعی آب، شکستگی و... را به سامانه ۱۲۲ گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: آب کرمانشاه فاضلاب افت فشار شرکت آب و فاضلاب شهر کرمانشاه مصرف آب قطعی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۲۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز از افزایش ۱۰۴ درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، احمدرضا حیدرنیا در جمع هیئت مدیره این شرکت به توسعه و پیشرفت پتروشیمی شیراز، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر اشاره و بیان کرد: این شرکت با اتکا به برنامه‌ریزی‌های دقیق، سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و تلاش بی‌وقفه کارکنان خود، توانسته گام‌های بلندی در مسیر تحقق اهداف بردارد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تولید شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: پتروشیمی شیراز پارسال موفق به رشد ۱۰۴ درصدی تولید محصولات نسبت به ظرفیت اسمی واحدها شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین افزایش تولید بیش از ۱۰۵ هزار تنی را نشان‌ از تعهد و تلاش این مجموعه برای افزایش سهم خود در بازار داخلی و خارجی برشمرد و یادآور شد: تولیدات ۱۰ سال اخیر این شرکت نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در یک روند صعودی مستمر قرار دارد و با وجود چالش‌های پیش‌ رو به‌طور مداوم در حال ارتقای سطح تولید است.

سهم ۲۵ درصدی پتروشیمی شیراز از فروش اوره

حیدرنیا اعلام کرد: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره‌ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به‌خوبی نشان‌دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره‌سازهای کشور به ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.

به گفته وی، این افزایش نشان‌دهنده رشد توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده منجر است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین به پیشرفت قابل‌توجه پروژه‌های توسعه‌ای افزون بر افزایش تولید، اشاره و تصریح کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید. این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجراست و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر همسو با تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.

حیدرنیا به صرفه‌جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین - رودیوم در پتروشیمی شیراز اشاره کرد و این مهم را گامی مهم به‌منظور خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.

صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی

وی اضافه کرد: این دستاورد با صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی نشان‌دهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی در مسیر خودکفایی و قطع وابستگی به منابع خارجی است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اهمیت این دستاورد در صنعت پتروشیمی کشور گفت: اسید نیتریک به‌عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین - رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

حیدرنیا به برنامه‌های آتی این شرکت نیز اشاره و با تأکید بر استمرار توسعه و پیشرفت شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: افزایش تولید، ارتقای کیفیت محصولات، توسعه بازارهای صادراتی و بومی‌سازی فناوری جزو مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه