Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کرونا ویروس همه‌ی دنیا را دچار تنش و اختلال کرده است. همه ما امید به این داشتیم که با ساخت واکسن کرونا این بیماری تا حد زیادی ما را ایمن می‌کند، این تفکرات اشتباه درباره کرونا در زمان حال (اوج‌گیری دوباره این بیماری) بسیار خطرناک و سمی هستند. اگر با حقیقت مواجه شویم و آن را قبول کنیم توصیه‌ها را جدی‌تر می‌گیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این علت که ما می‌دانستیم این بیماری نوعی ویروس است پیش‌بینی می‌کردیم بعد از ساخت پادتن این ویروس توسط سیستم ایمنی بدن بیمار، مصونیت پایدار ایجاد می‌شود که آن فرد را در برابر ابتلای دوباره به این بیماری ایمن می‌کند؛ اما حالا دریافتیم که این بیماری، سیکل ناتمامی دارد. یعنی افرادی که به این بیماری مبتلا شدند باز هم مبتلا می‌شوند.

این یافته جدید دانشمندان درباره ابتلای دوباره و دوباره به کرونا، به طور کلی فرضیه «ایمنی جمعی» را زیر سوال برد. این فرضیه بر این مبنا بود که با مبتلا شدن بخش زیادی از جامعه و تولید پادتن در بدن آنها، دیگر زنجیره شیوع این بیماری قطع می‌شود؛ اما حالا محققان دریافتند، فردی که کرونا می‌گیرد و سپس خوب می‌شود، تنها تا ۶۵ روز در امان است. این فرد بعد از نجات بیماری کرونا نیز ممکن است باز هم به این بیماری مبتلا شود.

کیتی دورس، محقق و پژوهشگر در دانشگاه کینز کالج، می‌گوید: «پادتن در سطحی معین تولید می‌شود که تنها بدن را در مدت ۲ الی ۳ ماه مصون نگه می‌دارد، از این شرایط باید فهمید که این بیماری با یک‌بار تزریق واکسن قابل کنترل نیست و برای عملکرد بهتر، تزریق واکسن باید چندین ‌بار صورت بگیرد». دانشمندان حاضر در این پروژه از مطلعه روی بیش از ۹۰ نفر دریافتند که سطح تولید پادتن در بیماران کرونا بعد از سه هفته به بالاترین حد خود می‌رسد که این میزان در بدن بیمارانی که به ویروس جدید کرونا مبتلا می‌شوند، پس از آن سه هفته به شدت کاهش میابد. در اینجا می‌توانید درباره ویروس جدید کرونا بیشتر بخوانید.

در حال حاضر تنها می‌توانیم از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنیم. توصیه می‌شود در مکان‌ها عمومی از ماسک استفاده کنید، بهداشت تنفسی را رعایت کنید، به مقدار کافی آب بنوشید و با مصرف ویتامین کافی سیستم ایمنی بدن خود را قوی نگه دارید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس ایمنی جمعی واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس