Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل اعلام کرد: با افزایش دوره تنفس تسهیلات کسب‌ و کارهای آسیب‌ دیده از کرونا شروع بازپرداخت اقساط از مهر به آبان ماه به تعویق افتاد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل؛ قاسم رحیمی با اعلام این خبر اظهار کرد: با افزایش دوره تنفس تسهیلات کسب‌و‌کارهای آسیب‌ دیده از کرونا، شروع بازپرداخت اقساط از مهرماه به آبان‌ماه سال‌جاری تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با هدف حفظ اشتغال فعالان اقتصادی، کسب‌و‌کارهای آسیب دیده از کرونا که فاقد پرونده بیمه‌ای نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند نیز از تسهیلات حمایتی بر اساس رسته فعالیت‌های اعلامی برخوردار می‌شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل تشریح موارد لازم جهت اخذ این تسهیلات بیان کرد: متقاضیان تسهیلات باید دارای مجوز فعالیت از ادارات دولتی بوده و طی سال گذشته فعال باشند، مگر آن‌که بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، فعالیت آن‌ها متوقف شده باشد.
رحیمی ادامه داد: اطلاعات شاغلان اعم از کارکنان و یا کارفرما در سامانه‌های دستگاه دولتی مربوطه باید ثبت و به‌روز شده و به صورت پویا قابل رهگیری باشد و امکان احراز آنلاین فعالیت کسب‌و‌کار و شاغلان یادشده از سوی وزارت کار وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: دستگاه‌های دولتی موظف به شناسایی و اعلام دقیق مشخصات فعالان کسب‌و‌کار مربوط به حوزه خود اعم از کارفرمایی و خویش‌فرمایی به انضمام کد ملی کارفرما و کارکنان آن کسب‌و‌کار به وزارت مربوط به دستگاه خود جهت ثبت و پایش در سامانه کارا هستند.
تمدید مهلت ثبت‌نام تا 5 مردادماهمدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: پرداخت تسهیلات به واحدهای کسب‌و‌کار در قالب کارفرمایی و یا خویش‌فرمایی فاقد پرونده بیمه نزد سازمان تأمین اجتماعی در رسته‌های مصوب، براساس اولویت‌بندی به ازاء هر فرد شاغل برای اشخاص حقیقی خویش‌فرما یا خوداشتغال مبلغ 60 میلیون ریال؛ برای واحدهای کسب‌و‌کاری که امکان اثبات رابطه کارفرما و کارکنان وجود ندارد، صرفا به کارفرما مبلغ 600 میلیون ریال و برای واحدهای کسب‌و‌کاری که امکان اثبات رابطه کارفرما و کارکنان وجود دارد، به ازاء هر شاغل 80 میلیون ریال است.
رحیمی اظهار کرد: مهلت ثبت‌نام رسته فعالیت‌ها تا 5 مردادماه تمدید شده که متقاضیان برای ثبت‌نام باید به سامانه کارا مراجعه کنند.
وی بیان کرد: نرخ سود این تسهیلات 12 درصد بوده و مبلغ سفته نباید بیشتر از 1/5 برابر اصل و سود تسهیلات پرداختی باشد و وثایق مربوط به آن به شرح ذیل است:
تا مبلغ 160 میلیون ریال سفته فرد متقاضی یا چک از 160 تا 480 میلیون ریال سفته فرد متقاضی یا چک سفته به همراه یک ضامن از 480 تا 1600 میلیون ریال چک یا سفته متقاضی به همراه 2 ضامن از 1600 تا 2000 میلیون ریال چک یا سفته متقاضی به همراه 3 ضامن از 2000 میلیون ریال به بالا ارائه تضمین صادره از سوی صندوق‌های ضمانت و یا ارائه وثایق است.
دستورالعمل پرداخت تسیهلات کرونا به فعالیت ها و واحدهای کسب و کار بیمه نشده

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل واحدهای کسب و کار دیده از کرونا کارهای آسیب میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۳۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی