Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس سامانه تعاون تعداد کل اعضای تعاونی های فعال در کشور حدود ۵.۷ میلیون نفر می باشد که حدود ۱.۷ میلیون نفر در این تعاونی ها اشتغال دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم, بر اساس سامانه جامع آمارهای ثبتی تعاون، تا پایان سال 98؛ تعداد 94151 تعاونی فعال(درحال بهره برداری و دردست اجرا) در کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تعداد کل اعضاء تعاونی های مذکور حدود 5.7 میلیون نفر می باشد و حدود 1.7 میلیون نفر در این تعاونی ها اشتغال دارند.

 بیشترین تعداد تعاونی های کشور مربوط به گروه های عمده فعالیت اقتصادی « کشاورزی» و « صنعت» و « ساختمان» و بیشترین میزان اشتغالزایی مربوط به به گروه های عمده فعالیت اقتصادی « ساختمان» و « عمده فروشی و خرده فروشی» و «صنعت» می باشد. همانطور که در جدول 8 مشاهده می شود. بیشترین تعداد اعضای تعاونی به گروه عمده فعالیت اقتصادی « واسطه گری مالی» اختصاص دارد که  به دلیل وجود اعضای سهام عدالت می باشد.

 مقایسه آمارهای سال 98 نسبت به سال 97 نشان می دهد که تعداد تعاونی های فعال در کل کشور به میزان 3.9 درصد رشد داشته است. همچنین تعداد اعضا0.15 درصد، میزان سرمایه 0.73درصد و تعداد شاغلان 0.7 درصد افزایش یافته است. بیشترین میزان رشد در تعداد و اعضا و میزان سرمایه به جز بخش «سایر» به ترتیب با 7.0 درصد و 9.5 درصد و 16.0 درصد مربوط به گروه عمده فعالیت اقتصادی « هتل و رستوان» با 10.3 درصد می باشد.

 بیشترین تعداد تعاونی ها به ترتیب مربوط به استان های تهران، مازندران و خراسان رضوی می باشد. همچنین استان های تهران ،خراسان رضوی و مازندران به ترتیب دارای بیشترین شاغل دربخش تعاون می باشند.

 مقایسه آمارهای سال 98 نسبت به سال 97 نشان می دهد که بیشترین میزان رشد در تعداد تعاونی ها مربوط به استان های خراسان جنوبی با 8.5 دردص و البرز و فارس با 8.2 درصد در تعداد اعضا مربوط به استان های خراسان جنوبی و خراسان شمالی با 0.5 درصد در میزان سرمایه مربوط به استان خراسان شمالی با 117.5 درصد و تعداد شاغلان مربوط به استان های زنجان با 24.8 درصد، گیلان با 17.9 درصد و خراسان جنوبی با 15.4 درصد می باشد.

بر اساس سامانه جامع آمارهای ثبتی تعاون، تا پایان سال 98 تعداد 614 اتحادیه تعاونی فعال تشکیل و ثبت شده در کشور وجوددارد. تعدادکل اعضا اتحادیه های مذکور حدود 810 هزار نفر می باشد و حدود 8هزار نفر در این اتحادیه ها اشتغال دارند.

 بیشترین تعداد اتحادیه تعاونی به ترتیب مربوط به استان های خراسان رضوی، تهران و مازندران می باشد. مقایسه آمارهای سال98 نسبت به سال 97 نشان می دهد که تعداد اتحادیه های فعال در کل کشور به میزان 4.8 درصد رشد داشته است. همچنین میزان سرمایه 0.1 درصد و تعداد شاغلان 3.5 درصد افزایش یافته است. تعداد اعضای اتحادیه ها تغییری نداشته است.

 همچنین نتایج نشان می دهد بیشترین میزان رشد در تعداد تعاونی ها مربوط به استان های فارس با 25.0 درصد، سمنان با 16.7 درصدو آذربایجان شرقی با 11.8 درصد در تعداد اعضا مربوط به استان های بوشهر با 16.3 درصد، فارس با 8.1 درصد و سمنان با 6.2 درصد در میزان سرمایه مربوط به استان بوشهر با 14.6 درصد و زنجان با 2.4 درصد و در تعداد شاغلان مربوط به استان های آذربایجان شرقی با 28.4 درصد، فارس با 20.1 درصد و زنجان با 19.4 درصد می باشد.

 انتهای پیام/

R1012189/P/S7,82/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۳۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد

  خلیل‌احمد سلامی در نشست بررسی مشکلات تعاونی‌های مسکن المهدی و اسکان چابهار اظهار کرد: رصد وضعیت تعاونی ها و اتحادیه تعاونی‌های سراسر کشور یکی از موضوعات مهمی است که از شروع بکار دولت سیزدهم در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد توجه قرار دارد و عملیاتی شده است.

وی افزود: دو شرکت تعاونی مسکن المهدی و اسکان شهرستان چابهار که از گذشته دچار مشکلاتی هستند، در اولویت تعیین تکلیف قرار دارند و با همت مسئولان و هیئت مدیره شرکت‌های تعاونی، بزودی مشکلات آنها رفع خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افزایش نظارت‌ها بر عملکرد شرکت‌های تعاونی را مورد تأکید قرار داد و گفت: هیئت مدیره شرکت و اتحادیه ها می‌بایست مطابق آنچه که در سامانه جامع و هوشمند تعاون از آنها خواسته شده است، مستندات را بارگزاری کنند.

سلامی با بیان اینکه تعاونی‌ها به عنوان تشکل‌های اقتصادی و اجتماعی می‌توانند ظرفیت لازم را برای مشارکت گروه‌های مختلف مردمی به وجود آورند، افزود: ایجاد شرکت‌های تعاونی چون با تجمیع سرمایه و استفاده از فکر و خرد جمعی همراه است و بصورت گروهی اداره می‌شود، در صورت هدایت صحیح و قانونی، پایدار بوده و منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امرار معاش برای اعضا می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • تعداد چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم