Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه از ابتدای تیرماه وضعیت خوبی را در استان نداشته ایم فت: در این مدت افزایش قابل توجه بیماران را داشتیم به طوری که در پیک اولیه این بیماری در اسفندماه سال گذشته و ابتدای فروردین ماه امسال در استان کرمان مشکل خاصی ایجاد نشد و تعداد بیماران قابل مدیریت بود اما از یک ماه پیش شدت بیماران افزایش داشته و تمامی بیمارستان های استان هم اکنون درگیر این بیماری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "مرتضی هاشمیان" در گفت و گو با ایسنا با اشاره به وضعیت بیمارستان های استان کرمان در پی شیوع ویروس کرنا گفت: در ۵ ماهه گذشته که کشور و استان درگیر این بیماری بوده است، وضعیت های متفاوتی را تجربه کردیم.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای تیرماه وضعیت خوبی را در استان نداشته ایم افزود: در این مدت افزایش قابل توجه بیماران را داشتیم به طوری که در پیک اولیه این بیماری در اسفندماه سال گذشته و ابتدای فروردین ماه امسال در استان کرمان مشکل خاصی ایجاد نشد و تعداد بیماران قابل مدیریت بود اما از یک ماه پیش شدت بیماران افزایش داشته و تمامی بیمارستان های استان هم اکنون درگیر این بیماری شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به فعالیت ۱۲ مرکز بیمارستانی و ۱۱ مرکز غیردانشگاهی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، بیمارستان‌های افضلی پور و پیامبر اعظم (س) به عنوان معین بیمارستان کرونایی در استان در نظر گرفته شد که در ابتدای این بیماری مشکلی وجود نداشت اما متاسفانه طی یک ماه گذشته تعداد تخت های اشغالی چندین برابر شده است.

هاشمیان با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان کرمان ۷۰۰ مورد بستری مشکوک و محتمل و ابتلای قطعی به کرونا را در بیمارستان های استان داریم که طی ۵ ماه گذشته، این تعداد بیمار بستری شده بی سابقه بوده است افزود: هم اکنون در بیمارستان افضلی پور کرمان ۲۵ بیمار با حال وخیم که وضعیت سلامتی آنها نگران کننده می باشند، در بخش مراقبت‌های ویژه داریم.

وی با اشاره به اینکه افزایش موارد مبتلا به کرونا سبب افزایش احتمال مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری خواهد شد، در ادامه به موضوع ارائه خدمات به سایر بیماران در بیمارستان های استان اشاره کرد و گفت: نگرانی برای مراجعه سایر بیماران به مراکز درمانی وجود ندارد و توصیه می شود مردم کارهای ضروری درمانی خودشان را به عقب نیندازند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه بیماران کرونایی در بیمارستان افضلی پور تا حد امکان جداسازی شده اند اظهار کرد: در همه بیمارستان های استان دغدغه رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از انتقال این ویروس از داخل بیمارستان و مراکز درمانی به بیرون وجود دارد و در این راستا موارد بهداشتی و رعایت پروتکل های بهداشتی به دقت اجرایی می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمان کروناویروس اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیمارستان های استان استان کرمان هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مصدومان حادثه واژگونی مینی‌بوس کارگران کاشمر از بیمارستان مرخص شدند

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست دانشکده علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر از مرخص شدن تمامی مصدومان حادثه واژگونی مینی‌بوس کارگران از بیمارستان خبر داد.

محمدجواد یزدانی در گفت و گو با ایسنا از امدادرسانی نیروهای اورژانس ۱۱۵ کاشمر به ۹ مصدوم حادثه واژگونی مینی‌بوس در محور شادمهر به کاشمر خبر داد.

وی اظهار کرد: پس از اعلام گزارش واژگونی مینی‌بوس به اورژانس ۱۱۵ بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام و در کمترین زمان ممکن آمبولانس‌ها به صحنه تصادف رسیدند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر افزود: با توجه به تعداد زیاد مصدومان بلافاصله تیم بحران بیمارستان جهت خدمت‌رسانی سریع و به موقع، فراخوانی شدند.

وی گفت: ۹ مصدوم این حادثه که شامل ۶ خانم و سه آقا بوده و از ناحیه سر و صورت و ستون فقرات و ناحیه تحتانی دچار آسیب شده بودند به بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر منتقل شدند.

دکتر یزدانی گفت: این حادثه خوشبختانه فوتی به همراه نداشت و پرسنل اورژانس، رادیولوژی و اتاق عمل خدمات لازم ارائه دادند.

فرمانده پلیس‌راه کاشمر در همین خصوص گفت: حادثه واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس با ۹ سرنشین در جاده کاشمر به شادمهر مقابل کارخانه کاشی زهره اتفاق افتاد.

سرگرد محمد میرزابیگی بیان کرد: این مینی‌بوس که سرویس یکی از واحدهای فعال در شهرک صنعتی کاشمر بود حین جابجایی نیروهای این مجموعه در مسیر حرکت به سمت کاشمر از جاده خارج و واژگون شد.

وی خاطرنشان کرد: علت بروز حادثه از سوی کارشناس تصادفات پلیس‌راه در دست بررسی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • تمامی مصدومان حادثه واژگونی مینی‌بوس کارگران کاشمر از بیمارستان مرخص شدند