Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@10:59:13 GMT

راهکارهای اساسی برای مقابله با زود رنجی

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۹۴۱۹۳

راهکارهای اساسی برای مقابله با زود رنجی

 نیسامحمودی در خصوص راهکار‌های مقابله با زود رنجی گفت: به افراد زودرنج در اصطلاح عامیانه دل نازک گفته می‌شود، چرا که این افراد نسبت به رویداد‌های اطرافشان زودتر از بقیه ناراحت می‌شوند و بیشتر از سایرین گرفتار افکار و احساسات منفی می‌شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه افراد زود رنج کمتر توانایی وفق دادن خود را با شرایط زندگی و چالش‌هایی که پیش رویشان قرار می‌گیرد را دارند و در مواجهه با آن‌ها دچار استرس و بی قراری می‌شوند، ادامه داد: هنگامی آن‌ها نتوانند باشرایط کنار بیایند، واکنش‌های مختلفی نظیر: پرخاشگری، گریه کردن، قهر کردن را از خود بروز می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روان شناس با بیان اینکه زودرنج‌ها حس می‌کنند بقیه در مورد آن‌ها افکار منفی دارند، افزود: این افراد اغلب اعتماد به نفس پایینی دارند و اگر به خواسته هایشان نرسند، احساس پوچی می‌کنند و این حس در بعضی موارد موجب می‌شود که آن‌ها ترس از طرد شدن توسط دیگران را داشته باشند.

محمودی بیان کرد: این افراد اغلب اوقات از همه چیز ناراضی هستند و زندگی خود را با زندگی دیگران مقایسه می‌کنند و همین امر عاملی می‌شود تا آن‌ها احساس خشم و نارضایتی داشته باشند.

این روان شناس با بیان اینکه افراد زود رنج مسائل کوچک بسیار بزرگ جلوه می‌دهند و در ارتباط با دیگران حساسیت بالایی دارند، اظهار کرد: حساسیت زیاد در این افراد موجب بالارفتن استرس و به وجود مشکل برای زود رنج‌ها می‌شود.

وی با اشاره به اینکه افراد زود رنج اغلب از قضاوت شدن توسط دیگران می‌ترسند، عنوان کرد: به این دلیل که این افراد مدام در حال شکایت و قضاوت دیگران هستند، ممکن است خانواده آن‌ها نیز دچار کمبود اعتماد به نفس شوند.

نقش خانواده در پیشگیری از زود رنجی

این روان شناس ضمن تاکید به نقش خانواده در پیشگیری از زود رنجی افراد، توصیه کرد: بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را به گونه تربیت کنند که آمادگی رویارویی با فراز و نشیب‌های زندگی را داشته باشند.

محمودی توضیح داد: افراد زود رنج اغلب هنگام بروز مسائلی در زندگیشان، جامعه و اطرافیان را مقصر می‌دانند و بعضی از آن‌ها تمایل دارند رابطه اجتماعی خود را با دیگران کاهش دهند و کمتر در جمع حاضر شوند، چرا که ممکن است سایر افراد حاضر در جمع حرف‌هایی بزنند که فرد زود رنج ناراحت شود و یا او این ترس دارد که انجام کار یا صحبتی مورد قضاوت بقیه افراد قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه این عوامل از عدم اعتماد به نفس افراد زود رنج ناشی می‌شود، گفت: این افراد با خودشان مهربان نیستند و حس می‌کنند در جایگاه پایین تری نسبت به بقیه قرار دارند و حس می‌کنند بقیه به آن‌ها توجه کمی دارند، به همین دلیل میل به کناره گیری از سایرین را دارند.

این روان شناس با اشاره به اینکه زود رنج‌ها نسبت به افراد رفتار‌های افراد دیگر شکاک هستند، اضافه کرد: افراد زود رنج ناراحت می‌شوند بدون آنکه به این فکر کنند که چرا باید ناراحت شود.

زود رنجی از عدم مهارت‌های لازم برای برقراری ارتباط ناشی می‌شود

محمودی متذکر شد: زود رنجی که درجه بسیار بالای آن خشم و عصبانیت است از عدم مهارت‌های لازم برای برقراری ارتباط ناشی می‌شود بنابراین این افراد برای مقابله با زود رنجی باید مهارت‌هایی جهت کنترل خشم، چگونگی مهربان بودن با خود بیاموزند.

وی توصیه کرد: بهتر است زود رنج‌ها هنگام عصبانیت منبع ناراحتی خود را ریشه یابی دیدشان را وسیع کنند؛ این اقدام موجب می‌شود تا آن‌ها خود گویی‌های مثبتی داشته باشند و کمتر از جمع فرار کنند.

این روان شناس افزود: اطرافیان فرد زود رنج باید به او در جهت وفق دادن خود با موقعیت‌های مختلف و پیدا کردن پذیرش بالا کمک کنند.

محمودی اشاره کرد: یکی از خصوصیات بارز افراد زود رنج این است که در مورد یک موضوع بسیار عمیق فکر می‌کنند و بهتر است از این ویژیگی آن‌ها در جهت سوق دادن این افراد به کسب مهارت‌های زندگی و ریشه یابی دلایلی مشکلشان بهره برده شود.

وی ضمن اشاره به اینکه نحوه شکل گیری شخصیت افراد و ژنتیک از عوامل ایجاد زود رنجی هستند، بیان کرد: آموزش ها، تربیت‌ها و برخورد‌هایی که با افراد از بدو تولد صورت می‌گیرد، نقش بسزایی در بروز زود رنجی دارند.

این روان شناس ضمن تاکید به نقش والدین در بروز و یا کاهش زود رنجی، گفت: توجه زیاد پدر و مادر به یک فرزند موجب می‌شود که او خود را مرکز توجه بداند و در صورت مواجهه به توجهی دیگران پرخاشگری کند؛ هم چنین بی توجهی سبب می‌شود کودک بی اعتماد به نفس و زود رنج شود.

لزوم آموزش مهارت‌های لازم برای حل مشکلات

محمودی اضافه کرد: والدین باید در دوران کودکی مهارت‌های لازم برای حل مشکلات به فرزندان خود بیاموزند؛ آموزش و تربیت مناسب کودک موجب می‌شود تا او در مواجه با مسائل جامعه و مشکلات زندگی آمادگی لازم را پیدا کند.

محمودی اظهار کرد: افراد زود رنج در روابط زناشویی خود که مشکلات فراوانی دارند و همیشه نگرانند بقیه در مورد آن‌ها چه فکر می‌کنند.

وی توصیه کرد: برای کمک به افراد زود رنج بهتر است به آن‌ها تلاش کنیم تا آن‌ها وارد جمع شوند و در آنجا احساس راحتی کنند و همچنین سعی کنیم که فرد زود بیشتر به نقاط مثبت خود توجه کند و از او تعریف کنیم

این روان شناس ادامه داد: یکی از راهکار‌های جلوگیری و مقابله با زود رنجی شرکت در دوره‌های آشنایی با مهارت‌های خود آگاهی است چرا که وقتی افراد از نقاط ضعف و قوت خود آگاه باشند، برای رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط مثبت خود تلاش می‌کنند.

وی توصیه کرد: بهتر است خانواده‌ها قبل از فرزند آوری خودشان در دوره‌های خود آگاهی شرکت کنند تا مهارت‌های لازم را برای تربیت فرزند کسب کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زود رنجی افکار منفی سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۴۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی (۲۸۵۰۰ تومانی) برای سال جاری شامل ۸ گروه کالایی اعلام شد.

بیشتر بخوانید: تأمین ارز واردات کالاهای اساسی ادامه دارد

محمد مخبرمعاون اول رییس جمهور مصوبه هییت وزیران درباره اختصاص ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومان به کالاهای اساسی در سال جدید را به وزارتخانه های مربوطه و دستگاه های اجرای ابلاغ کرد.

بر اساس این لیست انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان ،کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی در سال جاری کماکمان ارز ترجیحی به واردات آنها اختصاص داده می شود.

بنابراین گزارش در میان این کالاها تنها برنج است که بر اساس مصوبه هییت وزیران ارز ترجیحی برای واردات آن در سال جاری اختصاص نیافته است.

بر اساس پیگیری ها از انجمن‌های مرتبط با واردات برنج، این موضوع در حال پیگیری است و این امکان دارد که برنج هم به این لیست برگردد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229150 برچسب‌ها کالاهای اساسی

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • واکنش جمشیدی به مقابله با دانشجویان آمریکایی
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف