Web Analytics Made Easy - Statcounter

واکنش مداخله جویانه سفیر انگلیس در بغداد به اظهارات ظریف در سفر اخیرش به عراق، انتقادات شخصیت های عراقی را به دنبال داشت.

به گزارش ایسنا به نقل از بغداد الیوم، استفان هیکی، سفیر انگلیس در بغداد در واکنش به اظهارات محمد جواد ظریف،  وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در سفرش به بغداد در صفحه توییتر خود نوشت: از اظهارات امروز ظریف که خواهان عراقی قوی و باثبات است، استقبال می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حملات موشکی وحشتناک امروز به سفارت آمریکا و دیپلمات‌های آن را یادآور می‌شوم و می‌گویم که گام اصلی برای ایجاد عراقی قوی، پایان دادن به حمایت‌های خارجی از گروه‌های مسلح خارج از کنترل دولت و اجرای حاکمیت قانون در عراق است.
نعیم العبودی عضو فراکسیون صادقون در پارلمان عراق در واکنش به توییت سفیر انگلیس در بغداد در صفحه توییتر خود نوشت: به نظر می‌رسد مدتی که در عراق بودی به تو جرات داده است که از مرزهای دیپلماسی عبور کنی، عراق قوی و باثبات براساس دیدگاههای فرزندان این کشور ساخته می شود نه براساس رویاهای تو.پیشنهاد می‌کنم که به سرگرمی خود در یادگرفتن پخت غذاهای عراقی بازگردی که اگر زندگی روی بد خود را به تو نشان دهد، ممکن است به آن نیاز پیدا کنی.
براساس این گزارش، سفیر انگلیس در بغداد به انتشار پست های آشپزی معروف است.

هیکی در پاسخ به العبودی نوشت: دکتر نعیم به نظر می‌رسد که ما درباره مرزهای دیپلماسی اختلاف نظر داریم. اما از تشویق شما برای پخت بیشتر غذاهای عراقی تشکر می‌کنم. این مساله فوق العاده است،آیا توصیه‌ای درباره این موضوع داری؟

العبودی در پاسخ نوشت: آشپزی بلد نیستم ،بنابراین نمی‌توانیم توصیه‌ای کنم. اما درباره مساله سیاست توصیه من به شما این است که به حاکمیت کشورم احترام بگذاری و به کار دیپلماتیک خود بپردازی و از دخالت در امور داخلی که ممکن است خشم عراقی‌ها را به دنبال داشته باشد، دوری کنی.

از سوی دیگر، نصر الشمری، معاون دبیرکل جنبش نجبا نیز به اظهارات مداخله جویانه سفیر انگلیس در کشورش واکنش نشان داد، وی خطاب به سفیر انگلیس در بغداد در صفحه توییتر خود نوشت : آقای استفان هیکی، آیا عراق حق دارد که۲۰ پایگاه نظامی و سفارتخانه‌ای با هزاران سرباز عراقی و ۱۵ هزار کارمند نظامی و غیرنظامی در کشورت داشته باشد و در مرکز لندن اقدام به تمرین‌های نظامی کنند. دست از فریب و دروغ بردار و نماینده دیپلماتیک کشور پیرت باش و در اموری که فراتر و بزرگ‌تر از حد و اندازه‌ خود و کسی که تو را فرستاده است، دخالت نکن.
سفیر انگیس در پاسخ به الشمری نیز نوشت: در پاسخ به سوال شما می گویم که این مسأله به دولت بریتانیا بستگی دارد که تصمیم بگیرد نیروهای خارجی در آن باقی بمانند. نیروهای ائتلاف به دعوت دولت عراق برای مبارزه با داعش در این کشور حضور دارند. خوشحال هستیم که نیروهای ائتلاف با همکاری نزدیک با نیروهای امنیتی عراق به پیشرفت های خوبی رسیده‌اند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدجواد ظريف روابط ایران و عراق سفیر انگلیس در عراق سفیر انگلیس در بغداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : چینی‌بندزن‌های دوره‌گرد پایتخت به صدای بلند در کوچه‌ها می‌خواندند: «چینی‌بند زن اومده ... برگ گل هم بند می‌زنم!» خانم‌های خانه با شنیدن شاعرانگی همین جمله آخر هر چه کاسه و بشقاب شکسته و ترک‌خورده کنج انباری و صندوقخانه داشتند جمع می‌کردند و راهی کوچه می‌شدند. بچه ها همه سعی می کردند کنار چینی بندزن بشینن و تا ببینند حاصل خرابکاری‌شان چطور ماهرانه کنار هم بند می خورد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

چینی‌بندزنی یکی از مشاغل نوستالژیک و فراموش‌شده تهران است. این حرفه در روزگاری که وقتی چیزی می‌شکست و خراب می‌شد به جای دور انداختن آن را تعمیر می‌کردند، حسابی پرطرفدار بود. قدیم‌ها معمولاً ظروف پرکاربرد خانه مانند کاسه، بشقاب و قوری از جنس چینی بود به ضربه‌ای ترک می‌خورد یا می‌شکست.

خانم‌های باسلیقه در طول سال تکه‌های شکسته چینی را تا زمان آمدن چینی‌بندزن نگه می‌داشتند. قدیم ها تا دلتان بخواهد از سر غفلت یا شیطنت بچه های خانه که همیشه پر تعداد بودند ظرف و ظروف می‌شکست و پیدا کردن مدل مشابه و جایگزین کار چندان آسانی نبود.

هنر تعمیر و کنار هم چیدن تکه های شکسته یا ظریف‌کاری بر عهده چینی‌بندزن‌ها بود تا با کمک ابزار ویژه صاحبان این شغل که چیزی نبود جز تسمه فلزی و چسب و مته، تکه‌های شکسته بار دیگر کنار هم قرار گیرد و باعث خوشحالی خانم خانه شود. آنها پس از ترمیم هریک از ظروف به ازای دستمزد آن مقداری گردو، بادام، گندم یا پول دریافت می‌کردند. چینی‌بندزن‌ها در محل‌های خاصی برای مدت معینی اقامت می‌کردند تا کارشان را انجام دهند.

کمان، قیف برنجی، الماس، تکه چوب نازک از جنس درخت بید، نخ لحاف‌دوزی، مفتول و سندان از ابزار کار چینی‌بندزن‌ها بود. اما ظرافت‌های این حرفه و احیای وسایلی که آدم‌ها به آن دلبستگی‌های مختلفی پیدا کرده‌اند نام این حرفه را به ادبیات عامیانه و فولکلور وارد کرد: چینی بند زن/ یه دل شکسته رو بند می‌زنی؟ / هرچی دارم به تو می‌دم / تو بگو چند می‌زنی؟

کد خبر 844617 برچسب‌ها مشاغل هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» به ضرب گلوله در بغداد کشته شد
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» کشته شد
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • ام فهد، زن مشهور عراقی کیست و چرا کشته شد؟
  • عکس| واکنش توییتری پویانفر به اعتراضات دانشگاهیان آمریکا علیه اسرائیل
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد