Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه علمی غذا و امنیت غذایی اواخر شهریور ماه سال ۹۷ توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به واحد ورامین پیشوا سپرده شد.  

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صیانت از امنیت غذایی برنامه علمی است که با توجه به اهمیت آن در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است. رفع چالش‌های پیش روی این حوزه می‌تواند نقش بسزایی در تامین امنیت غذایی کشور ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با بررسی و شناسایی چالش‌ها، نقاط ضعف و قوت دستاوردهای کشاورزی و خلأهای موجود در این حوزه می‌توان نقشه راه مناسبی را در گام دوم انقلاب تدوین کرد. 

براین اساس در نیمه شهریور ماه سال ۹۷ اولین همایش در ارتباط با طرح پایش به مدت سه روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی آغاز به کار کرد.

در جلسه‌ای اواخر شهریور ماه سال ۹۷ با موضوعیت همکاری سازمان تحقیقات کشاورزی و دانشگاه آزاد اسلامی و معرفی چالش‌ها (بسته بندی نامناسب، انبارداری نامناسب، فرایند نامناسب) با توجه به ماموریت واحد ورامین-پیشوا توسط دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تعریف نظام موضوعات بر مبنای چالش‌های ذکر شده  برنامه علمی غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا سپرده شد.  

در همین راستا جلسات متعددی در خصوص تمامی جزئیات طرح پایش و همکاری کارگروه‌های مختلف با حضور حداکثری تمام روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه برگزار شد.

هم‌چنین جلسات جداگانه پیرامون آشنایی با طرح پایش، نحوه همکاری کارگروه‌ها، بیان مزیت‌های این طرح و ارائه پیشنهاداتی در چارچوب هر کارگروه در قالب نظام موضوعات برگزار شد.

با گذشت سه ماه در آذر ماه سال ۹۷، ۱۶ راهبرد، 44 منظومه علمی، 17 منظر، 85 برنامه پژوهشی و 536 زمینه پژوهشی برنامه علمی غذا و امنیت غذایی بر روی سامانه پایش آزاد  بارگذاری شد‌.
 
آرم اندیشکده غذا و امنیت غذایی و آرم برنامه علمی غذا و امنیت غذایی با همکاری گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین نیز طراحی شد. همچنین شیوه‌نامه مستندسازی غذا و امنیت غذایی در بیش از 90 صفحه و طرح توجیهی جهت اخذ مجوز تاسیس اندیشکده غذا و امنیت غذایی تدوین شد. 

اعضای تیم‌های برنامه علمی غذا و امنیت غذایی معرفی و پنج کارگاه پایش آزاد و پژوهشیار تشکیل شد.

طرح پروپوزال سرای نوآوری نیز تدوین  و به دبیرخانه برنامه علمی استان تهران ارائه شد. اندیشکده غذا و امنیت غذایی اعضای اصلی کارگروه‌ها مشخص شد.

برگزاری جلسات متعدد با اعضای کارگروه‌ها و صنایع کارامد در این حوزه و انجام اقدامات کلیدی جهت برگزاری نشست‌ها در سطح کلان از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین است که نهایتا منجر به انعقاد تفاهم‌نامه، احصا چالش‌ها، تدوین نظام موضوعات و اخذ طرح‌های درآمد زا برون دانشگاهی شد.

هم‌چنین تفاهم‌نامه‌ای با آبفای جنوب شرق استان تهران در راستای احصای چالش‌ها و چاپ کتابچه نظام موضوعات منعقد شد.

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین نظام موضوعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دانشگاه آزاد اسلامی نظام موضوعات واحد ورامین کارگروه ها ماه سال ۹۷ چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۶۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، رئیس دانشگاه معارف اسلامی در نشست خبری گفت: همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در سالن شهید سلیمانی این دانشگاه چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با سخنرانی آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود. 

حجت الاسلام والمسلمین روح الله شاکری بر وظیفه دانشگاه‌ها در تامین منابع جامع علمی برای دانشجویان و پژوهشگران تاکید کرد و گفت: به عنوان دانشگاه معارف اسلامی وظیفه داریم از ظرفیت اندیشمندان صاحب فکر استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه نسبت به شخصیت علمی و قرآنی مقام معظم رهبری غفلت صورت گرفته است خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب اسلامی از سال ۴۳ تفسیر قرآن را در سطوح بالا تدریس می‌کرده اند و در تبیین دین بسیار موفق بوده و قدرت ارتباط گیری بالایی خصوصا با جوانان دارند و نگاه دینی ایشان منبعی جامع برای جوانان و دانشگاهیان خواهد بود. 

رئیس دانشگاه معارف اسلامی از پذیرش ۱۴۶ مقاله در این همایش خبر داد و گفت: در کنار ارسال مقالات شاهد ارسال چکیده مقاله‌ها نیز بوده‌ایم که در پایان همایش یک جلد از آنها منتشر خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین شاکری با بیان اینکه این پژوهش‌ها می‌تواند نگرش‌های علمی و قرآنی رهبر انقلاب اسلامی را در فضای علمی و دانشگاهی کشور گسترش دهد، عنوان کرد: به همین منظور نشست‌های متعددی با مسئولین استانی برگزار شده است که حدود ۸۰ مقاله از این بستر دریافت شد.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها