Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران گفت: ستاد ملی کرونا باید در مورد تعطیلی احتمالی مترو تصمیم‌گیری کند که بعید می دانم بتوانند این کار را انجام دهند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در حاشیه صحن علنی امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران درباره احتمال تعطیلی مترو در پایتخت به دلیل شیوع کرونا، اظهار داشت:‌ در این زمینه صحبت نمی‌کنم ولی باید ستاد ملی کرونا تصمیم‌گیری کند و بعید می‌دانم بتوانند این اقدام را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره بحث اوراق مشارکت جهت خرید اتوبوس و واگن مترو گفت: مصوبات شورا و دولت در این زمینه وجود دارد ولی مشکل در سیستم بروکراتیک است که مانع برای مصوبات ایجاد کرده و شهردار تهران تلاش کرده که این موانع حذف شود.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: مثلاً در مباحث بانکی موانعی در این زمینه وجود داشت و سبب کندی کار شده بود.درباره قرارداد با شرکت واگن‌سازی نیز برنامه‌هایی وجود دارد ولی ابتدا باید موضوع سهمیه فاینانس برطرف شود.

هاشمی گفت: نامه فاینانس باید به طرف خارجی ارائه شود و پیگیر باشیم که این فاینانس تبدیل به حقیقت شود که به نظرم تیمی باید در این زمینه سفری به کشور مورد نظر داشته باشد و موانع فاینانس ناشی از تحریم برطرف شود که احتمالا شهردار تهران اقداماتی در این زمینه انجام خواهد داد.

او در ادامه گفت:امروز آخرین جلسه قبل از تعطیلات شورای شهر بود و به مدت دو هفته تا اواسط مرداد صحن شورا تعطیل می‌شود در این مدت نیز اقداماتی جهت گندزدایی و نظافت مجموعه صورت می‌گیرد چرا که چندین نفر از پرسنل گرفتار کرونا شده بود.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد:‌ البته با وجود تعطیلی صحن شورا کمیسیون‌های شورا فعال خواهند بود و جلسات را برگزار می‌کنند.

هاشمی بیان داشت: امروز یک فوریت نظام‌‌نامه مسؤولیت‌پذیری اجتماعی به تصویب رسید که بر اساس آن کمک به خیرین مسکن‌ساز نیز مدنظر است.

وی گفت:‌ همچنین امروز بررسی چندین اعتراض فرمانداری از شورا در صحن انجام گرفت و مصوباتی درباره بسته محرک اقتصادی، موضوع پارک حاشیه‌ای و حریم آثار هنری داشتیم.

رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: حدود 90 درصد از اعتراضات فرمانداری به برخی از مصوبات شورا را قبول کردیم و اصلاحات لازم نیز صورت گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مترو تهران کرونا تعطیلی مترو پایتخت رئیس شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۶۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • شوراهای برتر استان بوشهر تجلیل شدند
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • اجلاسیه سراسری روسای شورا‌های اسلامی کشور به میزبانی قم برگزار می‌شود
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود