Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا خدایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به دستور مدیر مخابرات منطقه کرمان توسعه زیرساخت های اینترنت در محله‌های کرمان و شهرستان ها در دستور کار استان قرار گرفته و بهره‌برداری از این طرح ها برای مهرماه امسال هدف‌گذاری شده است.

وی اظهار داشت: ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود برای مهرماه و همزمان با بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس پاسخگو نیست لذا عملیات اجرایی احداث سایت‌های جدید در استان کرمان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ارتباطات سیار مخابرات منطقه کرمان با اشاره به دریافت طرح ها گفت: در شرایط تحریم ها موفق شدیم تجهیزات لازم برای احداث ۱۱۵ سایت جدید در شهرهای استان کرمان را تامین کنیم که در صورت وقوع موج سوم اپیدمی کرونا بتوانیم پاسخگوی نیاز مردم باشیم.

وی بیان داشت: نصب دکل های مخابراتی برای توسعه ارتباطات سیار در شرایط کرونا امری ضروری است و برای مردم منفعت بسیاری دارد.

خدایی با اشاره به اجاری پروژه فاز هشت توسعه ارتباطات سیار در استان کرمان افزود: متاسفانه برخی افراد به واسطه تبلیغات غیرمنطقی و غیر اصولی از مضرات دکل های ارتباطات سیار، با نصب این دکل ها در محله فیروزآباد کرمان مخالفت کرده و مردم را وادار به مقاومت می‌کردند.

وی ادامه داد: این مخالفت‌ها در حالی است که هیچ اطلاعی از امواج، مزایا و معایب و نحوه استفاده آنان نداشتند و بدون هیچ مدرک و دلیلی در خصوص بیماری‌های مختلف این فعالیت ها انجام می‌شد.

مدیر ارتباطات سیار مخابرات منطقه کرمان تاکید کرد: در حقیقت اپراتور سیار مخابرات منطقه کرمان برای رفاه حال مردم و ضرورت توسعه خدمات الکترونیک همزمان با انتشار ویروس کرونا اقدام به نصب دکل مخابراتی در یکی از مساجد منطقه فیروزآباد کرمان کرده که با مخالفت اهالی این منطقه روبرو شده است و به همین منظور حسب دستور مدیر مخابرات منطقه کرمان نشستی توجیهی برای توجیه اهالی و ساکنان در مسجد این محله برگزار شد.

وی با بیان اینکه قدرت یونیزاسیون سایت های ما کم است که در پروانه انرژی هسته ای بررسی می شود و مشکلی ندارد گفت: برخی شنیده های غیر کارشناسی و خلاف واقع مردم را تحریک می کند که پس از مذاکره، آنان را با ارائه مستندات بهداشت و انرژی هسته ای برای نداشتن اشعه مضر قانع کردیم و توصیه های بهداشتی در پایه دکل نصب شد.

خدایی افزود: موج سوم اپیدمی ویروس کرونا ممکن است که مدارس و دانشگاه ها را در پاییز امسال تحت تاثیر قرار دهد لذا مجبوریم که به سمت فضای مجازی برویم.

برچسب‌ها ویروس کرونا کرمان شرکت ارتباطات سیار ایران دکل مخابراتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرمان شرکت ارتباطات سیار ایران دکل مخابراتی ویروس کرونا کرمان شرکت ارتباطات سیار ایران دکل مخابراتی مخابرات منطقه کرمان ارتباطات سیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۷۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اشاره به ساخت دهکده لجستیکی مرزی در منطقه گفت: این دهکده با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی حوزه حمل و نقل از کشورهای چین، روسیه، افغانستان، امارات و ترکمنستان ایجاد شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از آستان‌نیوز‌، احسان جلایر در بازدید اصحاب رسانه از نمایشگاه «میراث آینده» که به منظور معرفی اقدامات، ظرفیت‌ها و چشم‌انداز منطقه ویژه اقتصادی سرخس برپا شده است، درباره شکل‌گیری این منطقه اظهار کرد: ایده شکل‌گیری منطقه ویژه اقتصادی سرخس از سال 1372 بیان شد و همزمان با افتتاح راه‌آهن مشهد- سرخس- تجن در اردیبهشت 1375 با حضور سران و نمایندگان عالی رتبه بیش‌از 70 کشور راه‌اندازی شد.

تنوع ارائه خدمات در حوزه لجستیک ریلی و جاده‌ای

او با اشاره به نقاط قوت این منطقه خاطرنشان کرد: تنوع ارائه خدمات در حوزه لجستیک ریلی و جاده‌ای، وابستگی به آستان قدس رضوی و داشتن نیروهای متدین و پایبند به ارزش‌های اسلامی، قابلیت ارائه خدمات لجستیکی و تولیدی به صورت شبانه‌روزی، اتصال به نقطه سفر مرزی از لحاظ جاده‌ای و ریلی و نزدیک بودن به کشورهای حوزه CIS برخی از این موارد به شمار می‌رود.

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس، یکی از اقدامات مهم این منطقه را بهره‌برداری از فاز نخست پارک گوگردی گنبدلی عنوان کرد و افزود: ساخت این پارک از سال 1396 در زمینی به مساحت 9 هکتار آغاز شد و با 910 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ریالی و بیش از 60 میلیون یورو سرمایه‌گذاری ارزی به بهره‌برداری رسید.

توسعه ظرفیت‌ها در حوزه حمل‌ونقل ریلی

او انعقاد تفاهم‌نامه با MFA؛ شرکت بزرگ حمل‌ونقلی در ترکیه را از دیگر اقدامات مهم منطقه ویژه اقتصادی سرخس دانست و گفت: این شرکت یکی از 4 شرکت دارای مجوز ترانزیت از مسیر ایران است.

جلایر ادامه داد: شرکت MFA از سال 1400 تاکنون، همکاری‌های مشترکی در حمل کالاهای ترانزیتی از آسیای میانه و روسیه به ترکیه و اروپا، تامین واگن‌های مورد نیاز و ایجاد مزیت رقابتی حمل از مسیر سرخس در کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب داشته است.

او یادآور شد: سال 1400 نیز تفاهم‌نامه‌ای با مرکز تجاری ایرانیان در روسیه به منظور استفاده از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی سرخس در حمل‌ونقل و ترانزیت کالا، تامین نیازهای کالایی روسیه از تولیدات استان و توسعه روابط حمل‌ونقلی با اولویت ترانزیت با این منطقه منعقد شد.

ایجاد سایت تخصصی ترانشیپ گاز مایع

جلایر درباره سایت تخصصی ترانشیپ گاز مایعِ منطقه ویژه اقتصادی سرخس نیز تصریح کرد: این سایت با حجم سرمایه‌گذاری 1000 میلیارد ریال و با تزانزیت سالیانه 600 هزار تن در حال ساخت است که پس از اجرا موجب ایجاد درآمد مستقیم 60 میلیون دلاری و غیرمستقیم 175 میلیون دلاری و نیز درآمد سالانه یک و نیم میلیون دلاری برای منطقه ویژه اقتصادی سرخس خواهد شد.

وی ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های سایت تخصصی ترانشیپ می‌توان ایجاد زنجیره ارزش ترانزیت مشتقات نفتی از ترکمنستان به میرجاوه و بندر عباس را نام برد.

ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اشاره به ساخت دهکده لجستیکی مرزی در منطقه اظهار کرد: این دهکده با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی حوزه حمل و نقل از کشورهای چین، روسیه، افغانستان، امارات و ترکمنستان ایجاد شده است.

او ادامه داد: مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه سرخس با محوریت ایجاد سایت کانتینری در زمینی به وسعت 35 هکتار با ظرفیت تخلیه، بارانداز و بارگیری 500 کانتینر در هر شبانه‌روز و 660 هزار TEU(واحد شمارش بار کانتینر) در سال احداث شده است.

جلایر، ایجاد سایت تخصصی کانتینری با ظرفیت 10 سالانه میلیون تن، ایجاد مرکز بین‌المللی تهاتر کالا، ایجاد شهرک‌های صنعتی و تسریع و تسهیل در راه‌اندازی کریدور شرق به غرب را از دیگر ویژگی‌های مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه سرخس عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • شناسایی تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • آیین کلنگ زنی احداث ۱۳۴ واحد نهضت ملی مسکن در شهر گهرو برگزار شد
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • راور، بافت و زرند شوراهای اسلامی نمونه استان کرمان شدند
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • کلنگ‌زنی بیش از ۳۴۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن در رفسنجان