Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ملی ایران بر ضرورت رعایت حداکثری فاصله گذاری اجتماعی در واحدهای این بانک تاکید کرد و ضمن درخواست از مشتریان برای استفاده از خدمات غیرحضوری این بانک، گفت: خدمات بانکداری الکترونیک بانک ملی ایران بسیار پیشرفته است و با وجود آنها، بخش قابل توجهی از مشتریان نیازی به مراجعه حضوری ندارند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمد رضا حسین زاده در جلسه بررسی عملکرد سه ماهه واحدهای این بانک که با حضور اعضای هیات مدیره و سایر مدیران ارشد به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، خاطرنشان کرد: ویروس کرونا بر همه امور سایه افکنده و ما باید با حداکثر توان خود با آن مقابله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، ضدعفونی کردن سطوح، استفاده از اقلام بهداشتی مانند ماسک و دستکش و نیز جلوگیری از تجمع می تواند نقش قابل توجهی در قطع زنجیره انتقال کرونا داشته باشد.
او همچنین اپلیکیشن های بانک ملی ایران مانند بام، بله و نشان را بهترین بستر برای ارائه خدمات بانکی مبتنی بر اینترنت خواند و افزود: با وجود این امکانات، حقیقتا در بسیاری از موارد حضور در شعب بانک غیرضروری است.
حسین زاده همچنین بر لزوم جذب منابع ارزان قیمت به منظور افزایش درآمدزایی و سوددهی بانک تاکید کرد و گفت: منابع جاری، پرداخت تسهیلات خرید دین، صدور ال سی داخلی در کنار سایر خدمات کارمزدی می تواند علاوه بر ارائه خدمات مطلوب به مشتریان، بخش درآمدی بانک را نیز به خوبی تقویت کند.
مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه به لزوم پیشرفت پروژه ادغام شعب ناکارآمد یا نزدیک به هم اشاره کرد و گفت: در شرایطی که بانک انواع محصولات خدمات غیرحضوری را دارد، حبس منابع در قالب تملیک یا اجاره شعب معنایی ندارد و روند کاهش شعب باید با قوت ادامه یابد.
وی همچنین جذب بیش از یک هزار نفر نیروی جدید در این بانک را به مثابه تزریق خون تازه به رگ های سازمان خواند و از کارکنان با سابقه خواست در آموزش این افراد کوتاهی نکنند.
در این جلسه، ناصر شاهباز عضو هیات مدیره بر لزوم رعایت شاخص های ابلاغی همچون قیمت تمام شده پول تاکید کرد.
کاووس ایرج پور دیگر عضو هیات مدیره نیز استفاده حداکثری از ابلاغیه جدید برای تسویه بدهی به صندوق ذخیره ارزی و نیز پیگیری وصول مطالبات معوق را خواستار شد.
عباس شفیعی عضو دیگر هیات مدیره هم تاکید کرد که همه واحدهای بانک باید پروتکل های بهداشتی مرتبط با کرونا را با جدیت رعایت کنند.
مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک نیز از راه اندازی سامانه ای جدید خبر داد که با پیاده سازی آن، بخش قابل توجهی از مراجعات به شعب کاهش می یابد.
محمود شایان نیز به عنوان دیگر عضو هیات مدیره از همه واحدهای بانک خواست پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا را در اولویت امور خود قرار دهند.
جمعی از مدیران امور، روسای ادارات امور شعب و روسای ادارات کل نیز در این جلسه به طرح دیدگاه های خود درباره مسائل بانک پرداختند.
همچنین ادارات امور شعب سیستان و بلوچستان، کرمان و بوشهر، حوزه های 3 گناوه، رامهرمز و تربت جام، شعب ممتاز قم، مشهد و اصفهان و شعب مستقل بورس، میرداماد و فردوسی به عنوان رتبه های برتر عملکرد سه ماهه نخست معرفی شدند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک ملی ایران عضو هیات مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • یک نام جدید برای پرسپولیس مطرح شد
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود