Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@04:23:30 GMT

دردسرهای یک داروی پر اما و اگر کرونایی در مازندران

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۹۷۹۰۹

دردسرهای یک داروی پر اما و اگر کرونایی در مازندران

به گزارش خبرنگار ایرنا ، البته ادعای مطرح شده در این گزارش رگه بسیار کم رنگی از واقعیت با خود به همراه داشت و آن هم آزمایش یک شربت گیاهی بر روی تعدادی از بیماران بود ، کاری که از آغاز شیوع ویروس کرونا در تمامی بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی کشور بر روی طیف وسیعی از داروها اعم از قرص ، شربت و آمپول در حال انجام است ، چون ویروس کرونا یک ویروس جدید با رفتارهای ناشناخته است و محققان تلاش دارند تا با آزمایش داروهای مختلف به صورت کنترل شده و محدود در مقیاس آزمایشگاهی ، رفتار این ویروس را شناسایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش مخابره شده که احتمالا با نیت امیدآفرینی در جامعه تهیه و مخابره شد ، این ادعا را هم مطرح کرد که کاشفان دارو پشت در دانشگاه علوم پزشکی منتظر دریافت مجوز تولید انبوه و توزیع سراسری شربت هستند ، ادعایی که اگر چه بلافاصله تکذیب رسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران را در پی داشت ولی دردسرهای آن برای شهروندان آملی بویژه داروخانه داران و افرادی که آشنا یا فامیلی در استان های دیگر دارند ، ایجاد کرده است.

آنچه که در گزارش مخابره شده برای شهروندان در اقصی نقاط کشور جالب توجه و جذاب بود ، این که ادعا شده که شربت بر روی ۲۹۳ بیمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ آزمایش شد و تمامی آنها نه تنها به سرعت بهبود یافتند ، بلکه میزان مرگ و میر هم در میان بیماران کرونایی بستری در بیمارستان امام خمینی (ره) آمل ، محل آزمایش شربت به صفر رسید.

انتشار این گزارش و بازنشر گسترده آن در فضای مجازی منجر به مراجعه تعداد زیادی از شهروندان آملی برای تهیه شربت معرفی شده از داروخانه ها شد. حتی تعدادی از ساکنان استان های دیگر نیز در تماس با مردم مازندان خواستار دسترسی به این دارو شدند در حالی که هنوز توزیع آن به صورت رسمی اعلام نشد. خبرنگار ایرنا در آمل تنها در ۴۸ ساعت گذشته چندین تماس از استان های تهران ، کرمان و اصفهان برای دریافت این شربت دریافت کرده و برخی از این افراد با خواهش و التماس تاکید می کردند که برای دریافت آن محدودیت مالی ندارند.

برخی از شهروندان آملی هم در تماس با خبرنگار ایرنا نه تنها در مورد چند و چون شربت جدید ساخته شده پرسش هایی را مطرح کردند ، بلکه خواستار معرفی محل فروش این دارو شدند. این موضوع نه تنها موجب افزایش بار ترافیکی در داروخانه ها و بیمارستان های شهرستان آمل شد ، بلکه موجبات سودجویی برخی را نیز فراهم آورد. 

ماهرخ تقوی یکی از کارکنان داروخانه در آمل در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت : ما نیز در رسانه و فضای مجازی گزارش کشف شربت درمان ویروس کرونا را دیدیم و تاکنون هیچ داروخانه ای به شربت مورد نظر دسترسی نداشته یا حداقل اینطور که من خبر دارم در داروخانه ها توزیع نشده است. 

وی افزود: با این وجود در روزهای اخیر تعداد زیادی از مراجعه کنندگان با در دست داشتن تصاویر شربت مورد نظر برای خرید آن به داروخانه ما مراجعه کردند که نه تنها منجر به افزایش مراجعان به داروخانه شده ، بلکه خدمات دهی ما را نیز با اختلال همراه کرد.

تقوی گفت: بر اساس شنیده های ما از داروخانه های دیگر و همکارانمان در شهرهای همجوار نیز تعدادی زیادی از مردم برای خرید شربت معرفی شده در فضای مجازی به داروخانه ها مراجعه کرده اند. 

وی افزود : حتی برخی در فضای مجازی به کارکنان داروخانه ها سفارش این دارو را نیز داده اند از جمله خود من چندین سفارش دریافت کرده ام. 

رسانه‌ای کردن داروهای اثبات نشده کرونایی خلاف مقررات است

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران روز سه‌شنبه در واکنش به این موضوع به خبرنگار ایرنا گفت : هرگونه داروی جدید ضدکرونایی یا موثر در درمان این ویروس باید از سوی وزارت بهداشت ودرمان اثبات و سنجش شود.

دکتر سمین بابایی افزود : رسانه ای کردن اینگونه مطالب در باره تحقیقات پزشکی خلاف مقررات وزارت بهداشت و شرایط فعلی است و متاسفانه رسانه ای کردن این دارو ، شتابزده و بدون توجه به دستور العمل های وزارت بهداشت بوده است.

وی توضیح داد : دارویی که معرفی شده در حال حاضر در فرآیند تحقیقات و آزمون و خطا توسط خود محققان سازنده قرار دارد. این تحقیقات هنوز به پایان نرسیده و نباید به این شتابزدگی اطلاع رسانی می شد. 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد : صدور مجوز تجویز و توزیع یک دارو پس از تکمیل تحقیقات توسط سازندگان باید توسط وزارت بهداشت نیز مورد راستی آزمایی قرار بگیرد که در مورد داروی معرفی شدهه تاکنون به آن مرحله نرسیده است. 

بابایی در مورد ادعای آزمایش این دارو بر روی بیش از ۲۰۰ بیمار کرونایی شهر آمل هم گفت : نه تنها جامعه آماری مورد آزمون به لحاظ کمی مورد قبول برای تجویز یک دارو نیست ، بلکه هنوز صحت تاثیر این دارو بر ویروس کرونا هم مشخص نیست. 

وی افزود : متاسفانه رسانه ای کردن دارویی که محققان همچنان در حال تحقیق در باره آن هستند و اثربخشی آن نامعلوم است و مراحل راستی آزمایی را طی نکرده خطا بوده است و همه شهروندان باید بدانند که هر داروی جدیدی که کشف شود در صورتی که به تایید وزارت بهداشت برسد و از سوی این وزارتخانه معرفی شود ، قابل اعتماد است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه شرایط روانی جامعه در موقعیت حساسی قرار دارد ، تاکید کرد : نباید با انتشار شتابزده اخبار تایید نشده بار فشار روانی جامعه را سنگین تر کرد. 

مازندران اکنون در حال سپری کردن سومین هفته از آغاز پیک دوم شیوع ویروس کرونا است. بنابر آمارهای رسمی از حدود ۱۵ روز پیش تا کنون تعداد بستری های کرونایی در بیمارستان های مازندران بیش از پنج برابر شده است. 

دارویی برای درمان کووید ۱۹ کشف نشد

معاون تحقیقاتی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز پیش از این اعلام کرد که دارویی برای درمان ویروس کرونا در مازندران کشف نشد. 

دکتر مجید سعیدی درباره اعلام نتیجه موثر استفاده از یک شربت گیاهی در درمان بیماران کرونا در شهر آمل که در رسانه‌ها مطرح شده است، اظهار کرد: استفاده از این شربت یک طرح تحقیقاتی بوده است که مجوز این طرح توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران فقط برای استفاده روی تعدادی از بیماران صادر شده است.

وی گفت: برای اعلام اثربخشی دارو باید مورد مطالعه بیشتری قرار گیرد و در حال حاضر به لحاظ علمی و به صورت قطعی نمی‌توانیم تایید کنیم که این داور موثر است به این دلیل که تعداد نمونه‌ها کم بوده است.

سعیدی با تاکید بر اینکه براساس قانونی که مسائل پژوهشی دارد به مجری طرح اعلام شد که درخواست‌شان را مطرح کنند تا در شورا طرح شود و اگر موافقت شد روی تعداد نفرات بیشتری ادامه دهند اظهار کرد: ما به دنبال اثبات  اثر بخشی دارو هستیم و روند علمی آن باید طی شود و برای تایید نهایی لازم است که روی تعداد نمونه‌های بیشتری آزمایش شود، البته خود مجری طرح نیز اعلام کرده تایید این دارو بر اساس داده‌های ما قابل استناد نیست و باید روی نفرات بیشتری آزمایش شود.

حال بد مردم را بدتر نکنیم

یک کارشناس جامعه شناسی نیز درباره انتشار اخبار غیرموثق درباره کشف داروهایی برای درمان ویروس کرونا ، گفت : انتشار اینگونه اخبار و یا حتی شایعات در مورد کشف یا ساخت داروی یک بیماری همه گیر در صورت غیر واقعی بودن می تواند نه تنها حال روحی مردم را بدتر کند ، بلکه تبعات اجتماعی همچون ناامیدی را به همراه خواهد داشت. 

صدیقه خسروانی افزود: خبر کشف و یا ساخت دارویی برای درمان ویروس کرونا که تمام دنیا نیازمند آن است خبری بسیار خوب با برد زیاد و پر اهمیت و امیدآفرین است و مثل بمب در فضای افکار عمومی منفجر می شود ، ولی باید به یاد داشته باشیم اگر چنین خبری صحت نداشته باشد و دایم بر اساس هیچ تلاش شود در جامعه امیدآفرینی شود ، نتیجه معکوس خواهد داد .

این کارشناس جامعه شناسی دست اندرکاران رسانه ها را به آموزه های دینی و اخلاقی پیرامون چنین رفتاری ارجاع داد و گفت : ما در ادبیاتمان از این دست آموزه ها زیاد داریم مانند قصه چوپان دروغگو. این دست خبرهای نامطمئن به همان میزانی که در ابتدا مورد توجه افکار عمومی قرار می گیرد و برای فعالان فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بازدیدکننده می آورد ، در صورت تکرار به ضد خودش تبدیل می شود چرا که وقتی مردم دریابند که اینگونه اخبار صرفا برای نمایش رسانه ای یا بازاریابی بوده ، نه تنها اعتماد خود به جامعه زحمت‌کش پزشکی را از دست می دهند ، بلکه خود را در معرض بازیچگی و سوء استفاده روانی می بینند که می تواند تبعات بعدی را برای جامعه در پی داشته باشد از جمله کمترین آن بی تفاوتی و بی اعتمادی است.

خسروانی با بیان اینکه اکنون بیش از هر زمان دیگری مدیریت بحران کرونا نیازمند اعتماد مردم به الگوهای رفتاری تجویز شده پزشکی و مسئولان دارد، افزود : اینگونه اخبار غیرموثق مردم را از احترام و اجرای پروتکل های بهداشتی باز می دارد زیرا تصور می کنند که حال بد آنها در معرض سوء استفاده قرار گرفته است. 

به گفته این کارشناس جامعه شناسی ، نه تنها مسئولان بایدجلوی تکرار چنین اتفاقاتی را بگیرند، بلکه رسانه ها نیز باید نسبت به انتشار اخبار خود وسواس به خرج داده تا حال بد مردم را بدتر نکنند. 

وی افزود : در حال حاضر امید نیاز اساسی مردم ایران در مبارزه و مقابله با ویروس کرونا است . به اندازه کافی بدنه جامعه از شیوع ویروس کرونا از لحاظ اقتصادی و روحی آسیب دیده و جامعه اکنون به مرحله شکنندگی رسیده است. به همین خاطر نباید با نشر اخبار تایید نشده یا کاذب سنگینی فشار عصبی مردم را افزایش داد. 

اگر چه بسیاری شتابزدگی خبرنگار و رسانه را سبب انتشار شایعه کشف داروی ضد کرونا به عنوان خبر می دانند ، ولی تحلیلگرانی که وضعیت شهرستان آمل را رصد می کنند بر این اعتقادند که شرایط حاکم بر این منطقه در موج دوم کرونا سبب شده است تا رسانه ها هم تحت فشار قرار گرفته و از استانداردهای خود فاصله بگیرند.

به اعتقاد این افراد ، در حال حاضر برابر اعلام و آمارهای رسمی ، شهرستان آمل قرمزترین وضعیت کرونایی را در مازندران دارد و انتشار ادعای کشف دارو هم به هدف امیدآفرینی در جامعه صورت گرفته است.

طبق آخرین گزارش دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل در حال حاضر یک هزارو ۷۲۵ بیمار کرونایی در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان بستری هستند و ۱۳ شهرستان در شرایط قرمز کرونایی به سر می برند. 

همچنین شهرستان آمل با بیشترین میزان درگیری رتبه نخست بستری بیماران کرونایی را دارد و تخمین ها حاکی از این است که یک سوم بیماران کرونایی بستری استان مربوط به شهرستان آمل است. 

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران داروخانه پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران داروخانه ویروس کرونا مازندران داروخانه دانشگاه علوم پزشکی مازندران درمان ویروس کرونا خبرنگار ایرنا بیماران کرونا رسانه ای کردن بیمارستان ها وزارت بهداشت داروخانه ها شهرستان آمل حال حاضر برای درمان فضای مجازی روی تعداد معرفی شده رسانه ها نه تنها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر

مدعی تولید داروی درمان آلزایمر بیماران را به کام مرگ فرو برده و همچنان در فضای مجازی قربانی می‌گیرد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، وقتی ببینی عزیزت در پیش چشمانت در حال از دست رفتن است برای نجاتش دست به هر کاری می‌زنی؛ این حکایت افرادی است که عزیزانشان به بیماری الزایمر مبتلا بوده اند و برای نجات بیمارشان به ادعای یک شخص که خودش را پروفسور معرفی کرده و مدعی کشف داروی درمان الزایمر شده اعتماد کرده اند.

تاوان این اعتماد، اما برای برخی از این افراد گران تمام می‌شود و چهار نفر از افرادی که با این دارو تحت درمان قرار گرفته اند هم اکنون زنده نیستند! این فرد، اما همچنان در فضای مجازی فعال است و افراد را فریب می‌دهد و به دلار پول می گیرد.

جالب اینجاست که برخی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها هم با وی همکاری داشته اند؛ هر چند برخی از آن‌ها مانند بیمارستان لقمان متوجه فریبکاری این فرد شده و از او شکایت کرده اند و برخی دیگر همچون بیمارستان فرهیختگان به او کد اخلاقی هم داده اند؛ کاری که بنا به اذعان وکیل یکی از شکات این پرونده تخلف است. 

یک دارو که می‌تواند بیماران مبتلا به آلزایمر را درمان کند؛ این خبری است که می‌تواند فضای رسانه‌ای را بترکاند و در زمان خودش همین اتفاق هم افتاد و کاف شین به عنوان کسی که چنین دارویی را تولید کرده به بسیاری از رسانه‌ها از جمله صدا و سیما راه یافت. فردی که ظاهرا عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان است و همین هم پشتوانه‌ای شد برای اینکه رسانه‌ها هم او را باور کنند.

این، اما پایان ماجرا نبود و این فرد افراد زیادی را موش آزمایشگاهی دارویش کرده است؛ دارویی که نه فقط کسی را درمان نکرده بلکه تاکنون چهار نفر از افرادی که با این دارو تحت درمان بوده اند فوت کرده اند. وی علوم آزمایشگاهی خوانده و یک دوره یک ساله در هاروارد گذارند، اما خودش را فوق دکترای هاروارد اعلام میکند. 

روایت سرمایه گذاری روی حباب
آقای ترقی جاه سرمایه گذار این پروژه که از شاکیان این پرونده است می‌گوید: «این آقا برای مجاب کردن من فیلم چند بیمار را فرستاد که نشان میداد با مصرف دارو حالشان بهتر است. من به بیمارستان لقمان رفتم وبا یکی از پزشکان صحبت کردم تا ببینیم آیا این ادعا بلحاظ پزشکی هم قابل تایید است. تیمی تشکیل شد از دکتر قره قوزلو و چند تن از بیماران دیگر و قرار شد بخشی به این کار اختصاص داده شده و یک سری از بیماران را مورد بررسی قرار دهند.»

وی ادامه می‌دهد: «ما مشغول تجهیز بخش بودیم که رئیس بیمارستان با من تماس گرفت که چرا شما کار را شروع کرده اید و از بیماران پول میگیرد؟ برخی از بیماران با تماس گرفته اند که 200 میلیون و 500 میلیون تومان پول داده اند. در صورتی که بنا نبود کار را شروع کنیم. من با وی تماس گرفتم و معترض شدم، اما گفت خود بیماران دوست داشتند پول بدهند و از آنجا چالش ما شروع شد.»

آقای ترقی جاه چند بار از این فرد می‌خواهد تا بیمارانی را که مدعی است خوب شده اند بیاورد بررسی شوند. وی می‌افزاید: «یکی از بیماران خانم دکتر نوروزیان در بیمارستان روزبه هم دارو را دریافت کرده بود که وقتی از او استعلام گرفتم گفت این فرد یک جنایتکار است و این دارو نیست سم است! از طریق خانم دکتر نوروزی ما بیماران دیگر را پیدا کردیم، اما چون بیماران از هم خبر نداشتند، نمی‌دانستند چه خبر است.»

پروژه مرگ 
سرمایه گذار این پروژه در نهایت متوجه میشود چند تن از بیمارانی که دارو را دریافت کرده اند، فوت شده اند. به گفته وی این فرد از 200 میلیون تا یک میلیارد تومان از افراد پول می‌گرفت و در واقع تجارت می‌کرد. ترقی جاه می‌افزاید: «مشکل اینجاست که وی خودش را پزشک معرفی میکند در حالی که اصلا پزشک نیست و تاکنون به بیشتر از 100 نفر این دارو را تزریق کرده و تاکنون از افراد مختلف 120-30 میلیارد تومان پول گرفته و همچنان هم از طریق فضای مجازی قربانی می‌گیرد.» 

ترقی جاه سرانجام به سازمان غذا و دارو مراجعه می‌کند و آنجا هم برای این فرد پرونده تشکیل داده اند. 

وی می‌گوید: «وقتی بخش در بیمارستان آماده شد آن‌ها از ما مجوز سازمان غذا و دارو را خواستند و ما از طریق بیمارستان نامه زدیم و آن‌ها یک سری اطلاعات خواستند. وی بدون پیگیری این ماجرا و طی مراحل حیوانی و آزمایشگاهی دارو را به بیماران تزریق می‌کردو مدعی آن بود که مراحل حیوانی کار را در ژاپن انجام داده، اما در نهایت ما متوجه شدیم پتنتی که به ما فروخته جعلی است. بر همین اساس هم در دادسرای جرائم پزشکی این پرونده جریان دارد.»

روایت قربانیان
بیمارستان لقمان و چند مرکز دیگر مراکزی هستند که این دارو به بیماران تزریق شده است. آنطور که آقای ترقی جاه می‌گوید بیمارستان لقمان در جریان این ماجرا نبوده و هم بیمارستان لقمان و هم دانشگاه شهید بهشتی از این فرد شکایت کرده اند. با وجود این آقای یزدی نژاد که پدرش بعد از دریافت 8 دوز از این دارو فوت کرده میگوید تمام این تزریق‌ها در بیمارستان لقمان انجام شده و ما به ازای آن هم 3 هزار دلار پول نقد پرداخت کرده است. 

خانم صابری هم که خواهرش به بیماری الزایمر دچار بوده و نخستین نفری است که خواهرش این دارو را دریافت کرده میگوید: «من این فرد را از سال 97 می‌شناختم و وقتی درباره وی جستجو کردم متوجه شدم عضو هئیت علمی پژوهشگاه رویان است و همین موجب شد تا صحبتهایش را باور کنم. سال 99 بود که من از وی خواستم برای خواهر من این دارو را تزریق دهد و به من گفت این دارو مجوز ندارد و شما باید تعهد بدهد و بعد از من 200 میلیون تومان خواست و تاکید کرد باید بنویسید هبه.»

این خانم تنها کسی است که پول را به حساب شرکت نازنین پارس دارو ریخته است و تعهد محضری داده که اگر اتفاقی افتاد ادعایی نداشته باشد. 

وی ادامه می‌دهد: «آخر مهر 1400 تزریق در بیمارستان پاستور نو انجام شد و بنا بود 12 دوز تزریق هر سه روز یک بار انجام شود، اما این اتفاق نیفتاد. به واسطه همین بدقولی‌ها من به دنبال شکایت افتادم و به بیمارستان لقمان رفتم و متوجه شدم فیلم خواهر من را به بقیه نشان داده تا اعتماد آن‌ها را جلب کند.»

خانم صابری درباره دارو می‌گوید: «دارو به گونه‌ای بود در نخستین تزریق، خواهرم بلند شد نشست روی مبل، اما یکی دو هفته بعد دوباره حالتش به قبل برگشت.»

آقای یزدی نژاد هم از طریق آشنایانش با این فرد آشنا شده و به او اعتماد می‌کند و در نهایت 8 دوز تزریق این دارو به پدرش موجب شده تا وی فوت کند. طبق روایت آقای یزدی نژاد این فرد در حال حاضر در دبی است و بر اساس ادعای واسطه‌ای که آشنای آقای یزدی نژاد بوده بنا می‌شود دارو از امارات به ایران انتقال پیدا کند و با تخفیف بجای 7 هزار دلار نصف قیمت و به صورت نقدی هزینه را دریافت کند. 

برخی از افراد هم البته با تصور اینکه بقیه خوب شده اند و فقط دارو روی بیمار آن‌ها اثرگذار نبوده می‌پذیرد و از شکایت هم صرفنظر می‌کند. 

جرائم متعدد
انرژی کاذب اولیه و بعد لاغری و افسردگی و از دست دادن قدرت تکلم ویژگی مشترک این بیماران است. 

آقای شادمان وکیل خانم صابری خواهر یکی از قربانیان این ماجرا می‌گوید: «موارد متعددی از کار‌های این فرد جرم است. تحصیل مال از طرق نا مشروع که کلاهبرداری محسوب می‌شود. از سوی دیگر وی خودش را به عنوان پزشک جا میزند که اصلا پزشک نیست. همچنین داروی بدون مجوز خودش جرم است.»

به گفته شادمان مهم‌ترین بخش جرائم این فرد آن است که کسی که یکی داروی غیر مجاز را تزریق کند و منجر به صدمه شود، بسته به صدمه‌ای ایجاد شده باید مجازات شود و مجازات‌های سنگینی دارد و حتی اگر پزشک باشد نباید داروی خارج از فارماکوپه را تجویز کند. وی می‌افزاید: «در این چارچوب ما اقدام قانونی انجام دادیم که در شعبه 2 بازرسی دادسرای جرائم پزشکی رسیدگی شده است. در آنجا چند استعلام انجام شد. یکی از وزارت بهداشت که اصلا چنین دارویی وجود دارد که جواب منفی بود. استعلام بعدی از سازمان پزشکی قانونی بود که برای تشخیص دقیق‌تر به قسمت مغز و اعصاب دانشگاه شهید بهشتی فرستاده شد و ظاهرا یکی از عواملی که این بیماری را تسریع می‌کند همین داروست، اما هنوز آزمایشگاه آن‌ها پاسخ قطعی نداده است.»

به جز موضوعی که پزشک قانوین باید نظر بدهد در سه مورد بعدی جرم این فرد محرز است.

بیمارستان‌ها هم فریب خوردند و شاکی اند
آیا بیمارستان‌هایی که در باره همکاری کردند مجرم نیستند؟ شادمان در پاسخ به این سوال می‌گوید: «این فرد بیمارستان لقمان را هم فریب داده است همچنانکه آقای ترقی جاه را به عنوان سرمایه گذار فریب داده است.»

ترقی جاه هم ادامه می‌دهد: «چالش اصلی ماجرا، اما عضویت این فرد در پژوهشگاه رویان است و همچنان هم عضو رویان است و اغلب افراد هم بواسطه این ماجرا فریب خورده اند و اغلب افرادی که با وی جلسه داشته اند در این پژوهشگاه بوده است، اما این پژوهشگاه در این رابطه موضع گیری درستی ندارد و به گفته آقای ترقی جاه این موسسه به رغم پذیرش تخلف و کلاهبرداری این فرد می‌گوید این فرد کارمند رسمی ماست و ما علیه او سندی نداریم!»

به گفته ترقی جاه بیمارستان فرهیختگان به این فرد کد اخلاق داده آن هم به اسم خودش! این فرد با رئیس بیمارستان فرهیختکان یک شرکت زده که هم محقق و هم دارو طرح خودش است در حالی که این کد اخلاق تخلف است و کد اخلاق را به نولوژی مغز و اخلاق که عضو هیئت علمی باشد می‌دهند همچنانکه در بیمارستان لقمان هم به اسم پزشکان مجوز دریافت شد و ما در حال انجام کار تجهیز بخش بودیم، ولی وی کار تزریق را انجام داد و بیمارستان از این ماجرا اصلا خبر نداشتند.

منبع: جام‌جم آنلاین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف محموله دارو در زابل
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر