Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل از پرداخت حقوق کارگران شرکت چکاد جنوب و اعترض پرسنل شرکت آشناب به دلیل عدم دریافت معوقات و حقوقشان خبر داد.

امین کمالی، دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: طرح ۴۶ هزار هکتاری آبرسانی به دشت سیستان از همان ابتدا با چالش‌هایی مواجه بود که به ابعاد فنی آن اشاره نمی‌کنم و قبلا در شکل‌های گوناگون به در قالب فعالیت دانشجویی به آن پرداخته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمالی گفت: اعتراضات اخیرکارگران این طرح به دلیل عقب افتادن حقوق آن‌ها و عدم پرداخت مزایایشان بود. طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان با بودجه میلیاردی آغاز به کار کرد که حقیقتا با این بودجه پرداخت حقوق کارگران هیچ چالشی برای مسئولین این پروژه ایجاد نمی‌کرد. با این حال شاهد عدم پرداخت مطالبات کارگران شرکت‌های پیمانکار طرح آبرسانی به دشت سیستان بودیم.

این فعال دانشجویی ادامه داد: کارگران شرکت چکاد جنوب در هفته گذشته با اعتراض در مقابل ساختمان جهاد کشاورزی استان دلخوری خود را علنی کردند و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند. بعد از این موضوع، مجمع دانشجویان عدالتخواه به این موضوع ورود کرد و با پیگیری‌های صورت گرفته قرار شد که در شمال استان جلسه‌ای تشکیل شد و بر اساس مصوبات هزینه‌هایی به پیمانکار برای پرداخت مطالبات کارگران واریز کردند و تا حدودی این مطالبه به نتیجه رسید و قرار شد تا پایان هفته حقوق کارگران به حسابهایشان واریز بشود.   بیشتر بخوانید: مطالبات کارگران شرکت چکاد در هفته آینده پرداخت می‌شود اعتراض کارگران طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان به عدم دریافت ۷ ماهه حقوق رسمش نیست مردم سیستان و بلوچستان را عذاب دهید!
وی عنوان کرد: این پایان ماجرا نبود. پرسنل شرکت آشناب از دیگر شرکت‌های پیمانکار طرح ۴۶ هزار هکتاری با نامه‌ای خطاب به دادستان از عدم پرداخت معوقات و حقوق گلایه کردند و خواستار ورود مدعی العموم استان سیستان و بلوچستان به این مسئله شدند.  
کمالی گفت: بعد از این نامه پیگیری خود را آغاز کردیم. روابط عمومی شرکت خبر از واریز حقوق پرسنل تا چند روز آینده داده، ولی سوال اینجاست که چرا این طرح با وجود بودجه میلیاردی در پرداخت حقوق کارگرانش به مشکل برخورده؟ این چالشی است که حتما باید مورد بررسی قرار بگیرد. وقتی طرحی از لحاظ مختلف اقناع شده باشد نباید شاهد چنین صحنه‌هایی باشیم و موجباتی در این برهه‌های حساس برای اعتراضات مردم فراهم کند و ناخواسته در جهت این اعتراضات هزینه‌هایی برای نظام به وجود بیاید و باعث سواستفاده معاندین بشود.

دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل در پایان گفت: ما پیگیر پرداخت حقوق کارگران و پرسنل شرکت چکاد جنوب و آشناب هستیم. امیدواریم با ورود به موقع دستگاه قضا شاهد حل و فصل این مسئله باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح 46 هزار هکتاری اعتراضات کارگری مجمع دانشجویان عدالتخواه پرداخت حقوق کارگران طرح ۴۶ هزار هکتاری کارگران شرکت دشت سیستان شرکت چکاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۸۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از بسته بودن ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی قدیمی اسپکه - بمپور در جنوب این استان براثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه‌های محلی خبر داد.

مجید محبی افزود: از مجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • هشدار زرد هواشناسی برای بیشتر نقاط کشور
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند