Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیرکل امور بانوان و خانواد گیلان، از معرفی روستاهای دارای قابلیت کشت محصولات سالم و استاندارد کشاورزی در استان خبر داد و اظهار کرد: فندق، مرکبات، کیوی، هندوانه، چای، برنج، بادام زمینی، کدو، لوبیا و زیتون ۱۰ محصول سالم قابل کشت در گیلان هستند.

زهرا یعقوب نژاد در جریان بازدید از مزارع تولید محصولات سالم و استاندارد روستاهای شهرستان آستانه اشرفیه، با بیان اینکه حمایت از صندوق خرد زنان روستایی در دستور کار اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان قرار دارد، اظهار کرد: به دنبال معرفی روستاهای دارای قابلیت کشت محصولات سالم و استاندارد کشاورزی توسط زنان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اجرای موافقت نامه فی مابین وزارت جهاد کشاورزی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با موضوع «آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد با تاکید بر توان افزایی جوامع محلی در سطح کشور» و «توانمندسازی زنان روستایی و عشایری براساس زنجیره ارزش گیاهان دارویی» خبر داد و تصریح کرد: در این راستا ۱۰ مرکز جهاد کشاورزی در سطح استان برای اجرای طرح مذکور انتخاب شده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان، کدو، لوبیا، برنج و بادام زمینی را چهار محصول سالم قابل کشت در شهرستان آستانه اشرفیه دانست و گفت: فندق، مرکبات، کیوی، هندوانه، چای، برنج، بادام زمینی، کدو، لوبیا و زیتون ۱۰ محصول سالم قابل کشت در استان گیلان هستند.

یعقوب نژاد، با اشاره به بازدید خود از صندوق خرد زنان روستای درگاه از توابع شهرستان آستانه اشرفیه، اضافه کرد: زمینه سازی در راستای بهبود کیفیت زندگی و سطح معیشت خانوارهای روستایی و عشایری و ایجاد و توسعه کسب و کار برای خانوارهای روستایی و عشایری با تولید محصولات گواهی شده ضرورت دارد.

وی فرهنگ سازی، کسب تجربه و الگوسازی تولید محصولات سالم و استاندارد برای سایر روستاها را از دیگر اهداف اجرای طرح مذکور دانست و خاطرنشان کرد: با معرفی روستاهای موفق در کشا محصولات سالم و استاندارد از طریق نشریه های ترویجی و رسانه های استانی، اقدام به جذب مخاطبان علاقمند و واجد شرایط جهت ایجاد یا توسعه اشتعال در حوزه تولید محصول سالم و استاندارد خواهیم کرد.

مدیرکل اموربانوان و خانواده گیلان، همچنین از پرداخت تسهیلات ارزان قیمت ویژه کشت محصول سالم و استاندارد در روستاها خبر داد و یادآور شد: تولید و مصرف محصولات کشاورزی گواهی شده و استاندارد، مدیریت منابع آب و خاک و کمک به پایداری منابع طبیعی و محافظت از آن برای نسل های آینده از طریق ترویج روش ها و فنون جدید کشاورزی در راستای افزایش بهره وری نیز از اهداف طرح مذکور محسوب می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی محصولات كشاورزي محصولات سالم و استاندارد محصول سالم و استاندارد تولید محصول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد

سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش را نشان دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی افزود: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیرکشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهادهای دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهادها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد که ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

او با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور گفت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

او در مورد توزیع بذر کلزا گفت: امسال نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع ارقام داشته‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت