Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «ماه غریب من» گفت: کتاب‌هایی که به زندگی «ائمه معصومین(ع)» پرداخته و به شکل مستند نوشته شده باشند بسیار کم هستند، همین امر سبب شد تا کتابی مستند اما با زبان کودکانه نوشته و توسط «انتشارات به نشر» به مخاطبان ارائه دهم. تاریخ انتشار: 15:03 - 31 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۹۶۲۳ مجید ملامحمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون ضرورت نگارش کتاب «ماه غریب من» گفت: کتاب‌هایی که در مقطع کودک و نوجوان به زندگی «امام رضا (ع)» پرداخته و به صورت مستند نوشته شده باشند بسیار کم هستند، همین امر سبب شد تا کتابی مستند اما با زبان کودکانه نوشته و توسط «انتشارات به نشر» به مخاطبان ارائه دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی در همین راستا ادامه داد: کتاب «ماه غریب من» تا کنون توانسته به چاپ نهم برسد همچنین امسال این کتاب به زبان عربی ترجمه شد و مترجم آن نیز یکی از مترجمان برجسته عراقی بود، کتاب «ماه غریب من» با طراحی و صفحه بندی متفاوتی در اختیار علاقمندان قرار گرفته است. 
بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات به نشر  اینجا کلیک کنید
ملا محمدی با اشاره علل نگارش کتاب «ماه غریب من» بیان کرد: این کتاب را من با توجه به علاقه‌های خودم نوشته بودم، اما انتشارات به نشر با من تماس گرفتند و از من خواستند تا کتاب را در این انتشاراتی به چاپ برسانم. 

وی به نحوه نگارش کتاب «ماه غریب من» اشاره و اظهار کرد: کتاب «ماه غریب من» به زبانی ساده و گویا نوشته شده و بر اساس مستندات تاریخی به رشته تحریر در آمده است، این کتاب در قالب یک رمان نوشته شده تا بتواند جذابیت‌های لازم برای جلب نظر مخاطبان نوجوان را داشته باشد.
این نویسنده کتاب پیرامون مضمون کتاب «ماه غریب من» ابراز کرد:  کتاب «ماه غریب من» از زمان قبل از تولد «امام هشتم (ع)» شروع و تا امامت و بردن اجباری ایشان به مرو ادامه دارد، همچنین داستان ولایت عهدی و شهادت این امام بزرگوار نیز در کتاب «ماه غریب من» بیان شده است، من تلاش کردم کاری تاریخی و دقیق را به رشته تحریر در آورم و تاریخ زندگی و سیره اخلاقی این امام بزرگوار را با اتکا به مستندات و منابع تاریخی برای نوجوانان بیان کنم.

نویسنده کتاب «شاه فراری شد» پیرامون اهمیت نگارش کتاب درباره زندگی «ائمه معصومین (ع)» تصریح کرد: معتقدم برای نگارش کتاب در مورد «ائمه معصومین (ع)» باید بر اساس مستندات شیعه اقدام به نگارش کرد و این کار را با توجه به پرداخت‌های داستانی که مناسب دوره‌های سنی مخاطب نوجوانان است می‌توان نوشت.

ملامحمدی به جایگاه کتاب «ماه غریب من» در جشنواره رضوی اشاره و ابراز کرد: این کتاب در جشنواره رضوی شرکت و توانست به عنوان کتاب برتر در این جشنواره شناخته شود، «ماه غریب من» همچنین به عنوان یکی از منابع شش‌گانه هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی معرفی شده است.

وی در مورد فصل‌های نوشته شده در کتاب «ماه غریب من» و عناوین آن‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: «ماه غریب من» در چهار فصل نوشته شده که «بهشت مدینه، هشتمین آسمان، سفر به سرزمین غربت و سرانجام، تنهایی و .... تکتم، مقام این کودک، تولد آفتاب، پرواز پدر، ماجرای شمع، بیعت، آتش دوزخ، نیاز مرد خراسانی، خنده کعبه، کوچ ناگوار، آخرین دیدار، داروی نایاب، قافله در نیشابور، قبر هارون، قصه ولایتعهدی و ...» از جمله عناوین داستان‌های مطرح شده در این چهار فصل هستند.

 انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات معرفی کتاب انتشارات به نشر ائمه معصومین نگارش کتاب نوشته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش

به گزارش خبرنگار مهر، سه اثر پژوهشی تالیفی در حوزه های های مختلف موسیقی با تالیف پریچهر خواجه نوازنده و مدرس موسیقی، سپهر سراجی پژوهشگر موسیقی و کلارنس جی همیلتون در قالب آثار جداگانه پیش روی مخاطبان قرار گرفته اند.

افزایش مهارت در نوازندگی قانون با کتاب «مضراب»

کتاب «مضراب -جلد دوم» عنوان اثری جدید در قالب تمرین ها و قطعاتی برای ساز قانون به قلم پریچهر خواجه از نوازندگان عرصه نوازندگی قانون است که توسط نشر «ماهور» منتشر شده است:

خواجه درباره این کتاب نوشته است:

«مجموعه‌ مضراب رویکردی آموزشی دارد و با هدف گسترش کارگان مکتوب و اجرایی ساز قانون و تقویت مهارت نوازندگان طراحی و تنظیم شده‌ است. کتاب اول شامل ۳۰ تمرین با توجه به تکنیک‌های گوناگون بود و کتاب حاضر (مضراب ۲) شامل ۲۵ تمرین با تمرکز بر تکنیک‌های گسترش‌یافته و ۱۵ قطعه‌ ضربی است. تمرین‌ها و قطعات مجموعه‌ مضراب نیز با الهام از موسیقی ایرانی نوشته‌شده و حاصل ذهنیات و تجربیات پیوسته‌ نگارنده در نوازندگی و آموزش، طی سالیان متمادی است.

لازم به ذکر است که برای بهره‌گیری از این مجموعه، داشتن مهارت‌های پایه‌ نوازندگی قانون ضروری است و از این‌ رو مضراب برای نوازندگان سطح متوسط به بالا پیشنهاد می‌شود.»

«آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایران» و مساله هویت کتاب شد

یکی دیگر از کتاب های تازه منتشر شده حوزه موسیقی «آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایران - گفتمان ها و مساله هویت» نام دارد که با تالیف سپهر سراجی و مقدمه ساسان فاطمی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

سراجی درباره این اثر نوشته است:

«در دوران نوجوانی که بسیار پیگیر مباحث نظری، به‌ویژه مساله‌ نوگرایی و ضرورت آن، در حوزه‌ موسیقی ایرانی بودم، موضوع چندصدایی در موسیقی ایرانی بحثی داغ و پرطرفدار بود.

دغدغه و سودای موسیقیِ ایرانی چندصدایی‌ شده به اَشکال مختلف در آثار و گفتار موسیقی‌دانان ایرانی موج می‌زد و همچنان نیز کمابیش ادامه دارد. در همین دوران و هنگام تحصیل در رشته‌ آهنگسازی کم‌کم متوجه شدم که اگر به جای طرح این سوال که «موسیقی ایرانی را چرا و چگونه باید چندصدایی کرد؟»، بپرسیم: «بنیادها و مبانی نظری آهنگسازی در موسیقی ایرانی چیست؟»، آنگاه می‌توانیم به سوال نخست نیز راحت‌تر پاسخ دهیم، چراکه چندصدایی خود یکی از سرفصل‌های دانش و فنی بزرگ‌تر، یعنی آهنگسازی، محسوب می‌شود.

بنابراین با مرور زمان به این نتیجه رسیدم که باید پرسش‌ها به‌جای چندصدایی، هارمُنی و کنترپوان، به چیستی، چرایی و چگونگی «آهنگسازیِ موسیقیِ ایرانی» معطوف شود.»

خواندن یک کتاب با موضع «لمس کلاویه و بیان موسیقایی»

کتاب «لمس کلاویه و بیان موسیقایی» نوشته کلارنس جی‌همیلتون و ترجمه‌ حمید براری دیگر اثری است که این روزها پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.

در توضیح این کتاب آمده است:

«اگر نجاری بخواهد خانه ای چوبی بسازد، باید ابزار آلات کاملاً تیزی داشته باشد و همین طور در به کارگیری این ابزار هر جا که لازم باشد تبحر داشته باشد.

او باید قادر باشد که نقشه معمار را به‌ خوبی دنبال کند و دورنمای کافی برای معماری تکمیل شده داشته باشد.

به همین شکل یک پیانیست باید انگشتان و ماهیچه هایی داشته باشد که هنگام اجرا در مواقع بغرنج او را یاری دهند؛ او باید بتواند کلاویه ها را برای خلق درجات صدا به اندازه لمس کند.

همچنین باید قادر باشد طرح کلی و همین طور جزییات یک قطعه را آن طور که مورد نظر آهنگساز بوده است دنبال کند.

در کتاب پیش رو پیشنهاداتی برای به کارگیری از این ابزارها برای رسیدن به هدف فوق ارایه می دهیم.»

کد خبر 6092797 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند