Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، بر اساس پیش‌بینی هواشناسی مازندران، دمای هوای استان امروز در بعضی مناطق از مرز ۴۰ درجه فراتر خواهد رفت و در واقع امروز گرم‌ترین روز سال ۹۹ در مازندران تاکنون محسوب می‌شود.

شهروندان مازندرانی از نخستین دقایق صبح امروز گرمای هوا را زودتر از سایر روزهای احساس کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزش باد گرم سبب شده است تا هوای استان نفس‌گیر شود. این وضعیت سبب خلوت شدن خیابان‌های شهری پیش از ظهر امروز شده است.

جدول ثبت لحظه‌ای دمای هوا که نتایج آن به صورت برخط از سوی هواشناسی اعلام می‌شود نشان می‌دهد دمای هوای شهر ساری قبل از ظهر به ۳۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر رسیده است. در همین حال خنک‌ترین نقطه مازندران در حال حاضر منطقه کوهستانی بلده شهرستان نور است که دمای هوا در آنجا هم ۲۹ درجه اعلام شده است.

هواشناسی مازندران پیش از این درباره افزایش دمای هوا و رسیدن آن به ۴۰ درجه سانتی‌گراد در بعضی مناطق استان هشدار داده بود.

در همین حال  اداره کل حفاظت محیط ‌زیست مازندران نیز با انتشار اطلاعیه‌ای از افزایش دمای هوا از نخستین ساعات امروز همراه با وزش باد گرم ابراز نگرانی کرد و نسبت به برافروختن آتش‌ در جنگل‌ها و مراتع استان هشدار داد.

در اطلاعیه حفاظت محیط زیست مازندران از  کشاورزان، دامداران، گردشگران و تمام کسانی که در محیط‌های طبیعی و باز برای فعالیت یا تفریح حاضر می‌شوند، خواسته شده است از روشن کردن آتش به طور جدی خودداری کنند.

محیط زیست مازندران از شهروندان خواسته است تا از رها کردن ته سیگار یا چوب کبریت استفاده شده در طبیعت و مکان‌های مستعد آتش‌سوزی خودداری کنند.

در اطلاعیه این اداره کل تاکید شده است که مردم از سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی در مزارع  و رها کردن مواد شیشه‌ای (نظیر انواع بطری شیشه‌ای و پلاستیکی) در داخل جنگل‌ها و مراتع خودداری کنند چرا که این اشیا همانند عدسی ذره‌بین عمل کرده و موجب اشتعال علوفه خشک کف جنگل‌ها و مراتع گردیده و کانون‌های آتش در مناطق ایجاد می‌کند.

محیط زیست مازندران از شهروندان تقاضا کرده است در صورت مشاهده آتش‌سوزی، مراتب را به ادارات این مجموعه و یا منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها، محیط‌بانی‌ها، شوراهای اسلامی شهرها و روستاها و دهیاری‌ها اطلاع دهند تا با بسیج امکانات و هماهنگی‌های لازم جهت اطفاء حریق اقدام شود.

استان مازندران ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۵۳۰ هزار هکتار از این مساحت استانی را عرصه‌های حفاظتی زیست محیطی در بر گرفته که ۴۹۰ گونه جانوری در این عرصه‌های زیست محیطی زیست می‌کنند.

کد خبر 533090 برچسب‌ها محیط زیست جنگل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست جنگل جنگل ها و مراتع زیست مازندران محیط زیست دمای هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی و سرد بهاری در راه مازندران
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • سامانه بارشی دیگری در راه مازندران
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع