Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در مسکو دیدار و در خصوص آخرین تحولات روابط دو جانبه و مهمترین مسائل منطقه ای و بین المللی رایزنی و تبادل نظر کردند. تاریخ انتشار: 21:17 - 31 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۹۷۲۹

خبرگزاری میزان - محمدجواد ظریف عصر امروز (سه‌شنبه) پس از دیدار و گفت‌وگویی که با سرگئی لاوروف همتای روس خود در خصوص آخرین تحولات روابط دو جانبه و مهمترین مسائل منطقه ای و بین المللی داشت، با حضور در نشست خبری مشترک گفت: برای سی‌امین بار از زمان مسئولیتم به روسیه سفر کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرصتی پیدا کردم که پیام روحانی به پوتین را خدمت وی در یک گفت‌وگوی مفصل ارائه دهم و از نظرات او استقبال کردم.

رییس دستگاه دیپلماسی در ادامه عنوان کرد: گفت‌وگوی بسیار خوبی داشتیم و درباره عهدنامه روابط دوجانبه ایران و روسیه که در آینده نزدیک به ۲۰ سالگی می‌رسد و برای پنج سال آینده تمدید خواهد شد و توافق کردیم همزمان تلاش کنیم توافق به روزی را برای درازمدت میان دو کشور تنظیم کنیم که پیش از آنکه دوران توافق پایان یابد توافق جدیدی را آماده کرده باشیم و میان دو کشور به امضا و به مجالس ارائه دهیم.

ظریف ادامه داد: درباره همکاری‌های دوجانبه و همکاری‌های بین‌المللی دو کشور در منطقه که بسیار مثمر ثمر بوده به گفت‌وگو پرداختیم. در سوریه روند آستانه با همکاری ایران، روسیه و ترکیه به نتیجه رسیده است. گفت‌وگو‌هایی نیز پیرامون وضعیت در یمن و چگونگی پایان دادن به رنج‌های مردم بی گناه یمن و همکاری ایران و روسیه برای انجام گفت‌وگو‌های صلح در افغانستان انجام دادیم.

بیشتر بخوانید: ظریف وارد مسکو شد

رییس دستگاه دیپلماسی اظهار کرد: از موضع محکم روسیه و چین در آژانس و شورای امنیت بسیار قدردانی می‌کنیم و این موضع را در جهت حفظ برجام و ثبات و امنیت می‌دانیم. برجام در ۱۴ ژوئیه پنج ساله شد و یک توافق بین‌المللی بود و اقدامات آمریکا در نقض برجام و تحمیل یکجانبه علیه ملت ایران حتی در زمان کرونا نشانگر فاصله جدی آمریکا از حقوق بین‌الملل و به بی اعتباری دولت آمریکا می‌انجامد. درباره همکاری در آژانس و شورای امنیت نیز گفت‌وگوی بسیار خوب و سازنده‌ای داشتیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت: جمهوری اسلامی همواره خواهان روابط خوب با همسایگان بوده است. امروز ما بهترین روابط را در طول دهه‌های گذشته با روسیه داریم. روابط بسیار نزدیکی با عراق داریم. متاسفانه دولت عربستان علاقه‌مند نبوده و آمادگی داریم همان روابطی که با سایر همسایگان داشتیم با عربستان و امارات داشته باشیم.

وی همچنین ضمن اشاره به پیشنهاد روسیه در زمینه منطقه خلیج فارس خاطرنشان کرد: روسیه یکی از پیشنهادات را داده است و ما از پیشنهادات روسیه استقبال کردیم و رییس جمهور ما نیز طرح صلح هرمز را در مجمع عمومی ارائه کرد و روسیه هم از این پیشنهاد استقبال و آن را همسو با پیشنهاد این کشور دانست. در سفر به عراق نیز دوستان عراقی به داشتن نقش فعالی در امنیت منطقه ابراز علاقه‌مندی کردند.

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به پرسشی پیرامون تلاش آمریکا به منظور تمدید تحریم تسلیحاتی ایران گفت: ما در قطعنامه ۲۲۳۱ تحریم تسلیحاتی نداریم. گرفتن برخی مجوز‌ها از شورای امنیت برای مدت محدود است و کل این پکیج، پکیجی منسجم با برجام است. اکثر کشور‌ها و روسیه و چین رسما نظر خود را اعلام کردند. هر روش دیگری که به کار گرفته شود برای هرگونه تغییر در این توافق، به معنی نقض قطعنامه است.

ظریف در ادامه در خصوص اظهارات بولتون درباره پوتین گفت: ما آنچه را که بولتون به دوستان روسیه‌ای ما مخصوصا رییس جمهور روسیه نسبت داد را منطبق با واقعیات و همکاری‌هایی که ایران با روسیه و ترکیه برای ایجاد صلح و آرامش در سوریه داشته است، نمی‌دانیم.

وزیر خارجه خاطرنشان کرد: همکاری‌های بسیار خوب ایران و روسیه با مردم سوریه موجب شکست داعش در سوریه شد. در کنار مردم سوریه ایستادیم و مردم سوریه هم کاملا متوجه هستند چگونه ایران و روسیه در کنار آن‌ها ایستادند و در مقابل تروریسم داعش و حامیان داعش و جبهه النصره در کنار مردم سوریه ایستادند.

رییس دستگاه دیپلماسی گفت:‌فردی که بیشترین نقش را در جنگ افروزی در سوریه داشته و بیشترین تلاش را کرده که منطقه را وارد جنگ‌های طولانی کند، حتما در موقعیتی نیست که برای پر فروش کردن کتابش به اختلاف ایررن و روسیه دامن بزند و یقینا در تهران و مسکو کسی خریدار این حرف‌ها نیست.

در حال تکمیل...

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمد جواد ظریف روسیه رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران و روسیه مردم سوریه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۲۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد بن سالم روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، اظهار داشت: از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان و اعضای این مجموعه بابت میزبانی بسیار خوب تشکر می‌کنیم، باعث افتخار است که امروز در این مجمع حضور داریم، ما برای اولین‌بار است که به اصفهان می‌آییم و روز گذشته با یک اصفهان‌گردی در سطح شهر متوجه شدیم، اصفهان یکی از شهرهای زیبا برای گردشگری است.

وی گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دبی برگزار شد و آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد، براین‌اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی به وجود بیاوریم. سرویس‌های جدید باید ایجاد شوند و سپس ارتقا یابند، ما نیاز داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و به‌عنوان اتاق‌های بازرگانی باید اطمینان داشته باشیم که فعالیت‌ها نرم و روان انجام می‌شوند.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع امارات با تاکید بر اینکه در این مجمع باید توانایی کشورها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم، خوشبختانه تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092332

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ◄ وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران