Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@06:07:48 GMT

مهارت و حرفه‌آموزی، بسترساز ایجاد اشتغال و امید

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۴۵۷۶

مهارت و حرفه‌آموزی، بسترساز ایجاد اشتغال و امید

 تقویت مهارت و حرفه آموزی، راهکاری مهم برای دستیابی به اشتغال است که باید جوانان را برای کسب مهارت آموزی در حرفه ای که علاقمند هستند، تشویق کرد تا راحت تر بتوانند مشغول به کار شوند.

مهارت آموزی سبب می شود تا جوانان با توانایی بیشتری مشغول به کار شوند و با مهارت کافی در حرفه مورد نظر شاغل شوند، فرقی ندارد جوانان جویای کار تحصیلات دانشگاهی داشته باشند یا خیر بلکه مهم این است که جوانان در کنار تحصیل حرفه آموزی را فراموش نکنند و این کار سبب تسریع در روند اشتغال آنها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته اول مرداد، هفته مهارت نامگذاری شده است، مهارت و آموزش هایی که فنی حرفه ای بانی و متولی این امر است، این سازمان در رشته های مختلف شرایط را برای فراگیری دانش آموختگان در بخش های مختلف فراهم می کند و بعد از اتمام دوره های آموزشی سریعتر مشغول به کار می شوند.

بازار کار برای افرادی که دوره های فنی حرفه ای را طی کرده اند، آماده پذیرش است و طبق آمارها بیش از نیمی از فارغ التحصیلانی که دارای مهارت و آموزش هستند جذب بازار کار می شوند.

بسیاری از افرادی که در فنی حرفه ای مهارتی کسب می کنند پس از مدتی کارآفرین شده و خود نیز توانسته اند زمینه اشتغال چندین نفر را فراهم کنند و این مهارت ها را به دیگران آموزش دهند.

اما پیوند دانشگاه ها با فنی حرفه ای ضرورتی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، در واقع دانشجویان در کنار تحصیل مهارت های لازم را کسب کنند تا پس از فارغ التحصیلی با مهارت کافی در شغلی مشغول شوند.

رییس آموزش فنی حرفه ای شهرستان بروجرد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هفته اول مرداد ماه هفته ملی مهارت نامگذاری شده که تلاش می شود تا از این فرصت برای ترغیب و تشویق به سمت مهارت آموزی جوانان استفاده شود.

محسن برنا اضافه کرد: در شهرستان بروجرد سه مرکز فنی حرفه ای و ۳۵ آموزشگاه آزاد وجود دارد که رشته های مختلفی در این مراکز برای دانش آموختگان فراهم شده است.

وی بیان کرد: طی یک سال گذشته 2 هزار و ۷۰۰ نفر کارآموز در مراکز ثابت  فنی حرفه ای شهرستان بروجرد مهارت های لازم را فرا گرفته اند که این آموزشها به ۱۳ گروه جامعه هدف توسط مربیان ارائه شده است.

رییس آموزش فنی حرفه ای شهرستان بروجرد گفت: ۲۳۵ نفر در روستاها، ۱۶۰ دانشجو در دانشگاه ها، ۳۵۰ سرباز وظیفه در پادگان، ۱۸۰ نفر در حاشیه شهر، ۶۲ نفر در اصناف آموزش ها و مهارت های لازم را فرا گرفته اند.

برنا با اشاره به آموزش مهارت در زندانها اظهار کرد: برخی از مهارت ها در زندان به افراد زندانی ارائه می شود که این افراد مهارتی را در این مدت کسب می کنند و بعد از آزادی از زندان می توانند در شغلی مشغول به کار شوند که در این راستا طی یک سال گذشته ۱۱۰ نفر از زندانیان بروجرد مهارت هایی را در زندان کسب کردند.

وی افزود: در مراکز تی سی و کمپ های ترک اعتیاد نیز ۱۵۵ نفر آموزش های فنی را فرا گرفتند که بسیاری از این افراد پس از رهایی از چنگال اعتیاد در حرفه ای شاغل می شوند.

رییس آموزش فنی حرفه ای شهرستان بروجرد اضافه کرد: همچنین ارائه آموزش های فنی به ۹۰ نفر از معلولین تحت پوشش بهزیستی، ۴۵ نفر از فرزندان خانواده های شهدا و ایثارگر و ۱۲۵ نفر از مجمع خیرین ارائه شده است.

برنا گفت: مهارت آموزی استاد شاگردی یکی از برنامه های فنی حرفه ای است که افراد علاقمند در محیط کار واقعی مهارت های لازم را کسب می کنند که در شهرستان بروجرد ۲۹۵ نفر این مهارت را در محیط کار دریافت کرده اند.

وی با اشاره به این که طی یک سال گذشته بیش از پنج هزار و ۳۶۸ نفر در مراکز مختلف و آموزشگاه ها مهارت لازم را فرا گرفته اند افزود: یکهزار و ۶۱ نفر در مرکز امام علی(ع)، ۸۰۷ نفر در مرکز غدیر خم، ۸۰۰ نفر در مرکز خواهران و دو هزار و ۷۰۰ نفر در آموزشگاه های آزاد آموزش های لازم را فراگرفته اند.

برچسب‌ها بروجرد لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد لرستان بروجرد لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟