Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق یوسفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، میزان اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح را ۵/۵ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: همسو با اجرای این طرح، توسعه شبکه آبرسانی کدکن، اصلاح شبکه آبرسانی روستای جوادیه به طول ۲۵۰ متر، آبرسانی به خانه‌های بنیاد مسکن، تجهیز چاه شماره دو مجتمع آبرسانی روستاهای "نوری، قجاق، پاگدار، شور حصار و غنچی" و چاه شماره دو روستای "سربالا" در تربت‌حیدریه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته، طرح اصلاح شبکه آبرسانی به روستای "نسر" تربت‌حیدریه نیز از محل اعتبارات عمرانی سال ۹۸ با جذب پیمانکار آغاز شد و هم‌اکنون نیز این طرح با پیشرفت فیزیکی مطلوبی در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه گفت: با ادغام شرکت‌های آبفای شهری و روستایی، این نهاد اکنون به ۶۲ هزار مشترک شهری و ۲۹ هزار و ۱۰۰ مشترک روستایی در سطح شهرستان خدمات ارایه می‌دهد و تا کنون بیش‌ از ۲۹ هزار انشعاب فاضلاب شهری در تربت‌حیدریه واگذار شد و میزان بهره‌برداری از این طرح نیز ۵۲ درصد است.

یوسفی طول خطوط شبکه توزیع و انتقال آب در نقاط شهری را به ترتیب ۵۶۰ و ۱۹۹ کیلومتر عنوان کرد و افزود: طول خطوط انتقال و نیز شبکه توزیع در نقاط روستایی نیز به ترتیب ۲۷۸ و ۵۹۴ کیلومتر است.

وی همچنین طول خطوط جمع‌آوری فاضلاب شهری را ۲۳۰ کیلومتر و خط انتقال تا تصفیه‌خانه را نیز ۱۰ کیلومتر ذکر کرد و از تجهیز دو باب آزمایشگاه کنترل کیفی آب خبر داد و اظهار داشـت: آزمایشگاه آب مجهز به استانداردهای لازم است و در آن آزمایش‌های شیمیایی و میکروبی به درستی انجام می‌شود و همچنین آزمایشگاه مجهز فاضلاب نیز در محدود تصفیه‌خانه فاضلاب در حال فعالیت است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه شمار ایستگاه پمپاژ آب در نقاط شهری و روستایی را به ترتیب پنج و ۲۰ ایستگاه عنوان کرد و گفت: تعداد زیادی از روستاهای تربت‌حیدریه به صورت مجتمعی هستند و بر این اساس ۱۸ مجتمع آبرسانی در نقاط روستایی این شهرستان آب مورد نیاز مردم را تامین می‌کند.
یوسفی افزود: هم اکنون ۱۴ باب مخزن ذخیره آب شهری با ظرفیت نزدیک به ۴۰ هزار متر مکعب و ۱۰۴ باب مخزن ذخیره آب روستایی با ظرفیت ۱۰۵ هزار مترمکعب، آب آشامیدنی مورد نیاز مردم این شهرستان را تامین می‌کنند.
وی ادامه داد: ظرفیت منابع تامین آب در شهر ۳۶ حلقه چاه و دو چشمه و در روستاها نیز ۵۴ حلقه چاه و ۱۰ چشمه است و حداکثر توان تامین آب در مناطق شهری ۶۶۵ و در روستاها نیز ۲۴۵ لیتر بر ثانیه است.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها روستائیان تربت حیدریه توسعه روستایی آب آشامیدنی کدکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان تربت حیدریه توسعه روستایی آب آشامیدنی کدکن روستائیان تربت حیدریه توسعه روستایی آب آشامیدنی کدکن تربت حیدریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:هدف از برگزاری این پویش ارائهٔ آموزش‌های عمومی به مردم است تا سطح سلامت دهان و دندان در کشور ارتقا یابد.

دکتر محمدقربانی افزود: رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند تاثیر مثبت زیادی بر سلامت مغز، قلب، سیستم ایمنی و سیستم تنفسی داشته باشد و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش‌آفرین بوده و می‌تواند روابط اجتماعی افراد را تقویت و یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی گفت: جلسه با دندان‌پزشکان جهت بررسی مشکلات و ارتقای شاخص‌های سلامت دهان و دندان، جلسات مشترک با آموزش و پرورش و هماهنگی برای حضور مسئولان در مدارس و ارائهٔ توصیه به همکاری دانش آموزان در طرح وارنیش فلوراید تراپی، پخش کلیپ‌های آموزشی در مدارس، برگزاری جلسات آموزشی در خصوص نحوهٔ صحیح مسواک زدن و استفادهٔ صحیح از نخ دندان، تبیین اهمیت وارنیش فلورایدتراپی، برگزاری جلسات آموزشی نقش تغذیهٔ سالم و تاثیر آن بر سلامتی دندان و برگزاری جلسات انجمن اولیا با محوریت پویش سلامت دهان و دندان توسط آموزش و پرورش از جمله اقداماتی است که در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه برنامه‌ریزی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:اجرای ده‌گردشی دندان‌پزشک، پایش و حضور در مهدکودک‌ها و مدارس جهت ارائهٔ خدمات معاینه و وارنیش‌تراپی، برگزاری مسابقهٔ نقاشی و کاردستی با موضوع سلامت دهان و دندان، استقرار یونیت سیار دندانپزشکی در مدارس مناطق محروم و ارائۀ خدمات دندان‌پزشکی به دانش آموزان، برگزاری جلسات آموزشی جهت گروه هدف مادران باردار و شیرده توسط ماما‌های مراکز خدمات جامع سلامت، توزیع مسواک در مدارس مناطق محروم هم‌زمان با برنامهٔ آموزشی و معاینهٔ دانش‌آموزان و حضور در مراکز بهزیستی برای معاینه از جمله برنامه‌هایی است که در مراکز خدمات جامع سلامت درقالب این طرح اجرا خواهد شد.

پویش ملی سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه