Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح آمایش سرزمینی این شهرستان برای جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته تدوین و اجرایی خواهد شد.

علیرضا نظری در گفت‌وگو با ایسنا به جزئیات نشست خود با معاون وزیر صمت و رئیس سازمان نوسازی و گسترش صنایع ایران پرداخت و اظهار کرد: بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد طرح‌های صنعتی با استفاده از ظرفیت سازمان نوسازی و گسترش صنایع ایران در شهرستان خمین با توجه به قرارگیری این شهرستان در مناطق کمتر توسعه یافته، محوری ترین موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح توسعه زیرساخت‌های خمین در سفر رهبر معظم انقلاب به استان مرکزی به تصویب رسیده بود و طی سال های گذشته بخش‌هایی از آن در فاز اجرایی قرار گرفته و بخش‌های دیگری رها شده بود که برای اجرای آن این جلسه برگزار شد.

نماینده مردم خمین افزود: در این جلسه همچنین ظرفیت‌های خمین و تعهداتی که دولت‌های گذشته نسبت به برنامه‌های توسعه این شهرستان داشتند بررسی شد و  بررسی راهکارهای قانونی مشارکت بخش خصوصی با سازمان گسترش در مطالعات و ایجاد صنایع هایتک مورد تاکید قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد یک تیم کاری برای آمایش سرزمینی خمین و اتخاذ سازوکار مناسب و ایجاد راهکارهای جدید برای جبران عقب ماندگی‌های این شهرستان تشکیل و ضمن بررسی ظرفیت ها و موانع توسعه ای، تدابیر لازم در این خصوص پس از طی مراحل کارشناسی اندیشیده شود.

نظری از اعلام آمادگی برای همراهی در رفع موانع قانونی موجود در ایفای رسالت این سازمان در گسترش صنایع و تسهیل در روند سرمایه گذاری در خمین خبر داد و افزود: در این جلسه بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی برای توسعه سرمایه گذاری در مناطق کمتر برخوردار از سوی سازمان نوسازی و گسترش صنایع ایران تاکید شد.

وی تاکید کرد: توسعه صنایع پائین دستی پتروشیمی، صنایع بسته بندی محصولات کشاورزی و فرآوری تولیدات کشاورزی، ایجاد کارخانه نساجی و ریسندگی از جمله پروژه هایی بود که در این نشست در مورد آن بحث و بررسی شد و مقرر شد در بررسی طرح ها و آمایش سرزمینی مورد توجه قرار گیرند تا اقدامات فنی و کارشناسی برای اجرایی شدن آنها صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نماينده مجلس توسعه صنعت شهر خمین استانی سیاسی آمایش سرزمینی گسترش صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۴۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهناز ربانی‌ها، استادیار مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور درباره طرح پژوهشی خود با عنوان «بررسی الگوی مهاجرت و گشترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر»توضیح داد: همه‌ساله برداشت از ذخایر میگو در صیدگاه‌های خلیج فارس توسط تعداد زیادی از شناور‌های سنتی و صنعتی انجام می‌شود. یکی از موضوعات مطرح در ارتباط با خصوصیات زیستی میگو‌ها، شناسایی زیستگاه‌ها و میزان ذخایر آن‌هاست. 

وی افزود: با توجه به نقش کلیدی ذخایر میگو از نظر بوم شناختی در اکوسیستم‌های دریایی به‌ویژه آبزیان کف‌زی و تأمین غذای بسیاری از گونه‌های تجاری کف‌زی، برداشت سالیانه از ذخایر این آبزیان و قرار داشتن میگو در شمار آبزیان کوتاه عمر، این موضوع اهمیت پیدا می‌کند که بررسی بهتری توسط محققان در ابعاد زیستی، بوم‌شناسی و ذخایر میگو انجام شود.

این پژوهشگر در ادامه بیان کرد: علاوه بر این، درجه حرارت آب یکی از اساسی‌ترین پارامتر‌های اقیانوس‌شناسی محسوب می‌شود. تغییرات زمانی و مکانی دمای آب، نقش مهمی در زندگی آبزیان دارد. دما نه‌تنها بر رفتار آبزیان اثر می‌گذارد، بلکه بر گردش آب و جریان‌های فراچاهنده نیز اثر می‌گذارد.

ربانی‌ها اشاره کرد: از طرفی، ‎میگو یکی از آبزیان کف‌زی است که بخش اعظم زندگی خود را در کف دریا و لایه‌های آب نزدیک به بستر دریا به سر می‌برد و دمای عمق آب نقش مهمی در رشد و بقای میگو دارد.

وی تصریح کرد: دمای عمق و دمای سطحی آب، دو پارامتر مهم در رشد میگو است؛ لذا در این پژوهش به منظور پهنه‌بندی ذخایر میگو از داده‌های ماهواره‌ای دمای سطحی آب و کلروفیل، استفاده شد.

این پژوهشگرادامه داد: ارتقای سیستم مدیریت و برنامه‌ریزی منابع شیلاتی در آب‌های جنوب کشور و بهینه‌سازی مدیریت ذخایر میگو در خلیج فارس با استفاده از سامانه سنجش از راه دور از جمله اهدافی بود که در این تحقیق دنبال شد. همچنین ما در این طرح پژوهشی به دنبال بررسی الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر با استفاده از اطلاعات ماهواره‌ای و تعمیم آن به آب‌های شمالی خلیج فارس بودیم که خوشبختانه این اهداف محقق شد.

وی در پایان اضافه کرد: نمونه‌برداری میدانی از میگو در این تحقیق، یک مشکل اساسی بود و هزینه‌های زیادی را برای انجام آن متحمل شدم با این حال، این تحقیق به نتیجه رسید و نتایج آن در ژورنال‌های معتبر علمی به چاپ رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است