Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چارچوب برنامه ویژه اراسموس پلاس حمایت مالی اتحادیه اروپا از طرح مشترک دانشگاه یزد و دانشگاه سرجی پونتویز انجام می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، با اعلام نتایج داوری برنامه ویژه اراسموس پلاس در سال 2020، پروپوزال مشترک گروه زمین‌شناسی دانشگاه یزد و گروه زمین‌شناسی دانشگاه فرانسوی سرجی پونتویز (Cergy-Pontoise) موفق به اخذ حمایت مالی اتحادیه اروپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طرح مذکور حاصل همکاری مشترک دکتر مهدی ترابی کاوه عضو هیات علمی گروه زمین‌شناسی دانشگاه یزد و همکار فرانسوی خود دکتر  بیتریز منندز (Beatriz Menendez) عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه سرجی پونتویز در قالب برنامه کاری KA107 است. براساس امتیازدهی هیات داوران، پروپوزال مذکور با کسب امتیاز 83 از 100 موفق به کسب حمایت مالی اتحادیه اروپا شده است.

در چارچوب این طرح قرار است تعدادی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی گروه‌های زمین‌شناسی دانشگاه یزد و دانشگاه سرجی پونتویز برای فرصت‌های آموزشی و پژوهشی اعزام شوند. طول مدت این برنامه آموزشی حداکثر دو سال و اجرای آن  از آگوست 2020 برنامه ریزی شده است.

اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده است.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبستان یزد حمایت مالی دانشگاه یزد حمایت مالی اتحادیه اروپا گروه زمین شناسی دانشگاه دانشگاه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم

عملیات اجرایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری بر خط جزیره قشم از سوی مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و با حمایت سازمان منطقه آزاد قشم آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، این پروژه در مجاورت مرکز پزشکی خلیج فارس (بیمارستان جی جیان) این جزیره جانمایی، ترازیابی و آماده ساخت شده وعملیات اجرایی آن امروز جمعه با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور و جمعی دیگر از مسئولان آغاز شد.

به گفته کارشناسان حوزه زمین‌شناسی، وقوع زمین لرزه های پیاپی سالهای گذشته در قشم حاکی از آن است که این جزیره یکی از کانون‌های مستعد وقوع زمین لرزه است و این خود اهمیت وجود ایستگاه‌های لرزه‌نگاری را در این منطقه دو چندان می‌کند.

ایستگاه ها و شبکه‌های لرزه نگاری پایه‌ای ترین زیر ساخت مطالعات زلزله شناسی به منظور کاهش خطر پذیری زلزله است که توجه به این شبکه ها توانمندی جامعه را در مقابل زلزله افزایش می دهد.

تمام اطلاعات همواره به صورت برخط (آنلاین) و پیوسته از این ایستگاه‌ها به مرکز باند پهن واقع در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی ارسال و بر روی تارنما(وب سایت) برای تمام مشترکان ارسال می‌شود.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • ریاض و جاکارتا از اتحادیه اروپا می‌خواهند دارایی‌های روسیه را مصادره نکند
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • سازمان بانکداری اروپا: بیش از ۹۰ درصد از بانکداران ثروتمند اتحادیه اروپا مرد هستند
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر